banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 05:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 368  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Maj 2012, 16:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Сезона је била лоша, појединци требају да иду, али ми се не свиђа прича да сад треба дићи руке од РК Борац.
Па то би стока највише и жељела, па да нам се смију.

Па то је најтрофејнији клуб у БиХ, клуб који је прославио овај град.

Реорганизовати се, стиснути зубе, а доћи ће неке ствари и на своје мјесто ...

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 16:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Te finansije će nažalost biti uvijek problem svim sportskim kolektivima kod nas. Žalosno je da bez državne injekcije klubovi nemogu opstati, ovde možemo pričati i o rk i fk.

Mi jednostavno nemamo kompanije koje mogu pogurati klub, jer je privreda u rasulu, a tržište je malo. Svi se oslanjaju na Mtel ali to su jako mali ugovori u odnosu na sponzore klubova iz okruženja.
Rk je prošle god dobio neke pare da se stvori ekipa koja će uzeti titulu, ali greška je napravljena kada su odma ove god ta davanja skresana! Tu nastaje i ovaj problem sa platama.

Zagreb recimo ima budžet od blizu 4 mil evra. Imaju davanja od Grada Zagreba, ali su ona minorna u odnosu na Inu i CO.
Metalurg ima oko 2.5mil evra, ali tu konstrukciju zatvara jedan privatnik sa milion, renault sa 500k i još jedna kompanija sa 500k i plus čitav buljuk manjih sponzora.
Cimos ima 3 mil evra i oni uopšte ne zavise od Kopera ni države, dakle svu fin konstrukciju zatvaraju kompanije.

Kod nas Mtel sponzoriše bukvalno sve manifestacije u zemlji, rk i fk Borac, "laktaski projekat", reprezentacije bih...ali te pare ni iz bliza nisu na nivou davanja Cimosa, renoa, Ine, CO-a klubovima iz okruženja. Pronaći ino sponzora je skoro nemoguće jer je naše tržište mikron na karti evrope...

...i onda uprkos svemu ovome kreće priča o Borcu u LS. Ako se ne varam kval. turniri se kupuju što znači da domaćin ima novac i pol poziciju. Mi sa našim igrama u gostima u ligi 6 ne bi imali šta tražiti na tom turniru i vjerovatno bi išli u Evropski kup gdje smo i sada.

Što se Sloge tiče njima je račun više blokiran nego aktivan...Halilbegovic im odlazi vjerovatno, slicno će vjerovatno biti i sa Medjicem i Vrazalicem...na tom turniru će vjerovatno biti kanta za nabijanje i plus će ostati kraći za koju desetinu hiljada KM. Ali oni su svoj cilj ispunili, oteli su nam titulu to je ono što boli.
I još bi pomenuo sinocno izivljavanje spikera u onoj sali...pomislio sa da igramo u nekoj selendri a ne u manjoj opštini.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 17:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2010, 20:57
Treba da neki clanovi UO RK Borac kazu gdje su pare! RK Borac je pomognut od strane nase drzave i to u nemalom iznosu ali su zakazali ostali clanovi UO pocev od Radovica, Babica, Kalinica.... Cekamo Djogu da nam objasni situaciju, da nisu u stanju da obezbijede igracima plate pred odlucujucu utakmicu, to je neoprostivo, da clan upravnog odbora blokira racun kluba..... necu vise, ne branim i ne napadam nikog samo zelim da cujem istinu, titula je trebala da se obezbijedi mnogo ranije! Sramota je da niko ne upita za nase momke koji su dosli da bodre svoj klub! RK Borac se *raspao* prije 5 mjeseci samo to niko nesmije javno da kaze!

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 18:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Је ли ико погледао у статистици рубрику ''гледалаца'' :angry4: 1 200, а нама 50 карата, нек им је на част!

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 18:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Citiraj:
Samo da igracima i treneru ovom prilikom jebem sve po spisku!Picke jedne smrdljive,300 ljudi je doslo zbog vas u Doboj dobijalo batine,da bi se vi smijali i sprdali,kao da igrate za tamo nekog nizeligasa!Mars iz Borca!Ne boli titula,boli odnos prema dresu i klubu.Prije nekoliko sedmica se ciljalo na duplu krunu,a sad...Sad.Ma joj mrs.

Evo posto igrci ova laprdanja nece procitati...samo da ja tebi jebem sve po spisku u njihovo ime. Hvala, dovidjenja. Majmuncino...

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 18:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Citiraj:
Evo posto igrci ova laprdanja nece procitati...samo da ja tebi jebem sve po spisku u njihovo ime. Hvala, dovidjenja. Majmuncino...

Свака ти част, кад ми лајемо овако једни на друге, не чуди ме зашто нас други јебу :angry4:

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 18:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pazi...lako je ovdje pljuvati po igracima i pricati kako se sprdaju nakon poraza. Ja poznajem par igraca jako, jako dobro i znam kako im je ovaj poraz pao. TESKO...JAKO TESKO.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 18:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
glavni problem koji mi nikako ne mozemo da skontamo je taj da mi navijaci idemo srcem a igraci uvijek i jedino dzepom. zato i dolazi do ovoga

Citiraj:
Pazi...lako je ovdje pljuvati po igracima i pricati kako se sprdaju nakon poraza. Ja poznajem par igraca jako, jako dobro i znam kako im je ovaj poraz pao. TESKO...JAKO TESKO.

ok znas ih, blago tebi. jesu li oni po tebi pokazali neku specijalnu zelju da pobjede sinoc. Mozda 2 ili 3 od njih. ostali ladovina. glumili su zvijezde a ljudi ih otresose ko majmune.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 19:30 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Citiraj:
Samo da igracima i treneru ovom prilikom jebem sve po spisku!Picke jedne smrdljive,300 ljudi je doslo zbog vas u Doboj dobijalo batine,da bi se vi smijali i sprdali,kao da igrate za tamo nekog nizeligasa!Mars iz Borca!Ne boli titula,boli odnos prema dresu i klubu.Prije nekoliko sedmica se ciljalo na duplu krunu,a sad...Sad.Ma joj mrs.

e moj majmune sminkeru izadi pred lesinare pa im jebi onda pickice.
znali su moliti da se dode u borik a sinoc svi zaboravili lesinare kad ih tuku.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 19:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01

Jesu li im tesko pali i sramotni porazi od grupe gradjana iz Gorazda (2X) i onaj od Izvidjaca?

Nisu dobilli plate....tuga, ali ne dobijaju plate ni drugim klubovima...

Sad ce se ionako razbjezati, pa me bas zaboli koliko im je tesko. Znam da nije ni blizu koliko je navijacima!

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 19:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zelim zelim je napisao:
Citiraj:

e moj majmune sminkeru izadi pred lesinare pa im jebi onda pickice.
znali su moliti da se dode u borik a sinoc svi zaboravili lesinare kad ih tuku.

Joj...smijesan si. :roll: Gdje vidis da sam Lesinare spomenuo uopste???

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 19:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Evo ima jedno lako rjesenje...brate treniraj rukomet, igraj, pokazi kako se bori za klub i rijesen problem.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 19:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Ај` сад се посвађајте и међусобно, само нам то треба.

Шлагеру, бриши ове постове, не треба нам зла крв међу Борчевцима!

Доста више!

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 19:57 
Majstor
Majstor

Evo ima jedno lako rjesenje...brate treniraj rukomet, igraj, pokazi kako se bori za klub i rijesen problem.

prvo svi ovdje su vecinom bili ili su lesinari.
drugo ja kad sam gledao evropske prvake ti mozda nisi ni bio roden
i uzmi pogledaj neki snimak kako su se ti momci borili za dres i grb BORCA iako je njih dosta bilo iz drugih mjesta i republika.
postovali su klub i grad a ne ko ovi sad

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 20:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Gledaj...niko ne kaze da nisu lose odigrali...jesu. Ali nerviraju me prica da nisu htjeli, da se nisu trudili, da im se nije dalo. Jednostavno mozda ne mogu vise...da ne spominjem koliki dio krivice treba da padne na terenera. Pravio je jako, jako cudne greske.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 20:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Ko je napisao da je posle utakmice bila vesela atmosfera ,ocigledno je utripo opasno,bio sm danas sa pojedinim igracima,opsta tuga i razocaranost u domacu ligu....

Lesinare postujem i uvazavam,volim tu navijacku grupu...ali isto tako,fudbalsko navijanje na rykometu ...nije to to...naravno da je svaki borcev simpatizer dobro dosao u borik...ali mi je zao sto nema vise rukometne publike na domacim utakmicama,koji znaju kko se navija i vrsi pritisak u nekim momentima...kao i uvek,bio sam i ostao optimisya,bez obzira na sve..jbg,da mi je tesko sinoc.bilo ..jeste..al sta bismo sada..idemo dalje

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 20:24 
Majstor
Majstor

Gledaj...niko ne kaze da nisu lose odigrali...jesu. Ali nerviraju me prica da nisu htjeli, da se nisu trudili, da im se nije dalo. Jednostavno mozda ne mogu vise...da ne spominjem koliki dio krivice treba da padne na terenera. Pravio je jako, jako cudne greske.

slazem se za trenera
recimo evo primjer mario podigne ekipu odbranama a on vrati ljubisica na gol
i da nikad nisam ni smatrao da je on trener za nas klub

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 20:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
http://rtrs.tv/av/player.php?id=18704&x=1

izdominirali na 84:45 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 22:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
кад већ познајеш неколико играча онда ти њих питај шта се десило два пута у Горажду и у Љубушком? толико за почетак
и да ти кажем још нешто. има доста људи који знају одређене фудбалере веома добро па су им ипак у лице рекли да су пич*е и свашта нешто када су неке утакмице безвезе изгубили због незалагања и покушаја минирања тренера.
наравно част изузецима, мислим на играче

Poslednji put menjao Шајин dana 27 Maj 2012, 22:12, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 22:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Posto smo izasli odmah po zavrsetku utakmice; nisam upratio reakcije igraca. Ali vidjelo se da je Mandu i Vranjesa pogodilo posteno ono juce.
Sto se mene tice, Djogo i Marka - dovidjenja.
Opet je Markovic vadio Panu na neobjasnjivo dug period, a davao sansu Obradovicu. Nikad to necu shvatiti. Sezona je propala. Idemo dalje. Nema druge.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 368  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]