banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 09:41 Danas je 01 Jul 2026, 09:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121546 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1320, 1321, 1322, 1323, 1324, 1325, 1326 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 26 Avg 2011, 10:01 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
subzero81 je napisao:
Boka ima 3 kartona, tako da ce ako Bog da Stupar opet desno

@rba a brate ako uradis psiholski profile 90% plavaca bice ti jasno odakle to prebijanje

Pa, sjećeš li se ti da je naša policija nekog prebila, sem naših momaka, ajde ako se sjećaš, molim te da mi to i napišeše, ja nikako ne mogu da se toga sjetim...

Neki dan je neko spomenuo kako su naši momci prošli na koševu, sjećate se krvavih lica i svega, a oni koji su bili samo znaju kroz šta su prošli na izlazu, ono što mi nismo vidjeli na tv, o tome pričam... Tamo svako ko ne misli isto kao oni o bosni ili kurcu, palcu je podoban da ga prebiješ...

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 10:02 
Bič božji
Bič božji

Sada o Borcu, ja bih bio u Travniku zadovoljan i sa jednim bodom, ali ako bi pobjedili, nakon toga sledeće kolo bi bio pun stadion, siguran sam u to...

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 10:06 
Bič božji
Bič božji

Simpatizer je napisao:
U kakvom je stanju Markovic?

Marka u srijedu počinje da radi sa ekipom, dakle i on će na mini pripreme put Mrkonjića...

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
subzero81 je napisao:
ti meni i dalje ne rece ko je maca sa avatara :D

Будућа моја госпођа :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Нисам још инсталиро мој ти суберзео аудио драјвер,не да се сиротињи,без звука сам већ 10 дана,има слике,а нема звука,непроцјењиво 8) :lol: :lol: :D

Vrh

Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Bilo šta da su uradili, nisu zaslužili onakvo premlaćivanje, nema nikakvog opravdanja za policiju koju uzgred budi rečeno plaćaju roditelji onih istih koje su pretukli, Pavelić je za njih isto što za mene Mladić ili Karadžić, za treće to je Izetbegović, ali nema razloga da se onako hinjski pretuče dijete, alo ljudi, šta je vama, o čemu pričamo...

Ma jebem im mater,i njima i Pavelicu i njihovim roditeljima (ti koji placaju porez) koji su ih i naucili da velicaju koljaca stotina hiljada Srba!
Ne mogu se solidarisati sa njima i tacka.

A ovo sto pises za pun stadion,slazem se. Protiv Rudara je bila super posjeta s obzirom na onu sparinu i radni dan,i jos jednom se ispostavilo da si bio u pravu kad si pisao da naroda nema zbog lose igre i igre samo na rezultat.Ustvari i ne sjecam se da li si pisao ili si mi rekao licno,ali sam bas zapamtio tu tvoju tezu da ce biti puno vise naroda kad se igra popravi. Ovako kad sve prsti,raja dolazi i cini mi se da vise ljude zanima da vide dobru igru,goleadu,udarce,sanse,cak i vise od osvajanja trofeja sa zatvorenom igrom,tj povedes 1-0 i "zatvaras utakmicu".

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 10:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Protiv Zrinjskog se maksimalno iscimati sto radio,plakati,televizija i onda fino napuniti stadiona ma da bi bio zadovoljan i da bude ljudi koliko je bilo sad protiv Seljaka.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 10:10 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Citiraj:
Bilo šta da su uradili, nisu zaslužili onakvo premlaćivanje, nema nikakvog opravdanja za policiju koju uzgred budi rečeno plaćaju roditelji onih istih koje su pretukli, Pavelić je za njih isto što za mene Mladić ili Karadžić, za treće to je Izetbegović, ali nema razloga da se onako hinjski pretuče dijete, alo ljudi, šta je vama, o čemu pričamo...

Ma jebem im mater,i njima i Pavelicu i njihovim roditeljima (ti koji placaju porez) koji su ih i naucili da velicaju koljaca stotina hiljada Srba!
Ne mogu se solidarisati sa njima i tacka.

A ovo sto pises za pun stadion,slazem se. Protiv Rudara je bila super posjeta s obzirom na onu sparinu i radni dan,i jos jednom se ispostavilo da si bio u pravu kad si pisao da naroda nema zbog lose igre i igre samo na rezultat. Ovako kad sve prsti,raja dolazi i cini mi se da vise ljude zanima da vide dobru igru,goleadu,udarce,sanse,cak i vise od osvajanja trofeja sa zatvorenom igrom,tj povedes 1-0 i "zatvaras utakmicu".

Naravno, treba pametno odraditi kampanju i najavu utakmice, ali mi i sada imamo rezultat, ali i igramo prema naprijed, ovo je drugi najbolji početak u prvenstvu, mada se sa pobjedom u subotu već može izjednačiti...

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 10:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Dvije domace utakmice,8 golova i jos bar 20 sansi! Sve prsti,na obe strane,a pogotovo prema protivnickom golu!
Uz to,stizu i bodovi i gdje ces bolje pozivnice.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 10:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Dobro je ovo za Marku.. Onda zadnja linija Stupar-Marka-Staka-Zara.
Za ostalo ne brinem.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 10:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Ma tesko da cemo napuniti stadio vec protiv Zrinjskog, mozda grijesim, ali kod nas nije "IN" ici na utakmicu, a i ovi Beogradjani nas satrase. Tako da tesko da ce biti pun stadion dok ovi iz Sarajeva ne dodju.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 10:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
kakvi crni beogradjani. ako ima neka budala koja bi ih gledala poslije onog sinoc debakla, taj stvarno nije dobar sa mozgom

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 10:28 
Veteran
Veteran

Ma ima... to je ono najtuznije....

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 10:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
srdjanBL je napisao:
Ma tesko da cemo napuniti stadio vec protiv Zrinjskog, mozda grijesim, ali kod nas nije "IN" ici na utakmicu, a i ovi Beogradjani nas satrase. Tako da tesko da ce biti pun stadion dok ovi iz Sarajeva ne dodju.

Какави Београђани не контам?Шта сам пропустио'?

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 10:46 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Нова Варош je napisao:
srdjanBL je napisao:

Какави Београђани не контам?Шта сам пропустио'?

propustio si puno toga :D . Eto sinoc u prvom terminu se desila pokazna vjezba pod nazivom "moderan fudbal". Sa bojevom municijom nazalost bilo je i zrtava. A u drugom terminu je demonstrirano kako izgubiti od poluamaterske ekipe kojoj je najveci problem visak kilograma pojedinih igraca n.p.r. golman bar 20 vise itd. Da neko nepomisli da mi je drago zbog toga, nije ,ali tako im je jer im menadzeri sastavljaju ekipe i dok je tako tesko njima.

Poslednji put menjao veteran 1987 dana 26 Avg 2011, 10:48, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 10:47 
Veteran
Veteran

Ma ovih "Delija" i "Grobara", nazalost svi su zaludjeni njima, pa Borac gledaju kao nizeligasa i amatersku ekipu...

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 11:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Luka Djukic je tu jos sa ekipom on je svoje zavrsio i cega se odluka sefa.
Imao je neku obavezu pa ga je sef na kratko pustio da ode do Beograda.
Kaze da je ponudio klubu u slucaju da sad ne bude nista da se vrati na zimu spremniji.
A ono sto me naljutilo je to sto je rekao da nasa uprava nije ozbiljna i da ne vodi puno racuna o njemu cak vise nisu imali postenog kontakta u ovih 7 dana.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 11:10 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
srdjanBL je napisao:
Ma ovih "Delija" i "Grobara", nazalost svi su zaludjeni njima, pa Borac gledaju kao nizeligasa i amatersku ekipu...

nisu svi da ih ima to je tacno ali sve manje to je jos zaostavstina one velike drzave kad smo se identifikovali kao srbi kroz navijanje za ta 2 kluba.
Srdjane u vezi one rasprave od sinoc evo ja cu ti pokusati objasniti ukratko i sa najboljom namjerom.
postoje ljudi oko kluba njih pet, sest, koje vecina koji su nesto u klubu pita za misljenje, pazi ne za savjet, za misljanje jer znaju da preko 20 god zive za klub. Pa nismo mi zeljeznicar u kojem postoji kult licnosti kao u najmracnije doba kpj, tj postoji jedan koji, sve vidi, sve zna ,sve cuje.Snaga borca smo upravo svi mi igraci rukovodstvo i navijaci zajedno nekad nam se misljenja nemoraju podudarati i to je normalno ali bi svako za svoje stavove trebao iznijeti i argumente. I mani se tih gluposti tipa sta je vrbas donio eto svi ti ljudi su rodjeni u bl to ti garantujem a i da nisu zaboli me ako vole b.l.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 11:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2011, 16:34
Simpatizer je napisao:
Dobro je ovo za Marku.. Onda zadnja linija Stupar-Marka-Staka-Zara.
Za ostalo ne brinem.

Jedino Benovica umjesto Zare i Bog da nas vidi :D

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 11:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

http://www.direktorij.ba/cevabdzinica-hari.php

Najbolji cevapi u BiH,ali ubjedljivo! Svaki put kad odem u Travnik na utakmicu svratim tamo,doduse najcesce sam jer svi u mojoj okolini imaju neke dileme i predrasude oko tih njihovih recepata,loja i sl,ali ja nemam takvih problema i svaki put se davim tamo cevapima.Ne znam kako sad stoji stvar sa ovim Ramazanom,iftarima i sl,i da li rade za vrijeme Ramazana,ali ako rade,ko god ode nece se pokajati.Naravno,ovo se odnosi ko ide u svom aranzmanu,jer oni koji idu sa grupom niti mogu otici,a ne vjerujem ni da bi otisli taman da se dijeli dzaba,ili djaba sto bi rekli nasi nedjeljni domacini :)
Inace,lako ju je naci,kad dodjete u Travnik od Vlasica i Turbeta,idete onom duplom trakom kroz Centar kraj kasarne i bolnice,pa onda na semaforu desno i nakon 20 m na novom semaforu lijevo i onda ravno do kraja ulice i one dzamije. Odmah pored dzamije su i Hari i Ajla,a ne zna se gdje su cevapi bolji!

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 11:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja sam cuo da su i dosta jeftini cevapi tamo pa onda sta cekamo SVI U TRAVNIK :D

POBJEDU HOCE SVI POBJEDU NA PIROTI !!!

Vrh

[ 121546 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1320, 1321, 1322, 1323, 1324, 1325, 1326 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]