Borac u srcu je napisao:
Nek je barem titula u RS, mada pitanje da li ijedan grad iz RS sem ovih komšijskih tako razmišlja prema BL ali meni ne smeta kad osvoji neko iz RS.
Ja ne znam kako navijac Borca poslije silnih "silovanja" od "nasih" "postenim" putem moze jos nesto ovako reci. Ove "nase" ne mogu ocima vise gledati od Rudara Ugljevika, preko Modrica, Slavija, Prijedora do Sloge, jebavali su nas od najzadrtijih selendri koje vode neki politicari do namjestanja da nas izbace iz lige ili osvojanja titule RS ili BiH. Ne mrzim ih, ali nema za mene razlike izmedju njih i "njihovih", sto prije svi mi shvatimo da smo SAMI PROTIV SVIH, to ce biti bolje za nas.
Citiraj:
Стојим ја испред хотел "Босне", долазе играчи, ја контам сјебани су, дај да им упутим коју ријеч утјехе...
Кад њих већина се нешто спрдају, цркоше од смијеха... Ма везе, као да су играли неку рекреацију, па иду на вечеру...
Nije bas tako bilo, igraci su bili opasno sjebani u dvorani, Hans, Stanko, Manda je plakao, Triva se na kraju skoro potukao sa onim indijancem i tako dalje...ne znam kakvi su bili u Bl ali sigurno im nije lako pao ovaj poraz...
Citiraj:
Momcima koji su putovali svaka cast, a jos jednom se pokazalo kako ljudi koji vode klub nemaju pojma kako da sw postave, jer bez navijaca NISU SMJELI POCETI UTAKMICU...
Nisi bas u pravu, pokusalo se na sve moguce nacine ali nije uspjelo...islo je dosta ljudi vozom i bili je jasno da "normalnim" putem se nece uci u u dvoranu...bilo je Lesinara i u gradu sa kartama i oni su usli u dvoranu, i pretpostavljam iz solidarnosti prema ljudima iz voza izasli odmah na pocetku utakmice, pozdravili igrace rekli ima sta imaju i izasli...i pored toga bilo je dvadesetak ljudi na tom istom balkanu iz Banja Luke plus ljudi na sredini tribine, znaci bilo je oko 30ak navijaca Borca u dvorani...zanimljivo je da neki funkcioner zvaljo je pokazivao Lesinarima srednji prst i tako mlatarao dok su Lesinari izlazili...
Sa Andiamo a Combattere se slazem, bilo je nekih cudnih odluka Marke...Obrada toliko dugo cuvati u igri a Pana je relativno dobro usao u utakmicu, zatim golmani da se malog Mirza nije stavilo na gol, Ivu je predugo cuvao i tako...
Slazem se i da su igraci izgubili titulu protiv Izvidjaca, ALI moja zdrava logika razmisljanja mi govori kakva je to liga ako nas pokradu na ocigled svih ljudi pred kamerama, a mi pricamo o gubljenju titule u prijasnjim utakmicama.
One sudije treba zapamtiti i jebati im sve zivo i mrtvo kada dodju u BL, ako ih se sretne na ulici, kada ulaze u dvoranu, na parket jer onakvu kradju odavno nisam vidio. Ja koji sam protivnik teorija zavjera, ali ono sinoc je bila lakrdija. Cestitam Slogi tj. igracima i navijacima jer nemaju oni nista sa tim, ali njihovoj lopovskoj upravi sudijama savezu treba napraviti pakao u Boriku, a sudijama zivi bili pa vidjeli...ako Banja Luka predje preko ovoga onda nismo bolje ni zasluzili...
Promjena ce biti, samo hladne glava treba rascistiti tamo gdje zapelo, i ubuduce objektivne ciljeve postaviti, jer ocigledno da oni koji su trebali da pune buzdet kluba to ne rade mjesecima, ali to je druga prica...i ne slazem se sa preusmjerivanjem para u FK Borac, po nekima je najbolje sve klubove ukinuti u dati sve sto im FK Borac...prvo ne trebaju pare rukometasicama, sada rukometasima...malo stanite na loptu...BOKA LAV bio u dvorani i izasao sa Lesinarima na pocetku tekme ....