banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 14:04 Danas je 01 Jul 2026, 14:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1327, 1328, 1329, 1330, 1331, 1332, 1333 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 28 Avg 2011, 22:00 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Slažem se u potpunosti sa prethodnim postom.
Ove opet pogurao Olimpik,mamu im jebem.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Fighter je napisao:

Ko ih j**e.
Ma nemogu nas stici i da izgubimo u sljedecih 6 kola 8)

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 22:05 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Fighter je napisao:

mislim da imaju skor 13-0 sa olimpikom, ali nema vaze, dalje ovaj obracun sa sudijama je vjerovatno neki stari "dug". i jos nesto nakon 20 god biti u kopu sa lesinarima= NEPROCJENJIVO

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 22:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
veteran 1987 je napisao:
Fighter je napisao:

mislim da imaju skor 13-0 sa olimpikom, ali nema vaze, dalje ovaj obracun sa sudijama je vjerovatno neki stari "dug". i jos nesto nakon 20 god biti u kopu sa lesinarima= NEPROCJENJIVO

Добродошао 8)

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 22:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
sad sam bas pogledao pregled na rtrs. mogu zakljuciti da ove sezone definitivno igramo za titulu! onaj jadni zeljeznicar je izgubio od Travnika, a fino se naptio i sa Olimpikom. sarajevo jete sa nama u vrhu ali su imali prelak rapored. jedino Siroki nam je tu rame uz rame jer su oni po meni imali tezi rapored on nas. sad se spremiti za Zrinjski jer 3 boda kod kuce se ne trebaju prosuti.

jos kad bi se Kozara odvojila od dna...ne mora svake godine iz RS neko da ispadne.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 22:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Citiraj:
JEDVA SAM NEKAKO USAO NA SAJT...NE ZNAM RAZLOG...
MOGU RECI SAMO JEDNO .OVO JE JADNO.OVAKVU KOMEDIJU U REZIJI SUDIJE RUSMIRA MRKOVICA I ONA DVA KLOVNA UZ LINIJU NIKAD U ZIVOTU A DOSTA MI JE GODINA NISAM VIDIO.PA ONO JE NEVJEROVATNO .POVEDE BORAC [ODMAH ,I ONDA KRECE 20 BUKVALNO SITUACIJA SVAKA NA STRANU BORCA ILI AUT ILI FAUL.MOMCI SE KIDAJU MALI FEJZIC CUDA BRANI,I ONDA ODIGRA KARALIC EXTRA POVRATNU I CURIC IZJEDNACI...A ONDA HAOS MA SVE ZA BORAC SAMO COVJEK PREMA GOLU TRAVNIKA POKAZUJE .MA U 5 OJ LIGI ONO NEMA...ONO NAM INTERNACIONALAC JADNA NAM MAJKA...NA METAR OD POMOCNOG BORCEV IGRAC GLAVOM IZBACI LOPTU AUT ZA BORAC...NE ZNA RAJA VISE DAL DA PLACE ILI SE SMIJE.I KRENE SE U SVLACIONICU MOMCI IZGINULI UZ ONAKNO SUDJENJE NI BARSA NEBI IZVUKLA NULU POLUVRJEME...
I NEKO KOSKANJE UNUTRA NE VIDI SE S TRIBINA....IZLAZI BAHRUDIN TRBOJEVIC NANE PREDSJEDNIK ,PAZITE OVO NOGOMETNOG KANTONALNOG SAVEZA,ZA KOGA SVI ZNAJU SVE OVDJE KAKAV JE KRIMINALAC I OSTALO I PSUJE NESTO ,IZLAZI IZ TUNELA MISLIM...I NEKO KAZE NOKAUTIRAO GA NEKO NIJE...IAKO JA LICNO MISLIM DA MOZDA I JEST....ALI LJUDI VOLIM NOGOMET VISE OD SEBE DA MI JA BIO NA DOHVAT RUKE U ONOM TRENUTKU NE ZNAM STA BI MU URADIO.
IZLAZE IGRACI NA 2 POL...I NEMA SUDIJE ZOVU TRENERE I PREKID...
STOJE NASI MOMCI KOJI SU SEBE DALI DA IGRAJU I PROTIV BORCA I SUDIJA I SAVEZA I NANETA I KOGA SVE NE I BEZ PARA I NISU POKLEKLI,SA SUZAMA U OCIMA GLEDAJU PREKO OGRADE U NAS MI U NJIH,NELE TRENER SELIMOVIC MALTE NE PLACE.MA OD SVEGA BI ODUSTAO U OVOM TRENUTKU ALI ZBOG TE SCENE NECU NIKAD...ZA INAT...
A KAKVA BRUKA ZA NAVIJACE BORCA TZV LESINARE EEEJ SLAVE TAKVU POBJEDU ZAJEDNO S TRENEROM I IGRACIMA KAO DA SU OSVOJILI PRVENSTVO ILI KUP..PA DA JE MOJA EKIPA DOBILA NA TAJ NACIN U CRNU ZEMLJU BI PROPAO.KAKO VAS BOLAN NIJE SRAMOTA.SVAKO LIJEPO MISLJENJE KOJE SAM DO DANAS IMAO O VAMA KAO LJUBITELJIMA SPORTA SU NESTALA.KAKO VAS NIJE SRAMOTA NAVIJATI ZA KLUB KOJI OVO RADI
AJDE SAD MOCNICI IZ SAVEZA SUSPENDUJTE IZBACIVAJTE,A NIKO NAMA NIJE KRIV ZATO STO JE VAS KRIMINALAC IZ SAVEZA KAVI STE SVI TAMO UDARIO KRIMINALCA U CRNOM I NEK VAM NAKARADNI BORAC SA DODIKOVIM PARAMA BUDE SAMPION...HAJDA NE MOZETE NAS OCIMA VIDJETI ,HAJDE OVAKO KAD DRUGACIJE NEMOZETE..SAMO ZAPAMTITE NASA LJUBAV PREMA PREMA PIROTI I TRAVNIKU NIKADA NECE UMRJETI,NECE VAM POMOCI NI NANE NI SVI KRIMINALNI MILJEI NI VASE PARE NISTA ...TRAVNIK JE BIO I BICE
I VELIKO HVALA IGRACIMA TRAVNIKA NA HEROJSKOM POLUVREMENU BILI SU SPRJECENI DA POBJEDE ZAJEDNO I SUDIJE I BORAC I NANETA,ALINEMA VEZE ONI SU ZA NAS SAMPIONI DANAS...
SVE U SVEMU
FUUUUUJJJJJJJJJJJJJJJJ

:lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 22:14 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Stvarno fantastična atmosfera danas,svaka čast ko god je bio.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 22:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Spoiler:
Simpatizer je napisao:
Citiraj:
MOGU RECI SAMO JEDNO .OVO JE JADNO.OVAKVU KOMEDIJU U REZIJI SUDIJE RUSMIRA MRKOVICA I ONA DVA KLOVNA UZ LINIJU NIKAD U ZIVOTU A DOSTA MI JE GODINA NISAM VIDIO.PA ONO JE NEVJEROVATNO .POVEDE BORAC [ODMAH ,I ONDA KRECE 20 BUKVALNO SITUACIJA SVAKA NA STRANU BORCA ILI AUT ILI FAUL.MOMCI SE KIDAJU MALI FEJZIC CUDA BRANI,I ONDA ODIGRA KARALIC EXTRA POVRATNU I CURIC IZJEDNACI...A ONDA HAOS MA SVE ZA BORAC SAMO COVJEK PREMA GOLU TRAVNIKA POKAZUJE .MA U 5 OJ LIGI ONO NEMA...ONO NAM INTERNACIONALAC JADNA NAM MAJKA...NA METAR OD POMOCNOG BORCEV IGRAC GLAVOM IZBACI LOPTU AUT ZA BORAC...NE ZNA RAJA VISE DAL DA PLACE ILI SE SMIJE.I KRENE SE U SVLACIONICU MOMCI IZGINULI UZ ONAKNO SUDJENJE NI BARSA NEBI IZVUKLA NULU POLUVRJEME...
I NEKO KOSKANJE UNUTRA NE VIDI SE S TRIBINA....IZLAZI BAHRUDIN TRBOJEVIC NANE PREDSJEDNIK ,PAZITE OVO NOGOMETNOG KANTONALNOG SAVEZA,ZA KOGA SVI ZNAJU SVE OVDJE KAKAV JE KRIMINALAC I OSTALO I PSUJE NESTO ,IZLAZI IZ TUNELA MISLIM...I NEKO KAZE NOKAUTIRAO GA NEKO NIJE...IAKO JA LICNO MISLIM DA MOZDA I JEST....ALI LJUDI VOLIM NOGOMET VISE OD SEBE DA MI JA BIO NA DOHVAT RUKE U ONOM TRENUTKU NE ZNAM STA BI MU URADIO.
STOJE NASI MOMCI KOJI SU SEBE DALI DA IGRAJU I PROTIV BORCA I SUDIJA I SAVEZA I NANETA I KOGA SVE NE I BEZ PARA I NISU POKLEKLI,SA SUZAMA U OCIMA GLEDAJU PREKO OGRADE U NAS MI U NJIH,NELE TRENER SELIMOVIC MALTE NE PLACE.MA OD SVEGA BI ODUSTAO U OVOM TRENUTKU ALI ZBOG TE SCENE NECU NIKAD...ZA INAT...
A KAKVA BRUKA ZA NAVIJACE BORCA TZV LESINARE EEEJ SLAVE TAKVU POBJEDU ZAJEDNO S TRENEROM I IGRACIMA KAO DA SU OSVOJILI PRVENSTVO ILI KUP..PA DA JE MOJA EKIPA DOBILA NA TAJ NACIN U CRNU ZEMLJU BI PROPAO.KAKO VAS BOLAN NIJE SRAMOTA.SVAKO LIJEPO MISLJENJE KOJE SAM DO DANAS IMAO O VAMA KAO LJUBITELJIMA SPORTA SU NESTALA.KAKO VAS NIJE SRAMOTA NAVIJATI ZA KLUB KOJI OVO RADI
AJDE SAD MOCNICI IZ SAVEZA SUSPENDUJTE IZBACIVAJTE,A NIKO NAMA NIJE KRIV ZATO STO JE VAS KRIMINALAC IZ SAVEZA KAVI STE SVI TAMO UDARIO KRIMINALCA U CRNOM I NEK VAM NAKARADNI BORAC SA DODIKOVIM PARAMA BUDE SAMPION...HAJDA NE MOZETE NAS OCIMA VIDJETI ,HAJDE OVAKO KAD DRUGACIJE NEMOZETE..SAMO ZAPAMTITE NASA LJUBAV PREMA PREMA PIROTI I TRAVNIKU NIKADA NECE UMRJETI,NECE VAM POMOCI NI NANE NI SVI KRIMINALNI MILJEI NI VASE PARE NISTA ...TRAVNIK JE BIO I BICE
I VELIKO HVALA IGRACIMA TRAVNIKA NA HEROJSKOM POLUVREMENU BILI SU SPRJECENI DA POBJEDE ZAJEDNO I SUDIJE I BORAC I NANETA,ALINEMA VEZE ONI SU ZA NAS SAMPIONI DANAS...
SVE U SVEMU
FUUUUUJJJJJJJJJJJJJJJJ

:lol: :lol: :lol: :lol:
opet smo poceli kupovati utakmice :lol:

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Svaka cast Cubicu sto je dio budzeta namijenio u tu svrhu. :D

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 22:23 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Simpatizer je napisao:
Citiraj:
SVE U SVEMU
FUUUUUJJJJJJJJJJJJJJJJ

na cemu li je ovaj jadnik da mi je znati

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 22:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Spoiler:
nostradamus je napisao:
Jesu ali zasto.Ja uvjek kazem potpunu istinu nikad pola.Za to sto ste skandirali Titula nam ne treba i bosna nije nasa drzava i zivjela kraljevina srbija,i tako isprovocirali inace uvjek mirne Travnicane.Reci i ti pravu istinu nemoj samo govoriti sta ti ide u prilog...
A niko ga nebi udario da ga niste kupili i zato ste krivi eto ukratko...

evo jos malo humora sa zelenog foruma :lol: :lol:
svijez Travnicki :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 22:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Човјек када прочита изјаве Травнићана помислио би да су у најмању руку добили 2 црвена и да су суђена три пенала за Борац :lol: :lol: :lol: :lol:

једино што сам ја видио као спорне одлуке су можда 2-3 аута и један фаул...

Почетак утакмице, Бучан пробија по десној страни, лијево има Видака и Микца, додаје лопту, али Микац није добро захватио и голман је одбранио без проблема.

Мало послије Видак даје гол. Поред тога мени су остале у памћењу двије прилике Крунића главом, али оба пута непрецизно, затим Бучан када је пробио, али је његов шут отишао поред гола. Био је и онај шут Граховца, али прилично лагано и поред гола. вјероватно је било још неких прилика, али нисам све видио
Травничани су играли мало грубље, наши играчи су неколико пута лежали на земљи. Суђење веома добро, није било ниједне спорне одлуке која је значајно утицала на меч.

Ови шабани из травника изгледа навикли да судија шиљи за њих, па чим је поштено суђење одмах не ваља :roll:

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 22:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Sad indijance treba jos satirati potvrdama da smo kupili sudiju :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 22:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Uglavnom,da znate da nista od ovoga sto ovaj degenerik pise nije tacno,sudjenje 50-50 (ko zna na sta su oni navikli),imali smo jos 5 sansi iz kojih smo mogli dati golove,a oni samo taj odbijanac koji je usao u gol. Ubili smo ih i igrom i navijanjem i nemate uopste potrebe da kopirate ovdje te neistine! Bolesnici!

Ovo danas bi trebalo da zazivi stalno ubuduce,da na gostovanjima budemo na istoj tribini i navijamo sa Lesinarima,jer je stvarno mocno bilo!

BICE TESKO BICE 0-3,BICE 0-3!

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 22:38 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Okt 2010, 14:21
Source.ba derbi, 5. kolo: Travnik - Borac
Još jedan skandal u bosanskohercegovačkom fudbalu

http://www.source.ba/clanak/86071006175 ... ?ref=tiker

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 22:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
MuskoBre je napisao:
па кад јесмо, ко им је ккрив кад они немају Милу Додика и Ћубића да им купује утакмице :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 22:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Шајин je napisao:
MuskoBre je napisao:
па кад јесмо, ко им је ккрив кад они немају Милу Додика и Ћубића да им купује утакмице :lol:

E totototototo :D

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 22:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Mene samo interesuje kako onaj Ahmed još nije dao komentar o ovome danas

Ili je nešto glupo i napisao pa mu obrisali

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 22:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Svaka cast Cubicu na pametnoj investiciji. Realno, lakse i efikasnije je kupovati utakmice nego igrace.
Evo Borac ima ocajan tim, ali zato kupimo utakmicu svako malo.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 22:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Barsa je napisao:
Mene samo interesuje kako onaj Ahmed još nije dao komentar o ovome danas

Ili je nešto glupo i napisao pa mu obrisali

Gospodina smo danas banovali.

Vrh

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1327, 1328, 1329, 1330, 1331, 1332, 1333 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]