banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 02:29 Danas je 01 Jul 2026, 02:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1305, 1306, 1307, 1308, 1309, 1310, 1311 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 22 Avg 2011, 13:02 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
batica je napisao:
veteran 1987 je napisao:
Markovic nece moci u srijedu ledja su bolje ali sumnjam da ce rizikovati.

nece valjda biti ista odbrana kao protiv Sirokog?

Iskreno se nadam da nece :D , ali vidjecemo sta ce Cvetkovic odluciti njegova je zadnja 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 13:04 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Њих би могли оно право размонтирати...

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 13:05 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Ташко je napisao:
Mozda jednog suncanog dana zaigra i Stupar na desnom beku.

A Benovic na lijevom, ma pobjedjujemo i bez bekova sta mislis kad bi poceli sa njima igrati :lol: ,

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 13:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Svaka cast Boki na svemu, ali on ne moze igrati beka. Ili zadnji vezni ili stoper.
Stupar mora igrati.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 13:27 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Avg 2010, 01:49
Schlager je napisao:
PS Cvele po slihtanju navijacima najozbiljnije konkurise da ugrozi Vladana Lukica na tronu "najuvlakaca" :D !

Појасни колега ову небулозу?

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 13:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
deep in the night je napisao:
Schlager je napisao:
PS Cvele po slihtanju navijacima najozbiljnije konkurise da ugrozi Vladana Lukica na tronu "najuvlakaca" :D !

+1

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 13:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
deep in the night je napisao:
Schlager je napisao:

Nema tu sta da se pojasnjava. Schlager je bio vise nego jasan. Sad sto imamo razlicita misljenja o Cvetkovicu, to je vec druga stvar ali i stvar 'principa'. Ko razumije, shvatice. :wink:

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 13:36 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Сцена након краја утакмице, око центра игралишта траје нагуравање играча са неким ликовима, свађа Бобе Старчевића, мали Рунић се држи за главу, а Цвеле трчи према навијачима са високо подигнутим рукама, није уопште сачекао играче, претпостављам да је мислио на то...

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 13:39 
Veteran
Veteran

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Сцена након краја утакмице, око центра игралишта траје нагуравање играча са неким ликовима, свађа Бобе Старчевића, мали Рунић се држи за главу, а Цвеле трчи према навијачима са високо подигнутим рукама, није уопште сачекао играче, претпостављам да је мислио на то...

Da, vjerovatno je na to mislio ali daleko da je to jedini nacin na koji se Cvetkovic uvlaci. O tome sam vec pisao i nema smisla ponavljati se.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 13:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ma nema problema pojasniću. Vladan Lukić je na Kup utakmici u Novom Pazaru nosio zabranjeni navijački duks "Dok se zemlja oko sunca kreće...",pa je sklonio broj 12 iz upotrebe ( Delije 12.igrač) ,pa je od Šavije i vođa tražio dozvolu da se dovede Prosinečki,pa nije prisustvovao odlučujućem večitom derbiju zbog solidarisanja sa navijačima na Veliku Subotu,i još tridesetak puta potvrdio titulu prvog šlihtera današnjice,a Cvele me počeo podsjećati na njega time što je pred navijačima redovito prije igrača 8) Dok se igrači grle medjusobno (Gradiška) ili tuku u gužvi (ŠB),on je već dignutih ruku ispred navijača :D

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 13:57 
Početnik
Početnik

Schlager je napisao:
Ma nema problema pojasniću. Vladan Lukić je na Kup utakmici u Novom Pazaru nosio zabranjeni navijački duks "Dok se zemlja oko sunca kreće...",pa je sklonio broj 12 iz upotrebe ( Delije 12.igrač) pa nije prisustvovao odlučujućem večitom derbiju zbog solidarisanja sa navijačima na Veliku Subotu,i još tridesetak puta potvrdio titulu prvog šlihtera današnjice,a Cvele me počeo podsjećati na njega time što je pred navijačima redovito prije igrača 8) Dok se igrači grle medjusobno (Gradiška) ili tuku u gužvi (ŠB),on je već dignutih ruku ispred navijača :D

Колега да није тих навијача,можда ће звучати мало грубо,ни клуба не би било.Размисли мало о томе.И није било тако као што пишеш,испаде да их је аутоматом напало у најмању руку а он трчи према навијачима.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 14:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ne znam zasto si se nasao prozvan, ja koliko kontam navijace niko nije prozvao vec cveleta. a ako cemo realno vecina trenera na ovim prostorima zna da ako nemaju podrsku navijaca (baja, maric) mogu lagano da se pakuju, tako da te stvari i necude. Druga je stvar ako se navijaci primaju na takva uvlacenje. Ali ovde to niko nije rekao

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 14:05 
Početnik
Početnik

А како нисте били тако осјетљиви кад је навијаче пребило на кошеву а екипа и стручни штаб нису прекинули утакмицу????Тад нисам видио да сте овако осјетљиви.

subzero81 Нису битни навијачи него поента што сам горе већ написао.Човјек се чека на пеналу да се попљује,напуши...

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 14:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@deep in the night nemoj sad da ispada da ja i ti polemisemo, ali kad se desilo ono u sarajevu nema forumasa koji nije bio na strani lesinara, sad tacnih komentara se ne sjecam, ali nemoj sad da isadne da je jos nekom bilo drago. Ja i danas kad se sjetim toga ogorcenje me uhvati.

a za cveleta, on ce doci i proci, rezultati ce ga drzati, za sad ih ima i to je to. neko ga voli neko ne. to je tako i jebiga, svi mi imamo svoje kandidate. ja mislim da se ova netrpeljivost prema cveletu i ne ogleda toliko u njemu samom vec u ogorcenju na koji je on nacin doveden, a ko je mogao biti za iste uslove doveden

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 14:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Evo sada ne valja ni zasto "energicno" pozdravlja navijace poslije svake utakmice. Pitam se sta je sledece..... Naravno sve je to dobronamjerna kritika... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 14:17 
Početnik
Početnik

subzero81 je napisao:
@deep in the night nemoj sad da ispada da ja i ti polemisemo, ali kad se desilo ono u sarajevu nema forumasa koji nije bio na strani lesinara, sad tacnih komentara se ne sjecam, ali nemoj sad da isadne da je jos nekom bilo drago. Ja i danas kad se sjetim toga ogorcenje me uhvati.

a za cveleta, on ce doci i proci, rezultati ce ga drzati, za sad ih ima i to je to. neko ga voli neko ne. to je tako i jebiga, svi mi imamo svoje kandidate. ja mislim da se ova netrpeljivost prema cveletu i ne ogleda toliko u njemu samom vec u ogorcenju na koji je on nacin doveden, a ko je mogao biti za iste uslove doveden

Опет се ми не контамо.Није битно ни кошево то је само примјер.Суштина је да се опет понављам попљује тренер.Ја то тако доживљавам кад читам постове неких чланова форума.

Нормално да ће цвеле доћи и проћи,док ради у корист клуба мени је добар.Кад не задовољи циљеве који су зацртани,рука руци довиђења пријатно и то је то.
А ко је могао бити за исте услове доведен?Ајд појасни нам!

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 14:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

A šta ti misliš,da li vas Cvele baš toliko obožava ili je svjestan da onaj protiv koga se vi okrenete može istog trenutka napustiti klub,pa preventivno baca uvlakušu?

E ja ne vjerujem baš u ljubav na prvi pogled (nakon dve utakmice) i više mi liči na ovo drugo,kao uostalom i Lukić koji zna da su upravo navijači otjerali i Dzaju i Dan Tanu,i Toplicu Spasojevića i Piksija.....Znači,ni Skupština ni Upravni Odbor već upravo navijači....

A ja sam već napisao sto puta da Cvetković ima moju podršku i ne znam šta još da napišem. Jednostavno mi je zapalo za oči ta neprirodna ljubav prema navijačima nakon tri utakmice,mnogo veća nego što su je ispoljavali i Smileski i Jagodić i još neki treneri koji su po pola života u Borcu.

Uostalom imam svoje mišljenje i uopšte ne pretendujem da se nekome ono mora sviđati ili ne.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 14:19 
Veteran
Veteran

subzero81 je napisao:

Nema potrebe isticati ulogu navijaca! Ona je NEMJERLJIVA. Kada se desilo on s*anje na Kosevu svi na ovom forumu su bli naravno na strani Lesinara.
O Cvetkovicevom odnosu sa navijacima moze dosta toga da se napise. Ne znam samo sta je on to slavio u SB. Pobjedu? Dopadljivu, napadacku igru ili srecom izboreni bod? Nakon poraza u dvomecu sa Makabijem takodje je uzdignutih ruku nesto salvio??? Da jesmo ih pobjedili u drugoj utakmici ali smo mi dozivjeli poraz i to je, nazalost, cinjenica. O drugim potezima u kojima Cvetkovic podilazi mnogima pa i navijacima necu pisati bar ne na javnom dijelu foruma.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 14:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Evo na SOS Rade Veljović na Marakani,juče sa Javorom....

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 14:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ma bezze je uopste konstantno se djeliti na navijace i simpatizere. sve je to isti kurac.

a mogli smo da dovedemo npr. Jovica koji je po meni dokazaniji strucnjak od cveleta. kakve bi on imao rezultate ne znam. mozda je mogao da dodje i Nikolic ex- trener Rada.
Nije bas da se niko nije mogao dovesti za njegove uslove.

Kao sto sam rekao dok ima rezultata ima moju podsku kad krene da se glupira dovidjenja i sretan put

Vrh

[ 121543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1305, 1306, 1307, 1308, 1309, 1310, 1311 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]