veteran 1987 je napisao:
Bilo bi lijepo kad bi nam neko od momaka ko je sinoc bio u Sirokom napisao svoje vidjenje utakmice, jer nije isto gledati live i onako kako sam ja gledao sinoc

. Mora da jos spavaju

Не знам шта бих посебно рекао, страшан њихов притисак у првих десетак минута, Авдукић је једном сјајно интервенисао у тих првих десет минута, па онда још једном касније, када је, ја мислим, Вагнер изашао сам пред њега; ми смо прву, назовимо то приликом, имали тек десетак минута прије краја.
За онај пенал што се они буне, ја нисам видио шта се тачно десило, само сам зачуо њихову грају и трчање према главном судији...
Гол смо примили, видјело се, на јако глуп начин, Вагнер је покушао да дода лопту по земљи, а Бока неспретно погађа Савића који се налазио у погрешно вријеме на погрешном мјесту и лопта је само прескочила Асмира.
Да напоменем да је одмах на почетку другог дијела Цвеле на загријавање послао Ступара и Кајкута, мислим да је планирао да, ако остане 0:0, прво убаци Ступара ако би се појавила прилика за некакву контру па да Миланче то повуче, али ето, редослијед ствари на терену је мало промијенио причу.
Већ у 65.минуту бачене су карте у напад, изашао је Видаковић, а ушао Кајкут, и сви смо видјели да се погодило са замјеном... Гол са 25 метара за 1:1, ерупција одушевљења на трибини иза гола...
И на крају, морам да напоменем инциденте на крају меча, када је неки ''господин'' на трибинама, као и још пар истомишљеника, флашама гађало наше играче, прво Дујаковића, Микић је погледао према њима, а трећа је погодила Рунића у главу. Видио сам касније да им је Слобо Старчевић одговорио, а редари су тек на нашу интервенцију обавили свој дио посла...Шта ће људи, не могу поднијети да одиграју неријешено са прваком...