banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 17:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160 ... 368  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Maj 2012, 00:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Nek je barem titula u RS, mada pitanje da li ijedan grad iz RS sem ovih komšijskih tako razmišlja prema BL ali meni ne smeta kad osvoji neko iz RS. Imali smo 10 utakmica sasvim dovoljno da kvalitet dođe do izražaja a kad su dogurali da to rješavaju u posljednjem kolu onda je teško. Jeste bio čudan kriterijum oni 8 sedmeraca a mi 2, oni 2 min. isključenja a mi 12 ali nije to alibi i ne znam zašto nije gospoda prisustvovala dodjeli pehara, barem ja nisam vidio ali treba poraz sportski podnijeti i biti velikan i u porazu.

Sad je pitanje gdje će dobojlije uopšte igrati, oni nemaju adekvatnu dvoranu, moraju praviti nanovo a to je dug proces. Možda i par godina

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 00:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Стојим ја испред хотел "Босне", долазе играчи, ја контам сјебани су, дај да им упутим коју ријеч утјехе...

Кад њих већина се нешто спрдају, цркоше од смијеха... Ма везе, као да су играли неку рекреацију, па иду на вечеру...

Па да ли је могуће да у сезони у којој су изгубили све, њих нимало не пече савјест.

Мрзим ово говирити, али МАРШ ИЗ БОРЦА!!! :angry4:

Част изузецима, било их је који су се трудили, али прво Ђого и Марка требају да иду, а онда да купе прње и умишљене звјездице.

Ја као навијач сам сјебан максимално вечерас. НЕ знам, можда ја ово све схватам преозбиљни. Нек` се све гони у три лијепе... :(

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 00:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
јан_де je napisao:
С
Част изузецима, било их је који су се трудили, али прво Ђого и Марка требају да иду, а онда да купе прње и умишљене звјездице.

Upravo. A na novom treneru je da procisti ekipu i odstrani visak.

Ladno ne vjerujem da su se zajebavali kad su se vratili. Kontam, da sam igrac i da mene onako pokradu...

Jesu Lesinari stigli zivi?

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 00:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Тачно сам знао сценарио прије почетка утакмице.

Узму малу дворану јер знају да ће велики број навијача Борца хтјети да дође и да ће настати фрка јер наравно ни близу не могу сви да стану, тако да Борац остаје без подршке, а успут још и локална специјала излијечи фрустрације на навијачима. Затим потплатиш судије које су нас масакрирале. Не може ме нико убиједити да ово није потплаћено. Па људи су имали прво искључење у задњој минути сусрета. :angry4: И имали су 8 седмераца, ми само 2. :angry4:
Дакле, спустили су нас на тај ниски (примитивни) ниво и узели нас...

Е сад кад би ми нешто рекли, смијали би се "бунџијама" и Бањалуке. Зато сад, ћутимо и пушимо! :(
Испадосмо смијешни, али сами смо криви што смо се довели у ову позицију....Питање шампиона се требало ријешити прије.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 01:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Samo da igracima i treneru ovom prilikom jebem sve po spisku!Picke jedne smrdljive,300 ljudi je doslo zbog vas u Doboj dobijalo batine,da bi se vi smijali i sprdali,kao da igrate za tamo nekog nizeligasa!Mars iz Borca!Ne boli titula,boli odnos prema dresu i klubu.Prije nekoliko sedmica se ciljalo na duplu krunu,a sad...Sad.Ma joj mrs.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 01:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Da je bilo grešaka sudije - definitivno je bilo. Ali povrh toga svega, baš sad gledam i upoređujem igrače, Borac ima najkvalitetniji tim, siguran sam. Ovo nebi trebalo da se dovodi u pitanje.

Jesu specijalci baš tukli naše?

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 01:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Cijela liga igra zajedno, samo Borac igra sam...

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 03:20 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Apr 2012, 22:08
Tatamata,hvala sto si napisao to sto svi mislimo trenutno.. Odsad ozbiljnije i sa mnogo vise LJUBAVI prema svim curama,prijateljicama,zenama, najboljim,najgorim,jer ovo sto nam je VOLJENI KLUB uradio veceras nijedna kurva sebi ne bi dozvolila. HVALA!

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 08:03 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ljudi, samo da budemo malo realni, ekipa NEMA KVALITET, ne moze da se nosi sa pritiskom, jer su izgubili sve i jednu bitniju utakmicu, dakle realno ne zasluzujemo titulu... Nadalje, igracima su naobecavane velike pare i logicno je da je tesko ispostovati takve ugovore, samo cu reci da jedan nas igrac ima skoro duplo veci ugovor od najplacenijeg igraca izz fudbalskog kluba... Dakle kvalitet cao...

Momcima koji su putovali svaka cast, a joss jednom se pokazalo kako ljudddi koji vode klub nemaju pojma kako da sw postave, jer bez navijaca NISU SMJELI POCETI UTAKMICU...

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 08:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Žao mi je prije svega što ljudi koji u ovakvim vremenima izdvoje nešto od svoje crkavice i idu u na "finale" sezone, šlager, i na kraju prisustvuju silovanju zdravog razuma.

Nikad ne volim da tražim alibi u sudijama al ono sinoć je bilo nisko i jadno. 6-0 u isključenjima (ono njihovo zadnje ne računam!) u utakmici gdje je Slogi dozvoljena duplo agresivnija odbrana, u kojoj je Manjic zaslužio sam bar 2 isključenja (još se sjećam kad je izdigao Trivu sa dve ruke u prsa i poslozio na pod). Svaka čast Dobojlijama za one usiljene padove (isključenje Stanka kod naše kontre kad u skoku dodiruje ruku njihovog igrača a ovaj pada ko pokosen). Ali valjda taj tretman moramo trpiti u svim sportovima, i u BL je bilo siljenje za Slogu.
Na kraju je jedan od njih (manjic ili medjic) nisam vidio dobro pokazao svoju malogradjansku stranu, al valjda i na to moramo navići u ovoj krasnoj zemlji i ligi.

Kad sam kod krasnog, ona sala sinoć je odraz ozbiljnosti saveza i kluba prema ovom sportu. Nisam dosao iz bl da se kojekakvi bilmezi naguravaju na mene, kvadratura onih tribina je ko kvadratura mog stana. I još ti tu donese onu sirenu od koje me i sad usi bole (ne znam koliko se čulo na tvu), a smetalo je i igračima. U normalnim, uredjenim ligama postavljeni su kriterijumi koje svako mora poštovati, min uslova za čije nepoštovanje dobijaš šut kartu, a još nas ladno možeš igrati na livadi pa će bilmezi reci nije do terena, do igrača je.
Za sudije se nadam da šu zaradile bar za jedno ljetovanje sa sve ženom i djecom u Makarskoj.

O našim igračima i treneru nisam htio pisati, jer sam se nadao da će sinoć spasiti što se spasiti dalo. Al qrac, ista prica. Od 4 jača gostovanja mi smo sva 4 izgubili (dvaput goražde, Izvidjac i sloga). Da smo jednu samo od tih dobili imali bi jedan trofej!!! Već na startu se znalo da se u zadnjem kolu ne smije odlučivati, jer znamo na šta je spremna "kompanija" i da smo loši u gostimo ali opet dolazimo do toga.

Sinoć Marka krenuo sa Hansom, očekivano, ali nakon 20 min vidiš da ga ne ide, pa mjenjaj ga onda majku mu. Ubaci Marija, on skine sedmerac Vrazalicu a Marka opet vraća Hansa kojem očigledno ne ide!? Pana zatrese 4 gola, Marka ubacuje Obradovića 30 skoro vezanih minuta (dao je 2 lijepa gola alu Pana je bio za 2 klase bolji).
Ono sinoć je bila utakmica bekova, krila nisu postojala! A znali smo da su tu najjači! Medjic sinoć dovoljno dobar za Borac!
Stanku za sinoć kapa dole, primio je dobre batine. Karacic i Trivo ništa posebno, kao i na većini gostovanja. Ostali nisu vrijedni pomena. Odbrana jako loša, stalno pucala po sredini!

Njihovi navijači puno veći pritisak stvarali nego mi u Boriku...tu se moramo popravljati i mi i Lesinari. Ne shvatam da kod nas u 50oj min kreće balada Lesinara, a na terenu sjeva. Već sam pisao o prednosti rukomtnog navijanja i nadam se da će dogodine biti još bolje.

Realno do smjena će doći, Marka nije više za Borac, imao dosta sansi, sve prokockao...ljubazno se pozdraviti i zahvaliti sa njim. Ekipa će se mnogo pronjeniti...odlaze Djuka, Ivo, Pana, postoji interesovanje za Stanka iz bundesa, Stojanovića, Hansa...

Ovako ćemo bar ustediti koju hiljadu za neodlazak na onaj kvalifikacioni turnir, jer je evidentno da nismo na tom nivou. Ova nova evropska liga odma kreće iz nokaut faze što je bolje, ili jesi il nisi.

Sledeća godina će biti dosta slična ovoj po odnosu snaga i ja se samo nadam da nećemo opet biti "jedini, neprikosnoveni, apsolutni (i još opasnih riječi) favoriti!

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 08:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
U postu iznad je sve receno. Nego,koje mi evropsko takmicenje igramo sledece sezone ? Vidim da svi spominjete tu evropsku ligu...moze li neko pojasniti sta je to sad. :D

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 08:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
@ andiamo

Svaka cast Na postu..sve receno

Komenrar iznad da u rukometu imaju vece plate nego u fudbalu...nidje veze...ne znam,nisam gledao ugovore,cesljao knjige...al jednostavno NE VERUJEM...a da i ne dobijaju plate na vreme,to je istina..cini mi se da za ovih 10 meseci,vec im kasni 5 plata

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 09:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Rukometaši su, u prosjeku, bolje plaćeni od fudbalera...

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 09:11 
Bič božji
Bič božji

Ja sam to tako cuo, e sad ne mora da znaci da je istina, ali tesko je skupiti tolike pare, dakle ugovori su im nerealno visoki, zato im i kasne plate...

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 09:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Nisam siguran, ali i ja bih rekao da su im vece plate.
Samo me zanima kad ce Djogo izaci pred novinare.
RBA je dobro rekao, nisu smjeli poceti utakmicu bez navijaca.
Igrackog kvaliteta i kapaciteta imamo; ali nemamo mentalnog izgleda.
Smio sam glavu staviti da ce uzeti ovu ligu 6 i otici u LS.
A slijedece sezone je pitanje sta ce se desiti. Ovo je bila super sansa.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 09:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
jel to neko nepisano pravilo da se ne izlazi na teren ako ti nisu dosli navijaci?

sjecam se de se i ovde digla frka kad osim nije htjeo izvesti igrace na teren,igrao se nekakav kup u zenici ili tako nesto

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 09:22 
Bič božji
Bič božji

mandrak je napisao:
jel to neko nepisano pravilo da se ne izlazi na teren ako ti nisu dosli navijaci?

sjecam se de se i ovde digla frka kad osim nije htjeo izvesti igrace na teren,igrao se nekakav kup u zenici ili tako nesto

tu nema nikakvog pravila, desilo sw da 250 momaka SA KUPLJENIM ULAZNICAMA ne moze u dvoranu... Sta su dobili sto su igrali utakmicu, nista, samo su iskazali nepostovanje prema SVOJIM navijacima... To sam mislio da kazem, jer su ih ovi na terenu i onako ubili qrcem...

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 09:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
mandrak je napisao:

tu nema nikakvog pravila, desilo sw da 250 momaka SA KUPLJENIM ULAZNICAMA ne moze u dvoranu... Sta su dobili sto su igrali utakmicu, nista, samo su iskazali nepostovanje prema SVOJIM navijacima... To sam mislio da kazem, jer su ih ovi na terenu i onako ubili qrcem...

cekaj,otkud sad 250 karata kad su ovi rekli da ce borcu dati samo 50 karata?

inace andiamo je napisao dobar komentar i meni nije jasno npr. zasto je hanu drzao veci dio utakmice na golu kad ga nista nije islo.i na kraju kad se lomio rezultat i kad je mario imao nekoliko dobrih odbrana on ga vadi napolje :-?

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 10:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
ништа,онда следеће године први трансфер да буде шиповац у р.к. па да се узме титула :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 10:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
vlakanje je napisao:
ништа,онда следеће године први трансфер да буде шиповац у р.к. па да се узме титула :lol:

Ali da se neki iz RK ne vrate u UO FK...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160 ... 368  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]