banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Avg 2025, 18:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120204 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1339, 1340, 1341, 1342, 1343, 1344, 1345 ... 6011  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 02 Sep 2011, 15:22 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 31 Avg 2011, 17:37
http://www.youtube.com/watch?v=W4tPNDIt ... re=related
Морао сам поставити, само да чујете извалу на 2:21! Ја плачем! аххаахахахахха

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2011, 15:36 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
ДаБог да бајрама не дочекао? :D

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2011, 15:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Gazimestanac87 je napisao:
балкан je napisao:
Gazimestanac87 je napisao:
Ради ли ико на маркетингу ?

Нека свако пође од себе и позове што више људи. Млађи нека раде плакате, флајере, нека позову другаре по школама, факултетима.Ако се сви потруде мало, не сумњам да ће стадион бити крцат

Па о том ти и причам, ми млађи из удружења радимо плакате, и лијепимо читав град, а и ви старији се потрудите, лијепите и ви, цимајте, да направимо луђу кућу него 2009 !

ja mogu jedino ovdje po brelima lijepiti :D :D

ako bude neki dobar link za pogledati srbiju veceras na netu,neka ga neko postevi,samo da ne stopa previse....

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2011, 15:45 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 31 Avg 2011, 17:37
ако ће бити на РТС1 ево линка http://www.profreetv.com/index.php?cont ... h&tvid=290
ЕДИТ: Да Менече!

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2011, 15:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Citiraj:
Фудбалери Борца одрадили су први тренинг на мини-припремама у Мркоњић Граду, а све напоре издржао је и штопер Бојан Марковић, који је од сусрета са Леотаром био ван строја због болова у леђима.

- Марковић је у сриједу одрадио први тренинг послије повреде леђа и све напоре издржао добро. Видјећемо како ће се стање одвијати у идућих четири-пет дана и тада ћемо знати да ли ће бити спреман за меч са Зрињским. Екипа из Мостара има добар састав, који воли да се надиграва и очекујем добру утакмицу са пуно голова, велику посјету и нашу побједу – рекао је шеф стручног штаба Звездан Цветковић.

Тренер "црвено-плавих" истиче да се његова екипа одлично осјећа у граду подно Лисине.

- Наши домаћини, Фудбалски клуб Слобода, изашао нам је максимално у сусрет и обезбиједио оптималне услове. Волио бих да обезбиједи пласман у Премијер лигу и да буде наш ривал. Настојаћемо, када нам дозволе обавезе, да одиграмо пријатељски меч јер је то наш дуг према навијачима у Мркоњић Граду и Слободи, гдје се осјећамо као код куће – истакао је Цветковић, који је навео да је повратак планиран за суботу.

Бањалучки Видић :)

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2011, 15:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
zozon87 je napisao:
ако ће бити на РТС1 ево линка http://www.profreetv.com/index.php?cont ... h&tvid=290
ЕДИТ: Да Менече!

hoce biti na rts1,hvala za link!

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2011, 17:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ako nema tu probaj naci na livescorehunter.com

oni bas sve zivo prenose

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2011, 17:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Jbt sto me pojede ova pauza...Tacno ludim,jos ova vrucina kao slag na tortu.Kad ce vise ta subota da odem na Gradski.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2011, 00:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
http://www.banjaluka-info.com/index.php ... &Itemid=77

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2011, 00:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Прочитајте, јако занимљиво ;)

Citiraj:
Многи навијачи Борца остали су изненађени чињеницом да је успјешног тренера Владу Јагодића на врућој клупи замијенио Звездан Цветковић. Велико играчко име загребачког Динама, са не баш сјајном тренерском репутацијом, остављало је велику дилему: хоће ли се "модри" дјечак снаћи у немирном фудбалу у БиХ. Резултати у првих пет кола, али и наступ у Европи, демантовали су многе, па је Звездан Цветковић за кратко вријеме око себе створио ореол побједника.

- Када сам долазио у Борац, био сам свјестан свих изазова. Моја жеља је била да играмо нападачки, за гол више, агресиван фудбал и мислим да има помака у односу на ранији период. Знам да је све то тешко постићи у кратком времену, али 13 бодова од могућих 15 показује да имамо квалитет – каже стратег "црвено-плавих".

Ако би издвајао најбоља издања на почетку сезоне, онда је то окршај са Леотаром у Бањалуци (3:1).

- Утакмица са Требињцима је најближа ономе чему тежим, прво полувријеме са Рудар Приједором такође је било добро, а ни у Травнику тих 45 минута није изгледало лоше. Једина замјерка је неефикасност. Истина, дали смо девет голова, није мало, али створили смо велики број шанси. Невјероватно лако улазимо у њих, али их тешко реализујемо и то је сегмент игре на којем морамо да порадимо. Праве игре Борца очекујем тек на прољеће. Волио бих да видим још два љевака у тиму и то ће ми бити приоритет у зимској паузи – поручује Цветковић.

Већ сада ситуација на врху табеле је много јаснија. Издвојили су се Борац и Сарајево, а у стопу их прати Вележ.

- Има разлике у бодовном салду нас и Сарајева. Они су три од пет утакмица били домаћини, а ми смо чак три пута гостовали, тако да то није реално. Вележ цијеним, али мислим да није из те приче. Жељезничар има мање бодова него што објективно има квалитет, а њима бих придодао Широки Бријег. Одушевили су ме у нашем међусобном дуелу и не би било незаслужено да су побиједили. У тај горњи дом додао бих и Олимпик, али и они имају великих падова у игри и питање је хоће ли издржати у трци са поменутом четворком. Наравно, лагао бих када би рекао да наше амбиције нису највеће. Титула је реалност Борца, а и Куп БиХ схватићемо врло озбиљно – поручује шеф струке Борца.

Цветковић је као ријетко ко прије њега дао велику подршку младим играчима, покушавајући да афирмише омладинску школу клуба са Градског стадиона.

- То ми је приоритет, овдје има талената и желим да се они афирмишу. Граховац, иако има 19 година, већ је готово доказан играч, његовим стопама кренуће Синиша Дујаковић, Рунић, Кунић, Стефан Дујаковић... Очекујем да у блиској будућности баш они буду носиоци игре Борца – не оставља дилему кормилар Бањалучана.

Цветковић поручује како има намјеру да дужи период остане у актуелном шампиону БиХ.

- Нисам дошао у Борац да будем епизодиста. Желим овдје да оставим трага, а за то треба времена, које ћу, надам се, добити. Свјестан сам да тренера држе резултати, али, поред њих, ја ћу се посветити и Борчевој младости – каже Цветковић, који истиче да има велико разумијевање породице у послу којим се бави.

- Ја сам већ деда. Син и кћерка ми имају своју дјецу, супруга, која ради у Забоку, има велико разумијевање за мој посао. Понекад дође у Бањалуку и то за сад функционише. Они знају да ми је Борац на првом мјесту, тако се и понашам, а оно што иде добро нема разлога мијењати – закључио је Звездан Цветковић, шеф стручног штаба бањалучког премијерлигаша.

Макаби фудбалска рана

Једини пораз за сада Цветковић је доживио у првом мечу квалификација за Лигу шампиона у Хаифи од Макабија (5:1).

- То нећу прежалити до краја живота. Нисмо заслужили онакав дебакл. Та "црна рупа" коштала нас је и пролаза даље. Јесте да смо побиједили у реваншу, дали реномираном противнику четири гола и оставили убједљиво најбољи утисак од свих бх. клубова у Европи, али знам да смо уз мало среће могли и више. Међутим, то је она разлика између великих и малих. Макаби је запео на посљедњој степеници и то на пенале, и они иза себе имају на претек оваквих мечева. Ми смо се помало изгубили у свему томе и на крају доживјели то што јесмо. Понављам, жао ми је, и када бих нешто мијењао у животу, била би то сигурно та утакмица у Израелу – присјећа се европске одисеје Цветковић.

Легенда "модрих"

Звездан Цветковић спада у једну од легенди загребачког Динама. У "модром" дресу у периоду од 1980. до 1987. године одиграо је 492 службене утакмице, што га ставља на 11. мјесто по броју наступа у историји овог клуба.

- Динамо је мој клуб и увијек ће тако бити. Са њима сам се радовао шампионској титули 1983. године, када нас је предводио Ћиро Блажевић. Прошао сам све репрезентативне селекције бивше државе, а имам и девет наступа за А селекцију Југославије. Можда је мало, али не треба заборавити каква је конкуренција тада владала на овим просторима. По одласку из Динама у Њемачку имао сам великих пехова са повредама. Не знам који дио тијела није био у завојима, али, хвала Богу, све се добро завршило – прича Цветковић.

Бањалука као из бајке

Више од три мјесеца Звездан Цветковић је у Бањалуци. Било је занимљиво чути његово мишљење о граду на Врбасу.

- Прекрасан град, без конкуренције најљепши у БиХ, али и шире, права европска метропола. Поред града, врло брзо су ми се свидјели и навијачи, и то посебно наглашавам играчима, да управо због њихове љубави морају да дају све од себе на сваком мечу, тренингу. Само коректним односом бићемо миљеници у њиховим очима и никако другачије – каже Цветковић.

Динамо и Партизан

Ако би некога требало да копира са простора бивше Југославије, Цветковић нема дилемо ко би то био.

- Само Динамо и Партизан. Пуно су одмакли остатку друштва, а то је највише захваљујући систему који су успоставили. Исти људи у клубу су посљедњу деценију и то је оно што даје резултате. Ништа не долази преко ноћи. Динамо је у Лиги шампиона, Партизан је тамо био прошле године, и моја жеља је да и Борац иде тим путем – каже Цветковић.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2011, 00:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Odličan tekst ;)

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2011, 08:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
NAJBOLJI BANJALUČKI KLUBOVI JEDNOGLASNI

Borcu potrebno sportsko društvo
Predstavnici vodećih banjalučkih klubova složni su u oceni da je formiranje sportskog društva Borac neminovnost!

Ova ideja već dugo je aktuelna u gradu na Vrbasu, jer uprkos titulama fudbalera i rukometašica, kao i uspesima rukometaša, problemi KK „Borac Nektara" jasno pokazuju da je udruživanje neophodno.

Značajno i za grad

Sportski direktor FK „Borac" Darko Ljubojević smatra da bi formiranje sportskog društva donelo mnogo pozitivnih stvari za sve klubove koji nose Borčevo slavno ime. Prema njegovim rečima, već su obavljeni razgovori na tu temu, ali je za realizaciju takve ideje potrebno najmanje godinu dana.
Kompletan tekst pročitajte u štampanom izdanju PRESS-a

:wink:

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2011, 09:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Још 7 дана до утакмице с мостарцима,па никад проћи,да нема кошаркашког првенства и утакмица фудбалске репрезентације пуко би тотално !

Морамо побједити бар 2-0 8)

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2011, 10:41 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Шта би са оним појачањем?

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2011, 10:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Јел то у данашњем Пресу ?

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2011, 13:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2011, 22:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
народе шта сте се ућутали? :P

да прокоментаришем ово за спортско друштво. мислим да сам и раније спомињао како би било лијепо да се сви клубови који носе име Борац ставе под један кров, под један грб, тј. да се оснује спортско друштво. Као што пише у овом тексту са борац-спорт предности с.друштва су велике и драго ми је да се разматра једна таква идеја.

што се тиче појачања изгледа ништа за сада. иако и сада имамо добар тим не бих се љутио да дође још један нападач, поготово ако је то онај о коме се причало :)

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2011, 22:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Шајин je napisao:
што се тиче појачања изгледа ништа за сада. иако и сада имамо добар тим не бих се љутио да дође још један нападач, поготово ако је то онај о коме се причало :)

Od pominjanog pojacanja za sada nista. Problem je sto ga je njegov sadasnji klub htio prodati a ne poslati na pozajmicu. Posto manje vise znamo o kojem igracu je rijec, necu vam pominjati da mi za njega necemo da damo pare vec ne mozemo zbog ranije neizmirenih racuna.
Momci su danas stigli sa mini priprema i po prvim informacijama radilo se jako dobro. Sutra je slobodan dan a u ponedjeljak je novi trening. Markovic je takodje radio i mislim da ce biti spreman za mec sa Zrinjskim. Stvari u ovom trenutku izgledaju jako dobro i u ekipi ali i rukovodstvu koje je pocelo sa ispunjavanjem obecanog.
Aj' Borac!

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2011, 23:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Pa jbmu misa, x puta se do sad pisalo o onih famoznih 40.000e. Zna li iko ovde, sta je bilo od toga? Da preklopimo to nekako, njima pare, nama igrac, i nek se gone u tri lijepe. Upropastise momka.

Sto se tice SD, evo mene kao laika interesuje koje su to konkretne prednosti osnivanja istog? Ok, fino zvuci na papiru, Borac fudbal, rukomet, kosarka. Ono sto treba jesu pare, kraj price. Je l' mislite da ima neko, ko bi bio generalni sponzor SD Borac, gdje bi neko dao pare za reklamu na dresovima fudbala, rukometa, kosarke i drugih? I sam proces privatizacije, znamo da su u fudbalu najvece pare, pitanje je koliko bi neko sutra bio spremat da uzme pod svoje okrilje sve klubove. Ne, nisam protiv ovoga, naprotiv, svidja mi se, ali pod uslovom da bude neke koristi od ovoga.

I jedno pitanje za momke iz Lesinara, da sad ne imenujem, je l' se planira vracanje u dvoranu na rukomet i regionalnu ligu sad od 10-og? Moze odgovor na pp.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2011, 23:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
kod kuće i na strani je napisao:
Od pominjanog pojacanja za sada nista. Problem je sto ga je njegov sadasnji klub htio prodati a ne poslati na pozajmicu. Posto manje vise znamo o kojem igracu je rijec, necu vam pominjati da mi za njega necemo da damo pare vec ne mozemo zbog ranije neizmirenih racuna.
Momci su danas stigli sa mini priprema i po prvim informacijama radilo se jako dobro. Sutra je slobodan dan a u ponedjeljak je novi trening. Markovic je takodje radio i mislim da ce biti spreman za mec sa Zrinjskim. Stvari u ovom trenutku izgledaju jako dobro i u ekipi ali i rukovodstvu koje je pocelo sa ispunjavanjem obecanog.
Aj' Borac!
тај дуг, плус оних 40% од наредног трансфера... сконтај како би било да ми купујемо играча којег смо дали за сићу(а и та сића очигледно није сва исплаћена) и од којег требамо да добијемо 40% од наредног трансфера. овдје баш буквално важи оно да јебе луд збуњеног...

Tommy Vercetti je napisao:
Sto se tice SD, evo mene kao laika interesuje koje su to konkretne prednosti osnivanja istog? Ok, fino zvuci na papiru, Borac fudbal, rukomet, kosarka. Ono sto treba jesu pare, kraj price. Je l' mislite da ima neko, ko bi bio generalni sponzor SD Borac, gdje bi neko dao pare za reklamu na dresovima fudbala, rukometa, kosarke i drugih? I sam proces privatizacije, znamo da su u fudbalu najvece pare, pitanje je koliko bi neko sutra bio spremat da uzme pod svoje okrilje sve klubove. Ne, nisam protiv ovoga, naprotiv, svidja mi se, ali pod uslovom da bude neke koristi od ovoga.
ни не могу да ти кажем које су баш предности оснивања спортског друштва, али сигурно не може да шкоди. Град Бања Лука и Борац који има огроман број колектива заслужују да добију спортско друштво које би ујединило све клубове који носе Борац.
не знам тачно, али претпостављам да би највећа предност била, што су сви уједињени па би била лакше и бржа координација када се требају радити некке заједничке акције помоћи неком од клубова или слично. такође у једном таквом СД-у налазио би се велики број угледних и релативно моћних Бањалучана, тако да вјерујем да би они сви уједињени могли нешто постићи. ко би како и колико учествовао то не знам али то ће се вјероватно временом договорити као и сви остали детаљи. а што се тиче маркетинга, претпостављам да би клубови имали пропорционално право на један дио рекламног простора, па би онда били занимљивији за спонзоре.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120204 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1339, 1340, 1341, 1342, 1343, 1344, 1345 ... 6011  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]