banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 20:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120160 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1490, 1491, 1492, 1493, 1494, 1495, 1496 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 25 Okt 2011, 20:27 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2011, 20:36
Pa bolan nek` smo ovakvi, ali crkni od muke prosjek posjete Koseva je 6.000, a vi iz Borca to mozete samo sanjati, on je navijac daje svoj doprinos i ljude uopce ne cijenim po izgled...

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2011, 20:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
Нека администрација обрише овакве провокаторе! Све на овом форуму могу подњеи али ове из ''већег'' ентитета никако! Око утакмица нема шта да се расправљава, Борац на Широки у полуфиналу и крај приче!

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2011, 20:31 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2011, 20:36
Pa sta je vi vrijedjate kad vam neko odgovori odmah pozivati administraciju, e pa administracijo cijenjena trazim sankcioniranje onoga da je onaj ciko predstavnik navijaca Sarajeva ;)

6.000 :D

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2011, 20:33 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
blus je napisao:
@Dodick Na tvoju žalost,niko ti ne spominje religijski nego geografski status,te odgovorno tvrdim da je dotični sa šlagerovog klipa reprezentativan primjer navijača voljenog ti kluba

ma ovaj je i dobar kakvih tamo ima

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2011, 20:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
Dodick je napisao:
Pa bolan nek` smo ovakvi, ali crkni od muke prosjek posjete Koseva je 6.000, a vi iz Borca to mozete samo sanjati, on je navijac daje svoj doprinos i ljude uopce ne cijenim po izgled...

Opet mi ideš u ljevo.Pusti sad posjete,ne radi se o tome,nego de ti nama reci do kad će ovakvi primjerci iz Černobila biti alfa i omega na vasim stadionima?I nema potrebe da me sankcionise administracija kad si i sam rekao da ste takvi...

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2011, 20:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
Dodick je napisao:
Stidi se, od kud znas kakvih covjek ima problema, ne znas kako je bilo boraviti u opkoljenom Sarajevu, sta su ljudi sve prezivjeli dobro je da su ikako normalni, i to je tebi predmet ismijavanja, ali Bog vraca :/ Administracijo hoces reagovati, il` da ja reagujem??

хај ти реагуј

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2011, 20:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Eno ga, sad ode u desno.

Vrh

Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
Ajd ti reaguj... :D

Vrh

Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2011, 10:14
Jancker je napisao:
kitopsina je napisao:
Siroki i Velez dobili polufinale na poklon. Malo se gura i taj Velez.

E jbg, pa morao je neko dobiti Krajišnik ili Branitelj, šanse za njihov međusobni meč su bile vrlo male. Prvo ste pričali o "čuvenoj sarajevskoj kuhinji", pričali biste i danas da je sarajevski klub izvukao jednog od prvoligaša. Sad kad ga je izvukao Široki, priča se da se njima namješta jer hrvatski klub mora osvojiti jedan trofej, evo sad priča da se i Velež gura. Da je Čelik u toj situaciji, rekli bi da im vraćaju zbog krađe u Širokom, da ste vi dobili Krajišnik, govorili bi vam da je to kompenzacija od Saveza zbog ove kazne i par utakmica bez publike. I tako dođemo do standardne priče svih navijača kod nas: za sve ostale se namješta, a mi smo pošteni.

Sa 38 tvojih postova se ne slazem ali sa ovim se slazem....ja ne vjerujem u te kuhinje.....valjda se borim sam protiv vjetrenjaca al' eto....

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2011, 20:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Друже Додик, ај` одмори мало...

Напоран си, свега ми...

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2011, 21:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Добро људи, хајмо сви мало спустити лопту и вратити се теми - ФК Борац...

Предлажем да се од сада у сваком посту у којем се спомиње наш стадион користи ријеч "Тигањ", јер наш президенте тако говори!

И да, данас су радила 4 радника, и један багерчић је копао... За наше услове, брзо то иде :)

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2011, 21:37 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Dodick je napisao:
Stidi se, od kud znas kakvih covjek ima problema, ne znas kako je bilo boraviti u opkoljenom Sarajevu, sta su ljudi sve prezivjeli dobro je da su ikako normalni, i to je tebi predmet ismijavanja, ali Bog vraca :/ Administracijo hoces reagovati, il` da ja reagujem??

kako ces ti reagovati odjaviti se ili :D a pominjati opkoljeno sarajevo :roll:

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2011, 22:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
E ovako....dodjem na forum nakon 2 sata i vidim da bih trebao pobrisati jedno 70 postova,i tako svaki drugi dan. Ovo je nekad bila tema za primjer,a sad sve vise lici na caffe,i ako se tako nastavi mnogi ozbiljni ljudi ce prestati pisati na njoj.
U pokusaju da temi vratim nekadasnji kvalitet,za pocetak zabranjujem sav off topic (priznajem da sam i ja znao odlutati ko zna gdje na ovoj temi),i zabranjujem svaki govor mrznje i evo nekih rijeci koje vise necu tolerisati NIKOME.Turcin,ustasa,balija,arapi,suskovci,teherandzije,zeleni,itd,itd.....To je sto se tice nas,a sto se tice forumasa iz Federacije,dovoljno ce biti da mi se samo ucini da je neki post provokativan i bice pobrisan! Mozda cak i ne bude provokativan,ali ako se meni ucini da jeste-ide u smece!

Na drugim temama necu biti toliko rigorozan,rijetko ih i citam osim jedne-dvije i tamo neka kolege moderatori rade po svojim principima,ali do ove teme mi je bas stalo i hocu da bude vrh! Ako se nekome nova pravila ne svidjaju,neka jednostavno promjeni forum i bez pateticnih oprostajnih pisama prestane pisati,po principu "Putuj igumane i ne brini za manastir". Nece biti dozvoljeno vrijedjanje na temi cak ni u slucaju novog rata,a kamoli nekih medjunacionalnih incidenata ili navijackih nereda. Ako se desi nesto slicno dogadjajima protiv Zeljeznicara,u Mostaru ili na Grbavici,slobodno u podforumu Novosti i desavanja otvorite temu o tome i opletite koliko vam tamosnji modovi dozvole,ali na temi Borac je sa svakom vrstom vrijedjanja i off topica zavrseno,taman da to bude moj brat,takodje forumas,ili neko od cetrdesetak forumasa koje znam licno! Dugo se znamo,bar virtuelno,i necu predlagati nikakve banove,ali nece opstati na temi nijedan post koji krsi navedena pravila,jer smo stvarno na putu da dobru temu pretvorimo u cirkus.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2011, 22:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Samo ostra ruka i zabrani da se spominje bilo sta sto nije vezano za Borac
Inace mio smo dva puta ispadali u Kupu upravo od Sarajeva ,,, Sad ce biti treca sreca imam nekih osjecaj za filing :)

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2011, 22:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Drugog puta se ne sjecam,ali znam da smo jednom imali dobar rezultat i pobjedu u Banjaluci,ali gospoda fudbaleri nisu htjeli putovati na revans zbog strajka,odemo sa juniorima i ispadnemo.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2011, 22:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Maj 2011, 23:20
Mislim da u ove 2 utakmice nema nekog izrazitog favorita za prolaz... uglavnom, bice gutavo

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2011, 22:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
da da to nam je zakuhao cjenjeni bivsi direktor ako se ja dobro sjecam

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2011, 22:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

subzero81 je napisao:
da da to nam je zakuhao cjenjeni bivsi direktor ako se ja dobro sjecam

Tesko mi se sjetiti detalja,ali mislim da je to bilo kad smo prvi put ispadali i kad nisu htjeli ni u Istocno Sarajevo otputovati. Da smo bar sa juniorima otputovali,ne bi nam oduzeli bod i ne bismo ispali. Cini mi se da su oba ta odbijanja da se igra bila iste godine.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2011, 22:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ma da sve je to djukic zakuhao

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2011, 22:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
bilo je dvije sezone zaredom.. ali sad su se vremena promijenila :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120160 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1490, 1491, 1492, 1493, 1494, 1495, 1496 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]