Dilan Dog je napisao:
sta reci,vec ste 99% stvari vec napisali.
jasno je kao dan da ova ekipa treba na dobar remont. zahvaliti se pojedincima,jednostavno razliciti faktori kod njih su razlog sto nisu za ekipu koja pretenduje vrh tabele (godine,limitirano fudbalsko znanje,ljudski kvaliteti) i poslati ih u rudar,kozaru,bsk,naprijed................
naravno da su nam svi igraci losi(osim pojedinaca tipa avdukic i markovic po meni) i da bi ima svasta bili u stanju izgovoriti nakon svega ovoga sto su nam priredili,i samo ih cudo moze spasiti te reakcije!pod tim cudom mislim na povoljan rezultat na kosevu u srijedu sto bi se sa njihovom trenutnom formom smatralo pravim cudom!!!
ne znam koga prvo da spomenem,da li savica koji je zalutao u ovaj klub,j#%o li ga onaj ko ga je doveo,pa makar otac moj rodjeni to bio,ili sakan mrtvi koji je u zadnje tri utakmice postao glavni defanzivni vezni a prije tga ga nije bilo na mapi svijeta,ili grahovca koji je vec umislio da je igrac za barselone............................
ostali nista nisu bolji,sve alibi igraci,zaric prolijece u 2 pol. i gosk ima mrtvu sansu,stupar koji po zemlji svetoj ne moze da hoda i on se nasao nesto kuruziti i navlaciti crveni karton a u 90% situacija nakon duela u kojim je on bio zavrsi na zemlji i drzi se za nogu!majstore,probaj odbojku to je isto kolektivni sport,samo je bez kontakta.
stajic,maksimovic,bucan.........jesu oni igrali uopste????????
sad nam se i evropa opasno drma,i ako je vec tako da se zahvalimo starijim igracima,sve preko 30god mars iz borca,pustiti djecu da igraju pa ces znati na cemu si,a i troskovi za platu ce se revidirati,a ne kao sada da placamo preplacene picice kojima sve zivo smeta,da nisu u stanu boda uzeti na gostovanju gdje su zeljo i sarajevo nosili sva tri!!!!!
nemojte samo sudjenje da spominjete,jeste sudija imao 3 pogresne odluke,ali zapitajte se koliko smo suteva imali u okvir gola i koliko smo sansi uopste napravili na citavoj utakmici!!!!!
gospodo igraci koji citate ovaj forum,vi izgleda niste svjesni da ovakvim ponasanjem i NEzalaganjem pravite medvjedju uslugu sebi. da li ste svjesni da u ovom gradu svakakvih ljudi ima,i da li ste svjesni da cete ovako sami sebe osuditi na kucni pritvor,da ce vam se zivot svesti na stadion i kucu jer vam nece biti svejedno kada vas ljudi na ulici budu prozivali i vrijedjali,a mislim da je vrijeme da se krene sa tim iako za sve ove godine koliko pratim borac to nikada nije radjeno!!!
a o treneru koji citavu utakmicu presjedi na klupi i ne ustane ni jednom necu ni da pricam.........nemamo igre,nemamo nista a njemu je jos samo neko trebao dati spice pa da se ne razlikuje uopste od ostale publike na stadionu!!!
zgadili su mi se sve i jedan i trebace puno dobrih utakmica da se operu!
potpis druze za svako slovo a njih nemoze da opere ni vrbas samo da se vrate mamu im placenicku
nova moda hodajuca ekipa