banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 01:02 Danas je 01 Jul 2026, 01:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1300, 1301, 1302, 1303, 1304, 1305, 1306 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 20 Avg 2011, 21:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Pa meni se cini da ga je upravo Sale uvalio na Grbavici za onih 4-2 pretprosle sezone.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2011, 21:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
jebga vec sam rekao da nismo imali odbranu. ono nije licilo ni na kurac, ne znam sto Cvele toliko sere i nece da stavi Stupara nazad. onako je Stakic morao da trci za cijelu odbranu. Sredina je i igrala, bilo je tu kombinacija ali ne moze se igrati bez odbrane. Sale nas spasi, zavuce ga kao sto je Biki to radio nekad....majstorija. drugacije ne bi dali gol.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2011, 21:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
batica je napisao:
nas spasi, zavuce ga kao sto je Biki to radio nekad....majstorija. drugacije ne bi dali gol.

U tome i jeste car fudbala. :D
Ja sam se vec oko 70. pomirio sa sudbinom, sa onakvom sterilnoscu ne bismo zabili do sutra...

I da, Boka NE MOZE igrati beka i tacka!

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2011, 21:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Bod ko kuca kako smo igrali u odbrani necemo puno bodova donjeti sa strane, kraj Savica duva li duva Boka se polomi na beku ali nije to to, nadam se da ce se Cvele pameti dozvati a sta reci za majstoriju Kajkuta, naklon majstore!!!!!

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2011, 21:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=D7HpyAOpCxY[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2011, 21:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Simpatizer je napisao:
batica je napisao:
nas spasi, zavuce ga kao sto je Biki to radio nekad....majstorija. drugacije ne bi dali gol.

U tome i jeste car fudbala. :D
Ja sam se vec oko 70. pomirio sa sudbinom, sa onakvom sterilnoscu ne bismo zabili do sutra...

I da, Boka NE MOZE igrati beka i tacka!

kako bih voli sad da kazem "da nisamo sebi dali auto gol onako glupo..." :D medjutim, bili su bolji pogotovo na pocetku oba poluvremena. ali sto kazes, to je fudbal.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2011, 21:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Bravo momci! Steta sto nije bilo jos 10 minuta,uzeli bi ih 100%!

Najbolji,daleko je bio gospodin iz avatara,odmah do njega Kruna. Najgori,nazalost Srdjo,ovo mu je najlosija partija za Borac otkad ga pratim,a to je jos iz kadetskih dana!

Jos jednom se pokazalo da ne pricam bezveze da je Sale igracina i da mora imati zacementirano mjesto,a ostali spicevi nek se rotiraju.

Jos jednom bravo!

PS Cvele po slihtanju navijacima najozbiljnije konkurise da ugrozi Vladana Lukica na tronu "najuvlakaca" :D !

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2011, 21:35 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Odlična igra, slomili smo ih ritmom i tempom, prava je nesreća anako nesrećno primljen gol, samo iz tog razloga večeras nismo na svoj konto upisali tri boda... Ali igrom sam ohrabren i mislim da ostali nemaju šta da traže protiv nas... Ofanzivno smo prejaki...

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2011, 21:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Kakva je to ironija kolega? :D

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2011, 21:38 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Kakva je to ironija kolega?

Zašto, pa jel ti nisi zadovoljan...

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2011, 21:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma jesam naravno,ali to za nesrecno primljen gol mi nije jasno,pa Avduka je cuda cinio! Tu mi malo vuce na ironiju.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2011, 21:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Ja pak mislim da igraci nisu odradili sve ono sto je Trener od njih trazio. Da jesu, rezultata bi bio 0:3. Ovako ofanzivnu ekipu kao sto je Borac, odavno nisam vidio.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2011, 21:42 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Ma jesam naravno,ali to za nesrecno primljen gol mi nije jasno,pa Avduka je cuda cinio! Tu mi malo vuce na ironiju.

Za Avduku je već postalo standardno da na svakoj utakmici iščupa bar po jedan zicer, doduše večeras je izvadio tri čiste lopte, znači imao je svoje veče, njegove ludačke odbrane više uopšte ne računam, to mi dođe nekako normalno...

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2011, 21:44 
Veteran
Veteran

Schlager je napisao:
PS Cvele po slihtanju navijacima najozbiljnije konkurise da ugrozi Vladana Lukica na tronu "najuvlakaca" :D !

Pa zasto takvo misljenje o Treneru?

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2011, 21:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nesto mi previse nakostrijeseni,nastavicemo dopisivanje sutra,jutro je pametnije od veceri. Kad prenoci,vidjecete da cete i vi biti zadovoljni ovim,bez obzira sto smo svi (ja prvi) ocekivali mnogo ofanzivniju igru.

Mene najvise hrabri sto su se zadnjem sudijskom zvizduku mnogo vise obradovali oni i sto smo pokazali da imamo snage na kraju,a danas je u Trebinju bilo 38 a u Capljini 39 stepeni!

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2011, 21:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Tri kola dva gostovanja, sedam bodova, malo li je.... :wink:

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2011, 21:54 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Nesto mi previse nakostrijeseni,nastavicemo dopisivanje sutra,jutro je pametnije od veceri. Kad prenoci,vidjecete da cete i vi biti zadovoljni ovim,bez obzira sto smo svi (ja prvi) ocekivali mnogo ofanzivniju igru.

Mene najvise hrabri sto su se zadnjem sudijskom zvizduku mnogo vise obradovali oni i sto smo pokazali da imamo snage na kraju,a danas je u Trebinju bilo 38 a u Capljini 39 stepeni!

Iamo šansu da iz četri utakmice imamo 10 bodova, malo li je???

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2011, 21:57 
Veteran
Veteran

1 FK Sarajevo 3 7 2 1 0 + 4
2 Velez Mostar 3 7 2 1 0 + 4
3 Siroki Brijeg 3 7 2 1 0 + 3
4 Borac Banja Luka 3 7 2 1 0 + 3
5 NK Travnik 3 7 2 1 0 6 + 2

Jedino smo mi imali dva gostovanja.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2011, 22:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
уф погледао сам једно пола утакмице, пијане будале ми нису дале да гледам читаву :)

мада и ово што сам погледао је било доста потанко.

п.с. барба има ли рибе?

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2011, 22:45 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
veteran 1987 je napisao:
Jos manje od sata do pocetka. Vidim da ste vecinom optimisti za veceras sto je super, mada ja nedijelim to raspolozenje.Ovo veceras ce biti prava provjera koliko vrijedimo ove sezone. Dosta jak protivnik, dole su uslovi i sudjenje dosad bili korektni toga se nebojim ni veceras. Vidio sam dosta nasih propusta na ove dvije utakmice nadam se da ce to momci veceras svesti na minimum.Ako se i izgubi netreba to shvatiti tragicno a bod ili pobjeda bi bili fantasticni. Licno bio bih prezadovoljan bodom
AJ BORAC

Nije fino sam sebe citirati ali eto morao sam
kako smo igrali bodom moramo biti prezadovoljni, nisam namjerno htio par dana pisati o tim nasim slabostima jer bih vjerovatno bio proglasen pljuvacem kao neki :D . nazalost i veceras su te slabosti isplivale na povrsinu ali eto zahvaljujuci individualnoj majstoriji Saleta Kajkuta uzeli smo bod kao kuca. Mi nemamo napadacku igru to bi moralo biti svima jasno jer je prvi preduslov za tako nesto `posjed lopte`. Eto ja sam ubijedjen da mi i protiv leotara nismo imali puno vise loptu kod sebe stvarno je steta sto nemamo gdje dobiti statistiku puno toga bi nam bilo jasnije. Kazem da je ovaj bod veliki jer su nas veceras sacuvale precka stativa i Avduka, bod ostaje ostalo sto prije zaboraviti

Vrh

[ 121543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1300, 1301, 1302, 1303, 1304, 1305, 1306 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]