banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 14:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 368  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Maj 2012, 11:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
kitopsina je napisao:
Шајин je napisao:
ја ћу бити тамо :) стандардно мјесто иза клупе са играчима, да се мало дерњам :D

Pa tu smo i mi skoro uvijek. U sredini, negdje sedmi-osmi red... Vidimo se.
а јебга прије те нисам знао, па у складу са тим нисам ни знао да си ту (осим када сконтам своју главушу коју си снимао с леђа) :lol:

видимо се :)

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2012, 11:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Volim Borac je napisao:
Andiamo a Combattere je napisao:
Čini mi se da Laktaska dvorana ima potrebne dimenzije za rukomet ...vidim na ovom prenosu na režimskoj tv. Mada o tim alternativnim dvoranama ne želim ni da razmišljam.

kraca je za nekoliko metara, komotno su mogli igraliste produziti ali ta je dvorana zamisljenja samo za kosarku, tako da se u njoj sigurno nece igrati evropske rukometne utakmice.

Sinoć sam vidio rukometne golove kod njih a i na prvi pogled mi se učinilo da ima dovoljno prostora, a ako nema sigurno nisu u pitanju metri...

Vranjes jutros u kafiću boli ga za tekmu :D
Večeras samo pobjeda!

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2012, 12:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
Вечерас би се могле испоштовати и жене, одлучујућа је за титулу, иначе не пратим њихов рад уживо. :) Наравно, главна раја је иза клупа у средини. Видимо се!

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2012, 15:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
I ja glasam za veliku arenu. Sve one velike koncerte kojima se unistava trava na Gradskom bi mogli prebaciti tamo, i ljeti ako se uradi sve kako treba sa ventilacijom itd.
A imali bi dvoranu za velike utakmice. Bolje za 20-30 mil. izgraditi novu veliku, nego za 10 mil. renovirati Borik.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2012, 08:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sinoc važna i očekivana pobjeda, velika razlika u kvaalitetu. Sloga uzela Čelik u Zenici tako da se trka nastavlja. Mi u sledećem kolu igramo u Ljubuskom gdje moramo uzeti kako znamo.

Sinoć mi je pobjedu s.ebala loša vijest za koju se iskreno nadam da je patka. Priča se da Djukic i Karacic na kraju Lige 6 potpisuju za Brest Meshkov, bjeloruskog ligaša :(
To je ekipa koja želi napokon da skine Dinamo Minsk sa trona pa su odlučili da uzimaju igrače sa naših prostora...doveli su Vukića iz Zagreba, imaju čini mi se još jednog hrvata, htjeli su jednog igrača Vardara ali su makedonci odbili (ozbiljna ekipa sa ozbiljnim namjerama).

Jako mi je žao što se ovo ponavlja iz godine u godinu...na kraju sezone pred LS gubimo 3 najbolja igrača (Pana, Ivo i Djukara).
Ako i dodje do toga treba dovesti prava pojačanja a ne zakrpe. Na desnom krilu jedini igrač u bh koji može zamjeniti Djukica je Vrazalic...jako mlad i brz igrač. Umjesto Ive i Panića uzeti Burica i Malinovica iz Izvidjaca mada se IVidjac nikad ne odriče lako igrača. Bilo koje drugo pojačanje iz bh klubova biće samo zakrpa!
Mada bi više od svega volio da Djukic prije svega ostane jer zna dići publiku na noge i bio je nas najbolji igrač ove god.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2012, 08:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Zvijezda sinocnje utakmice je bio Sabljic. Odmah iza njega Deba...

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2012, 08:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Odlican pocetak utakmice 8:0,da bi se kasnije opustili i na pol. otisli sa rezultatom 17:15.Drugo poluvrijeme su momci odigrali ozbiljnije i pokazali da smo klasa za njih. Atmosfera fenomenalna,dovikivanje trebamo cesce ponavljati i prozivanje igraca je isto bilo jedna dobra novina. :D Sledecu srijedu dolazni Bosna predvodjena TERZOM. :lol: Jedva cekam. :D

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2012, 09:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
kitopsina je napisao:
Zvijezda sinocnje utakmice je bio Sabljic. Odmah iza njega Deba...

Деееебеееелииии :lol:

Реално, лагана побједа, мада ме изнервирало оно опуштање кад су они пришли на -1.
Ђукић и Карачић одоше, како видим на спортспорт форуму, то је објављено овдје http://www.balkan-handball.com/transfer ... om-meskovu . Панић је добио јако добре услове у Шанберију, бар како сам ја чуо.
Само да сачувамо Станка. Он је ћаћа игрице. Онако кракат незграбан, али уби пуру у противницима...

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2012, 09:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Kako covjek hvata loptu jednom rukom... Svaki put me fascinira.
On, Panic i Djukic su sinoc bili odlicni. Citav tim je bio dobar.
Zna li se dobijamo li i koliko novca za odlazak Pane i eventualno Ive i Djuke?

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2012, 10:18 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Mislim da za Panića ništa ne dobijamo ili nešto sitno. Nešto tako sam čuo prije.
Ljudi, ne treba dvorana od 10.000. I pola od toga bi bilo previše.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2012, 10:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Andiamo a Combattere

Malinović na ljeto potpisuje za Vesprem,nema od njega ništa.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2012, 11:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Erazmo Roterdamski je napisao:
Mislim da za Panića ništa ne dobijamo ili nešto sitno. Nešto tako sam čuo prije.
Ljudi, ne treba dvorana od 10.000. I pola od toga bi bilo previše.

15.000e naknada za treniranje i nesto za igranje u reprezentaciji, ne znam tacno ali je taj iznos. Constanca nudila prije 3-4god 40.000e

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2012, 13:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
од кога смо ми изгубили два пута јбт... штета за Панића што оде за тако мале паре. а ако оду и Карачић и Ђукић е онда баш јебај га. видјећемо колико ће бити кеша тј. каква ће се појачања моћи довести. по мом мишљењу за валификације за ЛШ требају нам макар 30% јачи играчи на одређеним позицијама, што по себи искључује већину домаћих играча. видјећемо шта ће бити.

што се тиче синоћне утакмице Обрадовић ме једини изнервирао, остали добро одиграли.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2012, 13:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Mene Obradovic konstantno nervira.
Pa nemoj biti glup ljudino! Kako pravi glupe faulove, zabija se u trojicu u napadu. Havarija.
A zna nekad poluditi i uvaljati 6-7 komada. Samo da je glavu srediti.

Pana je tata igrice. Obozavam kad ga cuva neki indijanac, a Pana prebaci u desnu ruku loptu, pa pod precku. Jos jednom, Pana care, srecno u daljnoj karijeri i hvala ti za sve! :thumbright:

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2012, 15:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ma kakva dvorana od 10 000. Gdje god su je napravili kukaju kao sinje kukavice ne znaju kako to održavati pa čak i jedan ZG bio pred zatvaranjem Arene. Onda ima još jedna stvar Srbija i Hrvatska kada ih prave oni računaju i na poneko svjetsko i evropsko prvenstvo a na šta mi da računamo jedino na balkansko za juniorke u odbojci ili kadetsko u rukometu i sl.

Renovirati Borik za sada a za koju godinu ako Bog da sreće napraviti nešto novo možda oko 6 000 u vrh vrha. I to će da se napuni 5 godišnje, ne više

http://www.nezavisne.com/novosti/banjal ... 41450.html

Evo ova tekst je suština

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2012, 15:31 
Veteran
Veteran

Градоначелник Давидовић о санацији Спортске дворане „Борик“

Citiraj:
Први човјек Бање Луке, Драгољуб Давидовић, рекао је данас новинарима да је покренут процес санације Спортске дворане „Борик“. Према његовим ријечима, то подразумијева почетак процеса јавних набавки, како би посао санације био завршен до краја сeптембра ове године.
Образлажући овај став, Давидовић је навео да ће санација бити обављена прије свега због чињенице да, највјероватније, Рукометни клуб „Борац“ од јесени очекује учешће у елитном европском рукометном такмичењу. Oво је јуче закључено и на састанку у Влади РС, а градоначелник је већ упутио приједлог Скупштини Града на разматрање.
„Процијенили смо да је укупна вриједност радова на санацији око три милиона марака и Скупштини Града сам предложио да се Град задужи за милион КМ, а тражили смо да остатак обезбиједи Влада Републике Српске. Већ је упућен захтјев Савјету за развој РС да се дио средстава обезбиједи из Развојног програма РС, с обзиром да до сада нисмо користили средства за санацију спортских објеката“, истакао је Давидовић.
Он је додао да је раније у плану била потпуна реконструкција дворане „Борик“, вриједна између осам и десет милиона КМ, али да због економске кризе Град није у могућности да обезбиједи та средства.
„У складу с тим, одлучили смо се за захвате који су неопходни како би дворана испунила минимум строгих услова Европске рукометне федерације“, закључио је градоначелник.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2012, 16:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dobar avatar Dejane :wink:

Šta uključuje ova rekonstrukcija....krov, ventilacija, mokri cvorovi, podloga, rasvjeta, svlačionice...one led reklame možda iznajmimo, šta preostaje još za ovu "prvu rekonstrukciju"?

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2012, 17:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Snimak utakmice upravo na Belu

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2012, 20:40 
Veteran
Veteran

Andiamo a Combattere je napisao:
Dobar avatar Dejane :wink:

Хвала :wink:

Иначе, прича се да је Челик пустио Слоги, тј. да је била нека компензација за неке бодове од прије... ево пост са ћаршијаћаршија форума
Citiraj:
Igraci su do jutra "slavili" poraz u jednom zenickom lokalu

Na poluvremenu tekma prodata, jer je celik u prvom djelu bio ravnopravan dok je jos halilbegovic igro manje vise sam. Onda smijesno drugo poluvrijeme, tek zadnjih 10min ko poceli igrat(kad je sloga otisla na 10ak razlike)..

Ustvari sad ne znam jel prodata il je dogovor jos od one prosle nastimane tekme( 34:34 u regluarnom djelu) kad su nam dali bod da im pustimo u ovom razigravanju Pane, pane..

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2012, 09:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Штета за Карачића и посебно Ђукића. Али само да буде пара, наћи ће се замјене.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 368  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]