Schlager je napisao:
Uzeh daljinski da isprebacujem programe,na 90% srpskih kanala turska serija (koliko placamo turcima za to??) ,rtrs prenosi i pripremne utakmice igokee (a nas nisu ni u kvalifikacijama za ligu sampiona,za prvenstvene da ne pricam),a na belu naletih na vijest kako ce banjaluka biti domacin padobranskog mundijala 2014 a u slijedecih mjesec dana ce se vidjeti koliko kosta taj spektakl......nece faliti megaspektakala,sledece 2012 imamo svjetski kup u kanuu,2014 mundijal u padobranstvu,a 2013 ce nam vec nesto uvaliti.....
Na Zapadu nista novo.....
Banjaluko,probudi se,imas ti i svojih sportista,pobogu....!Dosta je bilo bacanja para na bjelosvjetski olos,pustite malo tih ultra dogadjaja Mostaru,Tuzli,Sarajevu,Zenici,Zagrebu....ne moramo mi platiti ama bas sve sto niko nece!
Nisam mogao vjerovati kad sam na TV vidio da prenose Igokeu...aj da je NLB ili nesto,ali oni prenose neki pripremni turnir

Nece valjda i bh ligu u kosarci prenositi,ne treba nam jos i to,i onako je program na visokom kvalitetu.
Ne znam hoce li biti prenos rukometa u utorak,ta utakmica je i znacajnija i bolja 50 puta od ove Igokee vcrs na kojoj je posjeta bila oko 300 ljudi.
A sto se tice ovih padobranaca i kajakasa...smatram da je malo nas koji to ne podrzavamo,vise je onih Banjalucana koje boli briga za ovim desavanjima pa zato se i organizuju ovde(svi znamo iz kojih razloga). Inace,u utorak je 116. godisnjica Gimnazije i bice promocija dajaka,kajaka i ostalih plutajucih sportova. A rekose mi,da je vec danas postavljena neka izlozba slika dajaka u BL...bolje da promovisu bocanje nego ovo.