banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 19:23 Danas je 30 Jun 2026, 19:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1289, 1290, 1291, 1292, 1293, 1294, 1295 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 14 Avg 2011, 10:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Имамо ми неких играча који би могли замјенити Марковића уколико се не дај Боже не опорави до суботе, али видјећемо шта ће тренер урадити.

Ја бих ставио можда Боку на штопера а Ступара десно. Или Савића на штопера, а Боку на задњег везног са још неким и мислим да би то било довољно да буде солидна одбрана.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 10:34 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Nadam se da će da se oporavi, a ako ne, opcija ima dovoljno da se kvalitetno popuni praznina, svakako se nadam da se neće ponavljati sinošnje komično namještanje ofsajd zamki... :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 10:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ma Boku turiti na stopera,a na beka Stupara,ipak je Siroki ozbiljna ekipa.Medjutim imam neki smek da bi lucidni Cvele mogao na beka staviti Dujakovica,u slucaju povrede Markovica.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 10:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Heh, ne bih da ispadne da se sad penjem na Runica, ali momak je kod tih ofsajd zamki bas ispadao. Sa tim je uspio cak i Stakica uciniti smijesnim. Pa onda jos i ona nerezonska dodavanja....
Koliko god se mi prisjecali Grahe kada je pocinjao ja se uopste ne sjecam da je na pocetku imao tako losu partiju. Evo recimo, sjecam se njegove igre u kupu protiv Sirokog kad smo dobili 2-0 i tad se vec vidjelo da ce biti klasa. Poslije toga je negdje usput izgubio muda pa smo ga kritikovali, ali druga polovina prosle i ova sezona je vec druga prica.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 10:40 
Bič božji
Bič božji

Nadam se da će izabrati kombinaciju koja dobija, Leotar je arhiviran, to je isti onaj koji je kod kuće igrao neriješeno sa Gradačanima, a opet Gradačac juče izgubio kod kuće od Širokog 0-2, a po riječima radio reportera moglo je da bude još gore, dakle dovoljno da se defanzivno uozbiljimo, zato se nadam da Marka neće pauzirati...

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 10:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Utakmica u Sirokom ce pokazati uzasno mnogo stvari.Kako tamo odigramo,tako ce nam biti.Uz Zeljeznicar,Siroki nam je najveci konkurent za vrh.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 10:48 
Bič božji
Bič božji

Dobro je što se kvalitetom odvojilo četri ili pet ekipa, mi smo među njima, pored Željezničara, Širokog, Sarajeva, u vrh se vraća Zrinjski, dva teška gostovanja su prebrodili, mislim da je Velež samo prividno u vrhu...

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 10:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ja sam uvjeren da cemo tamo igrati fudbal,i da ce udariti junak na junaka. Rezultat je uvijek kurva,i zavisi najcesce od sitnica,zato ga je nemoguce prognozirati,ali sa sigurnoscu mogu prognozirati da cemo svi zajedno biti ponosni na igru Borca,bez obzira kako se ta utakmica zavrsi.
Ovaj i ovakav Borac ne yebe nikoga,ne priznaje nikakve autoritete,"vruce terene" i "nezgodne protivnike" i svagdje ce igrati za gol vise. A kvalitet za takvu igru imamo!

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 10:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Dobro je što se kvalitetom odvojilo četri ili pet ekipa, mi smo među njima, pored Željezničara, Širokog, Sarajeva, u vrh se vraća Zrinjski, dva teška gostovanja su prebrodili, mislim da je Velež samo prividno u vrhu...

Ovo je tacno skroz.Nema Velez kvalitet.Siroki je odradio lavovski posao,kuci pobjedio Zeljeznicar,jednog od glavnih konkurenata,a zatim turbo tesko gostovanje rijesio u svoju korist,i pobjedio Zvijezdu,koja igra odlicno i ima Jovica za trenera.Mi smo uzeli Kozaru,koja realno nema kvalitet za Premijer Ligu,i pobjedili smo Leotar,to je okej.Ali pravi testovi stizu.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 10:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Zrinjski bi se mogao ove godine ukljuciti u borbu za titulu.
Sa Sirokim valjda igramo u nedelju al jos nije sigurno a posto je derbi kola vjerovatno ce biti i prenos.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 10:56 
Bič božji
Bič božji

Ključ ove sezone za mnoge klubove bi mogao biti Olimpik i Velež, znači Otoka i Vrapčići, u prethodne dvije sezone, Sarajevski klubovi su tu bodove nosili redovno, mislim da to neće biti slučaj ove sezone... Teško će jalija do bodova na tim terenima...

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 11:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Olimpic nece uskoro zaigrati na Otoci,igraju u Lukavici.

Zanimljiv je podatak da od Zeljeznicara nikad ni bod nisu izgubili,dok Sarajevu redovno uzimaju bodove,iako je Gracic bio Predssjednik FKS.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 11:01 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:

Ma znam , uslovno sam mislio na domaćinske utakmice...

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 11:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ja ipak mislim da ce nam Zeljeznicar biti jedini konkurent za titulu.

Cak i u gostima mi je djelovao dosta jace od Sirokog na Pecari.

Ako demoliramo Siroki (po navici),to ce mi samo potvrditi tu moju tezu da ce opet sa ovima sa Grbavice biti povuci potegni do kraja.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 11:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Schlager je napisao:

Da, gostujemo im u 7. kolu, a prije toga Travniku u 5. Ako ovdje izvucemo npr. 4 boda odlijepicemo se.

Ma j*bes sve to, daj da drmnemo Siroki pa nek drugi stave prst na celo...

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 11:06 
Bič božji
Bič božji

Ako mlatnemo Široki, onda su oni već u trećem kolu u podređenom položaju u odnsou na nas, ali nama je i bod tu odličan rezultat...

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 11:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Bod sa Pecare je uvijek dobar,ali i ako bude nerijeseno,bice 2-2 ili 3-3 uz nas veci posjed lopte i momacku igru,a nece biti onakav bod kao sa Dzimijem kad se igrala viktorija i kad su nas spasavale precke i stative bez nasih pokusaja da predjemo centar.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 11:12 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Bod sa Pecare je uvijek dobar,ali i ako bude nerijeseno,bice 2-2 ili 3-3 uz nas veci posjed lopte i momacku igru,a nece biti onakav bod kao sa Dzimijem kad se igrala viktorija i kad su nas spasavale precke i stative bez nasih pokusaja da predjemo centar.

Ma može i 0-0, nema veze, početak je sezone, svaki bod nam je super važan, sada se pravi razlika... Poslije kako vrijeme odmiče ekipa će biti uigranija, neki igrači spremniji, poput Kajkuta i Bućana, koji me je sinoć oduševio sa par poteza i načinom na koji prati liniju ofsajda, svaka mu čast...

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 11:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Cini mi se da je nasa najveca komparativna prednost u odnosu na rivale,koja ce nam donijeti novu titulu,to sto niko nema takva dva majstora u sredini kao sto su Grahovac i Krunic. Siroki ima Wagnera,Zeljeznicar Zebu,ali ovakav par nema niko! Yebote,lopta kao da je u sefu kad je njih dva uzmu i pocnu kombinovati.I ne samo da je znaju zadrzati,vec znaju i sta ce sa njom!
Kad je Olja otjeran,Kliber zavrsio karijeru,bojao sam se za tu poziciju,ali sad smo za ovu ligu na tim mjestima Barcelona!

Bice sam zayebano ako ih napadnu povrede,jer mi nemamo vise igraca koji znaju zadrzati loptu.Morali bi Mikica vratiti tu,ako jedan od njih ispadne iz stroja.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 13:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
pozz za ekipu. nazalost nisam gledao prve dvije utakamice, ali koliko vidim opet gazimo.

jedno pitanje, ko nam sledeci dolazi?

Vrh

[ 121537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1289, 1290, 1291, 1292, 1293, 1294, 1295 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]