banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 14:07 Danas je 01 Jul 2026, 14:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1329, 1330, 1331, 1332, 1333, 1334, 1335 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 29 Avg 2011, 10:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
srdjanBL je napisao:
Malo sam mator da ti budem "sin" :D

Pa vidim pohvale za Cveleta sa tvoje strane, to je za anale :D

Nije važno dal si mator...
Pohvale nego šta, pa ja znam da pohvalim kada vidim da čovjek radi kako treba, otklonio je većinu svojih nedostataka, uočio je gdje griješi, logično je da ću da pohvalim to, svaka mu čast još jednom...
Srđane sine, pogodi ko je juče bio ako ne najbolji, a ono među najboljima na Piroti...

Milan Mićo Stupar

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 10:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Ne znam ko je bio najbolji, nisam gledao. Kod budem gledao onda cu opet reci ko je najbolji a ko najgori. Necu da nagadjam, ko god da je bio svaka mu cast i neka tako nastavi.

P.S. Molim administraciju da clanove upozori da me ne nazivaju "sine", imam razloga za to.
Pogotovo poslednjih dana... Hvala!

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 10:43 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
E da, zaboravio sam...

Schlagera imenujem za Ministar za odnose sa federacijom BiH, vidi se da ima materiju u malom prstu...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 11:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
E da, zaboravio sam...

Schlagera imenujem za Ministar za odnose sa federacijom BiH, vidi se da ima materiju u malom prstu...

АААААА мора научити језик њихов,бошњачки "ха,ја,ба,сабура,хебем,ифтарим",то ако не зна џаба му све,неће бити добре дипломатије :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 11:45 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Okt 2010, 14:21
Ludo poluvrijeme „Lešinara“ u Travniku

http://www.source.ba/clanak/74604936177 ... 20Travniku

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 11:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bIymIkFp-s8[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 12:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
E da, zaboravio sam...

vidis da se odmah bacio na posap, pa otvara teme premijer liga bih-a, a sve u cilju sto boljih komsijskih odnosa

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 12:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Људи, нико се више не жали на суђење у БЛ, чак шта више и хвале га, али сад се почињу жалити на суђење у гостима :D. Казнена експедиција оставља пустош за собом, вршимо геноцид над гостујућим бодовима.

Најјаче су изјаве "судија нема повреда, модрица", па најбоље да ће га пребити, а човјек треба судити још једно полувријеме. Није га морао ни ударити, озбиљне пријетње су довољан повод да се прекине утакмица.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 12:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
PRORADILA PA NE ZNA DA STANEEEE !

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 13:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
subzero81 je napisao:
Citiraj:
E onda je cvele blizu uspjeha, kolega je od juče omekšao po pitanju cveleta

a ti sunce, pa nece ovo onda da izdobri :D :D :D

Nije sramota priznati gresku. Bar za sada, Borac igra dosta dobro i osvaja bodove, sto znaci da i Cvetkovic radi dobro. Od samog pocetka Zvezdan je previse eksperimentisao sa ekipom. Od trenutka kada je Boka na stoperu (mada bih ga ja volio vidjeti na zadnjem veznom) a Milan Stupar na svom mjestu, igra Borca ponovo dobija i glavu i rep. Kako sam ja grijesio u procjeni vidim da je i Cvetkovic shvatio svoje greske. Cvetkovic kao trener od ovog trenutka ima i moju podrsku ali i dalje ostaje mrlja menadzerisanja. Prvom prilikom kad i ako proba nesto muljati, ja cu mu se popeti na grbacu.
E sad malo sto se tice utakmice u Travniku. Kolege koje me poznaju znaju da me 'visa sila' :) sprijecila da idem u Travnik. Po svim pravilima bice 0:3 ali iskustva u saradnji sa federalnim postenjacinama me uce da ipak necemo te bodove lako dobiti. Medjutim, prosla su vremena kada su svi siljili .urac na nasem Borcu. Aj' Borac
Nemoj slucajno da me neko proziva sa konstatacijom 'jesmo ti rekli', kao sto napisah 'nados'o' sam i ja ali Cvetkovic.
p.s Aj' Cvetkovic :D

Poslednji put menjao kod kuće i na strani dana 29 Avg 2011, 13:43, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 13:39 
Bič božji
Bič božji

Sve te nejeblo, sve ošlo u k..ac ... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 13:55 
Veteran
Veteran

Sve te nejeblo, sve ošlo u k..ac ... :lol: :lol: :lol:

Ne znam sta mi je, izgleda da su me ove temperaturne razlike smeksale :lol: :lol: :lol:
P.S I da ovaj igrac koji nam (vjerovatno) dolazi samo ce nam pomoci pri razbijanju iluzija da neko moze da se nadigrava s' nama. Silovanje se nastavlja :D

Poslednji put menjao kod kuće i na strani dana 29 Avg 2011, 13:57, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 13:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

kod kuće i na strani je napisao:
subzero81 je napisao:
Citiraj:
E onda je cvele blizu uspjeha, kolega je od juče omekšao po pitanju cveleta

a ti sunce, pa nece ovo onda da izdobri :D :D :D

Nije sramota priznati gresku. Bar za sada, Borac igra dosta dobro i osvaja bodove, sto znaci da i Cvetkovic radi dobro. Od samog pocetka Zvezdan je previse eksperimentisao sa ekipom. Od trenutka kada je Boka na stoperu (mada bih ga ja volio vidjeti na zadnjem veznom) a Milan Stupar na svom mjestu, igra Borca ponovo dobija i glavu i rep. Kako sam ja grijesio u procjeni vidim da je i Cvetkovic shvatio svoje greske. Cvetkovic kao trener od ovog trenutka ima i moju podrsku ali i dalje ostaje mrlja menadzerisanja. Prvom prilikom kad i ako proba nesto muljati, ja cu mu se popeti na grbacu.
E sad malo sto se tice utakmice u Travniku. Kolege koje me poznaju znaju da me 'visa sila' :) sprijecila da idem u Travnik. Po svim pravilima bice 0:3 ali iskustva u saradnji sa federalnim postenjacinama me uce da ipak necemo te bodove lako dobiti. Medjutim, prosla su vremena kada su svi siljili .urac na nasem Borcu. Aj' Borac
Nemoj slucajno da me neko proziva sa konstatacijom 'jesmo ti rekli', kao sto napisah 'nados'o' sam i ja ali Cvetkovic.
p.s Aj' Cvetkovic :D

A sve te jeblo, obori mi sistem na računaru...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 13:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
код куће и на страни, под хитно у неку кафану, сједи, запали цигару, попиј хладно пиво да мало дођеш себи, а онда дођи на форум па види шта си написао :D :D :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 13:59 
Veteran
Veteran

Шајин je napisao:
код куће и на страни, под хитно у неку кафану, сједи, запали цигару, попиј хладно пиво да мало дођеш себи, а онда дођи на форум па види шта си написао :D :D :lol:

Da idem u kafanu cim stignem, ceka me Cvetkovic da mi plati pivo :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 14:02 
Veteran
Veteran

Čađo je napisao:

Priznah svoju gresku i sad ocekujem da dobijem mjesto u Vladi. Vidim Schlager je dobio Ministarstvo za odnose sa Federacijom, ti si odavno u resoru finansija. Meni vjerovatno ostaje Ministarstvo vjera, mira i tolerancije :D

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 14:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Čađo je napisao:

Priznah svoju gresku i sad ocekujem da dobijem mjesto u Vladi. Vidim Schlager je dobio Ministarstvo za odnose sa Federacijom, ti si odavno u resoru finansija. Meni vjerovatno ostaje Ministarstvo vjera, mira i tolerancije :D
прави си човјек за тај посао :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 14:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Čađo je napisao:

Po svemu sudeći opucao si na mjesto predsjednika komisije za odnose sa nacionalnim manjinama 8)

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 14:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Kad ce se znati ishod cirkusa u Travniku?

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 14:49 
Bič božji
Bič božji

Ljudi, pa ovo je drama, dođem kući, upalim računar, kad ono slika naopako, šta se desilo, jel nekakav kvar ili je zbog kolege koji je ispoljio tolerantne stavove prema cveletu...

Vrh

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1329, 1330, 1331, 1332, 1333, 1334, 1335 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]