kod kuće i na strani je napisao:
Greske u kucanju su jedno a (ne) znanje sasvim drugo, ali to nije bitno. Nisam ni tvrdio da sve znam. Opet ponavljam, nisu problem tvoje greske i lapsusi, svi ih imamo. Problem je nastao kada si svima poceo dijeliti lekcije i napadati. Koliko mene sjecanje sluzi, ti pratis Borac nekih 10-ak godina. Neki od nas, koje si ti nazivao pljuvacima, imaju staz na stadionu koliko ti godina. Da bi nesto kritikovao morao bi ponesto i znati o materiji o kojoj pises. I da, nije mi jasno kako ti koji imas tako tolerantne, probosanske stavove mozes razmjenjivati misljenje sa nama koji, kako si ti napisao, mrzimo sve sto nije nase?
Ovo si napisao ti, ne ja, u svom prvom ispadu na mene, nicim izazvan.

Da, ti si napisao da znas sta se desava u klubu, da znas kakvo je stanje medju igracuima i jos hrpu neprovjerenih stvari, koje su se naravno ispostavile kao netacne.
Molim te, navedi mi primjer, moj post, u kome sam ja to nekome dijelio lekcije i o cemu?
Ja sam samo iznosi svoje stavove i misljenja i poglede na igru FK Borca, to sto tebi smetaju i ne odgovaraju, sto Stupar bio los proslu utakmicu, pa sebi to ne zelis priznati, to je drugi par opanaka.
subzero81 , zbog povika sa tribina onako izmlatiti ljude, pa meni je to da svi oni drotovi dobiju suspenziju na bar tri mjeseca, ne znam da li bi smijao ili bi plakao nad onim klipom, UZAS!