banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 16:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 128  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Sep 2020, 17:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Крај, 78:67.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2020, 19:43 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Jul 2020, 11:03
Katastrofa,blago receno.Od same igre,ponasanja nekolicine igraca,reakcija trenera i njegovog vodjenja utakmice.
Mene je optuzivao clan uprave da mracim,a ja sam bio realan.
Ako se bude igrala liga Bih teska borba za opstanak,ako bude liga Rs onda tu negdje 4-5 mjesto.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2020, 21:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Немој бити смијешан.

Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2020, 21:40 
Pripravnik
Pripravnik

Svi ste strucnjaci.
Jel po tebi nije katastrofa izgubiti na onakav nacin od ekipe koja je 10 dana na okupu?
Da cujem tvoju analizu i prognoze?

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2020, 23:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2020, 22:04
Moje mišljenje je da se ovaj Čelik morao dobiti, tu nema dileme.Jeste pripremna, ali bez obzira, loše i bez krvi.
Ali ajde da vidimo dalje, da odmah ne napadamo i ne kudimo. Mora i može bolje

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2020, 19:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 14 Feb 2020, 16:36
Slozicu se sa Ivanom, katastrofa bez obzira sto je prva utakmica, Scekic me malo iznenadio zadnju cetvrtinu gubimo 25 10, on ne mijenja bukvalno nista, ponasanje pojedinih igraca je bas onako za pomenuti, ne razumijem da u momentu Nikolic gubi tri ili cetiri lopte,a ostaje u igri, djelovalo mi je da ga ne smije zamjeniti, nadam se da grijesim. Drasko je vjerovatno jos uvijek rovit, Maran je imao cetiri faula za par minuta, ali Srdjo je bio na klupi mogao je uci, pa nije nam rezultat visio o glavi jbt. Ni malo mi se ovo nije svidjelo, eto volio bi da je Dostojevski nesto prokomentarisao iz svoga ugla, da ne bude da samo kudimo i opet se nadam da cemo bolje odigrati u srijedu jer od ovog celika moramo biti bolji za deset do petnaest poena. P.S. Postoji li mogucnost live streama i u srijedu...pozzz svima..

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2020, 22:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Mar 2020, 13:44
Pokušaćemo livestream u srijedu, utakmica je u 19:30h.
Nažalost Draško radi sutra magnetnu rezonancu, ima problema sa stopalom, ne znamo šta je u pitanju, nadamo se da nisu metakarpalne i metatarzalne kosti jer one bukvalno iziskuju tretman od 2 mjeseca mirovanja sa longetom i onda fizikalna terapija.
Ne bih da komentarišem utakmice, više ću vas ovako informisati o nekim detaljima koji vas interesuju a koji nisu strogo povjerljivi u klubu, momci se uigravaju još uvijek i nadam se da će to biti dobro do početka lige.
17,18,19.09 idu na turnir u Beograd protiv mislim Mladost Zemun, Tamiš i OKK Beograd ili Dynamic Beograd.

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2020, 19:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Kakvo je stanje sa Draskom jel se zna ista

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2020, 07:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Jel istina da je Primorska odustala, da ce Borac igrati ABA 2, kako sad to jbt

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2020, 08:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Данас, сутра ће се знати званично. Драшко на терапијама до даљњег.

Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2020, 11:29 
Pripravnik
Pripravnik

U ovoakvoj trenutnoj situaciji kada se ne zna ni raspored lige ni kako ce se igrati,a vjerovatno pred praznim tribinama i po sistemu vakum turnira.Po meni ne bi trebali prihvatiti igrati,to su samo troskovi.50 000 eur za pozivnicu i po onome sto se vidjelo treba sigurno 4 igraca dovesti,to je sve ukupno izmedju 100-115000 eur za sta?
Bolje taj novac uloziti u nesto sto ce biti dugorcnije,klupski autobus,sala za treninge,medicinska oprema,oprema za kardio treninge itd.
Po meni za neka 2-3 vakum turnira dati te pare je suludo.
Da se igra normalno,pred publikom onda svakako veliko DA.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2020, 12:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Мени је подијељено мишљење, и волио бих, и неби, али наравно да је највећи минус то што нема публике. Али, ко зна, док лига крене, можда и пусте нешто публике.

Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2020, 12:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Vjerovatno ce pustiti nesto publike, pa jbt u kaficima svaku noc imate po par stotina ljudi i sad kao ne mogu u dvoranu, ako ne puste, onda stvarno nema smisla igrati, posto Arena sport najvjerovatnije nece prenositi utakmice ABA 2 lige, streama svakako nema, koji je onda cilj svega toga. Stvarno teska odluka, jos ako bude balon kako se najavljuje, onda definitivno veliko NE. Kod nas je danas sastanak klubova koji nastupaju u BiH ligi, kakva ce se tu odluka donijeti, vjerovatno ce se na neki nacin pokusati zastititi Igokea od igranja prvog dijela, jos samo fali da se istupi iz svega toga e onda smo nigdje

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2020, 13:16 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Mislim da ce biti publike, naravno ne u punom kapacitetu, ali ce biti. Evo izgleda da se od sledeceg vikenda vraca publika na stadion, i kao sto rece post iznad, kad se moze po kafanama skupljati par stotina ljudi zbijenih, moze i na tekme da se vrati narod.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2020, 13:58 
Pripravnik
Pripravnik

Nije to toliko pitanje da li ce pustiti publiku ,slazem se kad moze po kafama ,moze i na utakmice publika sa maskama.Ali je tu veliko pitanje sama organizacije lige,jer kako ce se igrati i putovati u 6 razlicitih zemalja.Jedino po tom sistemu balona,ne vidim drugacije rjesenje u ovom trenutku.
A to je po meni turnir i ubija svaku draz igranja lige

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2020, 19:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2020, 22:04
Na žalost, Drasko ima ozbiljniju povredu stopala, i čeka ga duža pauza.Veliki hendikep, ali nema predaje.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2020, 20:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Nakon 15ak godina u kojima kosarka u BL skoro da nije postojala, veliko je zadovoljstvo cuti info. Borac u ABA2. Voljeli bismo ABA 1 ali nazalost tamo se ide preko druge lige. Srecno Borcu na putu povratka kosarke u Banjaluku i da se sto prije vrate u najjaci rang regionalnog takmicenje. Uz ovo klub ce napredovati i u drugim organizacionim segmentima sigurno i biti u vrhu BH lige gdje i pripada.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2020, 21:29 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Feb 2020, 20:37
Druze moj ako Borac zaigra tu aba 2 onda ce je zvanicno igrati svi koji su htjeli! A vec se prica o prvoj aba ligi, pa sa ovom ekipom i trenerom prije svega Borcu ce uspjeh biti ako ostane u BiH ligi, a da ne pricam o plasmanu u aba 2 ligu za narednu sezonu, pa nece ni korona vjecno trajati pa da moze aba 2 ligu igrati svako ko pozeli.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2020, 09:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ekipa nije losa, da se razumijemo, treba se to ukomponovati i da Sceka bude "glavni", odnosno da nametne neki svoj autoritet, ukoliko ga ima, ako ga nema onda ce nam igraci kolo voditi sto nikako nije dobro. Receno je za ABA 2, trebaju jos tri ili cetiri igraca, jer se i Drasko teze povrijedio, kojem zelim sto brzi oporavak. Jesmo uspjeli ista oko livestreama ili mozda postoji neka mogucnost da se malo iz nekog "coska" pogleda veceras.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2020, 09:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
Било би логично да врате публику у дворане, мада је разлика у односу на стадион што је дворана затворена... Али ипак више сам убјеђен да ће бити публике на крају. Е сад, играти Аба2 пред рецимо 200-300 људи на трибинама је мало бесмислено, скоро као и да се игра без публике. А да ли се ваља залијетати ове године, не знам, можда и ваља покушати.

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 128  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]