banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 11:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1471, 1472, 1473, 1474, 1475, 1476, 1477 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 16 Okt 2011, 15:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Zeljeznicar povede u 89. minutu...

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 15:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
pobjedi zeljeznicar i ode nam na plus tri...a doskora bio na -8 :( :(

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 15:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Боме ћемо пасти на 5 мјесто,зрињски ће нас претећи и плаво проељће је побједило габелу.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 15:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Ovo su sve cudni rezultati. Slavija gubi od Zrinjskog slicno kao i od Sirokog u kupu.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 15:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
U se i u svoje kljuse. Inace nista...

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 15:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Не знам зашто, али сам предосјећао да ће се ови резултати десити... Чак сам и са буразом прије почетка другог полувремена разговарао о овоме, да ће Зрињски преокренути, а Сарајлије уваљати нешто на силу пред крај...

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 15:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Доскора нам је био приоритет одбрана титуле, а сад нам је приоритет Европа. :(

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 16:04 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Dobro je ljudi, mi sada imamo odličan raspored, čak se lako može desiti da do pauze osvojimo sve bodove... Nije nemoguće, kod kuće čekamo Slobodu, Velež i Sarajevo, a idemo u goste u Gabelu i Istočno Sarajevo, gdje je očigledno klub na ivici gašenja, znači možemo i do svih 15 bodova, a onda na proljeće jedna više kod kuće, znači mislim da evropa nije u pitanju... Ostali tek sada imaju malo teže rasporede, Željezničar tek očekuje kaznu za one nerede u Sarajevu i kako sam čuo, vrlo je vjerovatna odluka da budu kažnjeni sa dvije utakmice pred praznim tribinama...

Još malo ću se osvrnuti na naše igrače juče i na igru, dakle već se vidi neki pomak i poboljšanje prema igri i prema saigračima, ne treba zaboraviti da smo bili oslabljeni, neigranjem Paravinje i Bućana, a oni bi nam juče u Zenici značili zaista mnogo, još jednom da kažem da me je posebno obradovao povratak Marka, konačno je odigrao onako kako može, zadržavao je loptu kvalitetno i onda smo kretali prema naprijed, nisam vam sinoć još spomenuo da smo mi par minuta prije kraja imali još jednu stopostotnu šansu kada je igrač sretno izblokirao volej Sakana koji je išao u prazan gol, tako da sam ja optimista zbog onoga što sam sinoć vidio u Zenici, inače teren je sinoć bio vrlodobar, obzirom na priče koje su kružile zadnjih dana o njegovom kvalitetu...

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 16:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
Gazimestanac87 je napisao:

?!
нисмо ми још толико велики клуб да сваку сезону морамо играти европу.
када би и ове сезоне упала европа то би била пуна капа!

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 16:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Al smo se zajebali neangazovanjem onog malog Lazara Marjanovica ljetos!! :( :(

Vec smo na proslavi vidjeli kakva ce to igracina biti,a tek mu je 20 godina! Jos kad se sjetim da je bio ljetos u Banjaluci,i vec skoro predstavljen kao pojacanje,dodje mi da puknem od muke.

Koliko vidim,ima prosjek od skoro gola po utakmici,a nije napadac,nego vezista (mi doveli Kovacevica sutradan,koji ima preko 30 godina!!!)!!

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 16:55 
Bič božji
Bič božji

Teško je uvijek pogađati oko pojačanja, pitanje je kako bi se uklopio kod nas, ma svašta nešto, ali i ovako imamo odličnu ekipu... Srijeda je novi ispit za nas, kup, naravno idemo dalje...

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 17:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
d.a. je napisao:
Gazimestanac87 je napisao:

?!
нисмо ми још толико велики клуб да сваку сезону морамо играти европу.

U potpunosti se ne slazem. U ovoj ligi nas klub mora svake godine naci nacin da izbori Evropu! Sve drugo je sramota.

Schlager je napisao:
Al smo se zajebali neangazovanjem onog malog Lazara Marjanovica ljetos!! :( :(

Vec smo na proslavi vidjeli kakva ce to igracina biti,a tek mu je 20 godina! Jos kad se sjetim da je bio ljetos u Banjaluci,i vec skoro predstavljen kao pojacanje,dodje mi da puknem od muke.

Koliko vidim,ima prosjek od skoro gola po utakmici,a nije napadac,nego vezista (mi doveli Kovacevica sutradan,koji ima preko 30 godina!!!)!!

To sam i ja pomislio kad vidim koliko golova je momak utrpao.
Nisu bitne sve price oko njegovog menadzera ako on ovako igra, bice tu zarade za sve. I za Zrinjski i za Lazarovog vlasnika.
A mi? Ako imamo imalo pameti sljedeci put se necemo zajebavati tokom prelaznog roka.
Evo, moj prvi pik je Vidovic iz Olimpika. Mlad igrac, a jedan od boljih na svojoj poziciji.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 17:08 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Sep 2011, 09:10
Simpatizer je napisao:
Evo, moj prvi pik je Vidovic iz Olimpika. Mlad igrac, a jedan od boljih na svojoj poziciji.

A Gracić će raskinuti ugovor s njim i dati vam ga džaba?

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 17:10 
Bič božji
Bič božji

Da spomenem samo da radovi na izgradnji tribine napreduju, danas iako je nedelja, bager čitav dan kopa temelje nove tribine našeg tignja... Već je lijepo sve raščišćeno, mislim da će ako nas samo malo posluži vrijeme tribina biti izgrađena i prije roka... :D

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 17:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
@Jancker

Pa napisi dokad ima ugovor, a ne da postavljas takva pitanjca!

Uglavnom, treba nam igrac slican njemu.

A sto se tice tabele - bez sekiracije. Odigrali smo 6 gostujucih, a do kraja polusezone imamo solidan raspored i sto napisa RBA, 15 bodova nije nerealno.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 17:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Predsjednice,nasikirali ste me jutros ocjenom da je Grahovac bio najslabiji. Spremio sam se,otisao na kafu,uzeo Sportski Zurnal,a tamo samo Avduka dobio vecu ocjenu od njega :( ...jos su Stupar i Markovic dobili istu ocjenu kao on (7),a svi ostali manju.

Ne smijem jos reci da ste mozda lose procjenili,cekam veceras ocjene u Glasu i Nezavisnim 8)

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 17:32 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Predsjednice,nasikirali ste me jutros ocjenom da je Grahovac bio najslabiji. Spremio sam se,otisao na kafu,uzeo Sportski Zurnal,a tamo samo Avduka dobio vecu ocjenu od njega :( ...jos su Stupar i Markovic dobili istu ocjenu kao on (7),a svi ostali manju.

Ne smijem jos reci da ste mozda lose procjenili,cekam veceras ocjene u Glasu i Nezavisnim 8)

Heheheheh, šta misliš dal je taj novinar sinoć bio na B.P. zaista mislim da sa njim treba da porazgovaraju, za njegovo dobro, na to sam mislio, jednostavno je loš, evo sada ću ti navesti samo jednu situaciju, prije samog penala, on dobija loptu na desnoj strani i kreće prema golu, imamo situaciju 2-1, Kajkut u idealnoj poziciji i on treba samo da gurne loptu naprijed prema Kajkutu da ga "spoji" sa golom, a on se u tom momentu odlučuje da napravi "piruetu"!?, sustiže ga igrač Čelika i odnosi mu loptu napucava je pred naš gol, neko skače i produži je u naš šesnaesterac i penal... :-? , umjesto da smo petnaestak sekundi ranije poveli, mi zbog njegove greške popasemo penal, al na sreću Kajkkut mu je tada na terenu "objasnio" neke stvari, meni se učinilo da će za uho da ga potegne...

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 17:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Heheheheh, šta misliš dal je taj novinar sinoć bio na B.P

Znas da sam i ja danas citajuci taj opsirni izvjestaj iz Zenice,imao osjecaj da taj novinar hvata na foru i da uopste nije bio u Zenici! Pa zar je i to moguce?

Jednostavno,nekoliko situacija koje opisuje u clanku uopste nisu onakve kako ste ih opisivali ti i onaj sto je radio tekstualni prenos koga smo pratili.
Nekoliko stvari mi je bilo sumnjivo,a neke sam i zapamtio. Npr,bas za udarac Grahovca u 50 min,onaj juce kaze "lak plijen za golmana Nurkovica",a u Zurnalu pise da je lopta prohujala tik pored stative :( :(

Ili jos veca glupost,pazi kako opisuje dogadjaj u zadnjim sekundama nadokanade...."Borac je krenuo u kontru,Kajkut je izbio sam pred golmana,imao je na ledjima Sisica,uspio je izdrzati duel i sutirati,ali je lopta otisla kraj stative i sudija je odsvirao kraj :( :( :( !!!

O jebem ti Sportski Zurnal,tacno cu ga prestati citati,sve cesce i cesce mi pusi zivce,pogotovo sa afirmativnim i nekritickim pisanjem o srpskim klubovima i reprezentaciji,a sad jos i ovakve fore!

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 17:56 
Bič božji
Bič božji

Hahahaha, znači iz toga možeš zaključiti kako su ocjene podjeljene "realno" :wink: Kritika je dobronamjerna, on sam sa sobom mora da raščisti jel hoće da igra ili će da se zajebava na terenu, znači ovo je čisto do njega...

Kontra u zadnjem napadu je bila 4-1, kontru je istrčao Stupar, po lijevoj strani terena :roll: , gurnuo je Mikcu, kojeg je pokosio jedini igrač Čelika, jer je bila mat pozicija kontru su još istrčali Ćina i Vidak i bili su potpuno sami, znači da ga ovaj nije pokosio, skoro sigurno bi to bio gol... Iz tog slobodnjaka Kajkut je potegao, lopta preko zida i okrznula je lijevu stativu, pored samih rašlji, poslije toga sudija odmah svirao kraj...

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2011, 18:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Hahahaha, znači iz toga možeš zaključiti kako su ocjene podjeljene "realno" :wink: Kritika je dobronamjerna, on sam sa sobom mora da raščisti jel hoće da igra ili će da se zajebava na terenu, znači ovo je čisto do njega...

Kontra u zadnjem napadu je bila 4-1, kontru je istrčao Stupar, po lijevoj strani terena :roll: , gurnuo je Mikcu, kojeg je pokosio jedini igrač Čelika, jer je bila mat pozicija kontru su još istrčali Ćina i Vidak i bili su potpuno sami, znači da ga ovaj nije pokosio, skoro sigurno bi to bio gol... Iz tog slobodnjaka Kajkut je potegao, lopta preko zida i okrznula je lijevu stativu, pored samih rašlji, poslije toga sudija odmah svirao kraj...

' bem ti za koliko ja ne dobi pivu :(

Kajkut kad izvodi slobodnjak to kao penal :D zaista je dobar, a to je nasa velika prednost.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1471, 1472, 1473, 1474, 1475, 1476, 1477 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]