banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 19:23 Danas je 30 Jun 2026, 19:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1288, 1289, 1290, 1291, 1292, 1293, 1294 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 13 Avg 2011, 22:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
sa sa Bucanom imamo prilicno brz tim. tu je i Vidakovic, a bogami i za Mikca se ne moze reci da je spor. tako da ako nam jednog zatvore druga dva ce imati vise prostora.

Grahovac ce ove sezone biti igrac za kljucne poteze. ima taj dugacki pas odlican koji gadja u oci + brzi Bucan = dupla kruna.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2011, 22:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ali ona lopta Mikica za Bucanov volej. Teledirigovana! :salute:

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2011, 22:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Ne znam Schlageru sto se zalis pa i Srdjo je isto tako poceo mora se dati priliku i Runjicu i Dujakovicu.
Nikad necemo vidjeti da li mogu sta postici ako im ne damo odredjenu minutazu na terenu .

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2011, 22:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ja sam uvijek za forsiranje mladih igraca,ali pod uslovom da su dobri,da na treninzima i utakmicama pokazuju da zasluzuju sansu. Zato sam i insistirao da se gura onaj mali Stefan Dujakovic,jer na ono treninga sto sam ga gledao,mali otkida! Medjutim,sad je dosao Bucan,i gotovo je,nece ni dobiti sansu. Isto tako i ovaj mali Kunic mi se cini da ce biti igrac,lijepo se gradi i nije djelovao nimalo impresioniran veceras,bravo za njega. Mali Cina me na tim treninzima koje sam gledao,a pogotovo na Marakani,Gradisci i jos nekim utakmicama,nicim nije ubjedio da treba biti starter.Povremeno da udje,to naravno treba.Za Runica je bolje da se suzdrzim od komentara,ali nadajmo se da inace nije ovako los,vec da ga je ubila trema,ipak je on jos dijete.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2011, 22:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
a Mikare jest ih voza po terenu :lol: ako ovako nastavi karijeru ce zavrsiti u 50-oj.
Ono sto raduje je da veoma lako stvaramo prilike za gol,jos se samo treba uvjezbati realizacija tih prilika.Veceras je leotar mogao otici kuci sa 8 komada al bukvaln.

Oni iz leotara kada su vidjeli da nemogu ni do boda krenuli su da startuju na nase igrace krvnicki i jos jednom pokazali koliko mrze Borac!

Stupar nije dobio ni minute :(

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 00:32 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Rezultat dobar, igra solidna, po mom ukusu preofanzivna, raduje me što su sva tri napadača zabili golove, Bućan iskoristio minutažu...

Sa šest bodova smo istakli kandidaturu za evropu, sledeće subote ozbiljan test, nadam se da ćemo igrati malo opreznije u sredini i nazad... :)

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 00:35 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 13 Avg 2011, 13:28
Vec nakon dva kola smo zasjeli na prvo mjesto! :D Igra odlicna,osim perioda od 20 do 40.Crna rupa,ali i ovako sam prezadovoljan.Mika i Staka najbolji medju najboljima. Grahovac vec sazrio uz Krunica.Vidi se da ima sigurnost. Bucan je strava.Mislim da ce imati veci doprinos od Malete.U pola sata je stvorio drugima ili se sam nasao u 5 ili 6 stopostotnih sansi.E sad mjesto koga ubaciti Bucana.Po meni Kajkut bi trebao na klupu.Iako ga gotivim jer je dobar igrac a i Banjalucanin :) Staja i Vidakovic su mi vazniji za ovakav stil igre.Puno trcanja,ubacivanja,vracanja nazad,presinga i sl. Kajkut me danas podsjeti na Nikolica. Ako dobije loptu dobije inace neprimjetan,Vidakovic me odusevljava,stalno se nudi,uvjek je na lopti a i u defanzivi je odlican.Za ovakvu ligu se to i trazi.Staja je slican,mada je i pored gola u blagom padu forme.Kajkut je dosta sporiji od njih.On je dobar za zadnjih pola sata da stane malo na loptu ili kad ne daj Boze ganjamo rezultat.
Sa Stuparom je Cvetkovic zavrsio.Kako sam cuo,poslije utakmice u Haifi je rekao Cvetkovicu da se ne snalazi na desnom krilu ( svi vidjeli) a ovaj mu odbrusio da ima onaj ko ce se snaci i precrtao ga. Da je do mene kao sto nije,ja bi Boku lijevo ( njemu bi to bilo isto kao desno),Stupara desno i ubijes dvije muve jednim udarcem( rjesis se Zarica a vratis Stupara)
Ali dobro je i ovako...Ajd da ne smaram vise. Pozdrav svima!

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 01:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Je li gotovo sa pojacanjima ili bi mogao jos neko doci?

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 02:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
Odlično.Međutim,zaista mi je žao što Stupar presjedi cijelu utakmicu.Ne znam,ne bih da kritikujem poslje ovakve igre,ali ipak ostaje gorčina što po meni jedan od boljih igrača u prošlom šampionatu dobija šansu na kašičicu...Al,hajd,pobjedi se u zube ne gleda :wink:
PS.Eno Avduke u Undergroundu,šunja se oko nekih trebica,koliko sam skontao ne ide mu kao i među stativama :D

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 02:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
skypostman je napisao:
Нека, све се то мора проћи. Ако ћемо добити правог играча за коју годину вриједи истрпити његове киксеве(мада ја тренутно не видим ништа посебно у Рунићу, надам се да гријешим).

Слажем се. И Граховца је већина отписивала на овом форуму, па израсте у играча, а прошле сезоне није био добар, чак шта више, знао се често изгубити...

Е како је он дијете, тако је и овај мали Рунић.

Дакле, убили смо двије муве једним ударцем. згазили Леотар и Рунић је добио непроцјењиво искуство. Погубио се, али прва му је текма, треба и то узети у обзир.

Сејо бој је страшан. Па како их је ваљао и ломио, милина...

Побједа је морала бити убједљивија, згазили смо их.

АЈ БОРАЦ, по нову титулу!

Poslednji put menjao јан_де dana 14 Avg 2011, 02:51, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 02:50 
Veteran
Veteran

skeva je napisao:
Je li gotovo sa pojacanjima ili bi mogao jos neko doci?

Готово.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 03:19 
Veteran
Veteran

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 09:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
добра утакмица. било је и грешака, али то ће се ваљда ријешити временом када се екипа још уигра.

Микац ме највише одушевио. Човјек је најстарији, а бори се и трчи као да има 25! Како их је само прошао једно 3-4 пута...
Граха показује да ће бити стварно добар играч, за разлику од претходних сезона, сада је мало дрчнији, али ја бих волио да има још мало више те фудбалске дрскости. када је имао прилику да ошута па ударио онако млако, нисам добро видио, је л' није могао боље захватити лопту или је ошутао преслабо?
Сејо такође одличан.

Остале не бих коментарисао мање више сви су били добри, Једино ова измјена кад је ушао Рунић. Слажем се ја да треба гурати младе играче, али убацивати их тамо негдје око 60. или 70. минуте(под условом да водимо), па им временом повећавати минутажу када се мало уиграју. Само се надам се да Цвеле гура наше јуниоре зато што хоће да направи играче од њих, а не због неких менаџерских глупости...

Иначе имали смо доста шанси, морало је да се постигне више голова. Доста шутева отишло директ у голмана Леотара... И ко је онај надрндани број 17 у екипи Леотара?

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 10:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Broj 17 je Vucinic, bezobrazan igrac a uz to nekako se najvise napali kad igra protiv nas. :D

RBA
Citiraj:
Sa šest bodova smo istakli kandidaturu za evropu, sledeće subote ozbiljan test, nadam se da ćemo igrati malo opreznije u sredini i nazad...

Ja bih stavio Bucana umjesto Kajkuta. Staja neka igra iza Vidaka i to je to. Malo opreznije, ali ipak ofanzivna tendencija. Prosli put ih je Maleta urnisao, sad bi to mogao biti Bucan, a on bi bio dobar i u smislu vezivanja njihovog lijevog beka Brekala. Jeste da je bio tanak protiv Olimpije, ali koliko cujem protiv Zelje i Zvijezde je bio dobar. Dakle, neka ga Bucan napada sto vise...

Odbrana nece imati problema ako ne bude eksperimenata kao sinoc. :D

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 10:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Bucan u prvu od prve minute. Bekove promijeniti, staviti Stupara i Benovica i preoracemo ligu.

Sta je pisalo na paroli Lesinara?

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 10:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
mora se priznati da Siroki ima zaista tezak rapored na pocetku sezone, stoga moramo to pokusati iskoristiti. kad bi sad uzeli 3 boda to bi bio fin kapital. ali ne treba stvarati pritisak. meni je bitno da se vidi fudbal na terenu kao sinoc.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 10:19 
Bič božji
Bič božji

Fudbal jeste bio dobar, ali mora se igrati puno ozbiljnije, pogotovo defanzivno, prema naprijed nema problema, jer je u sastavu pet ofanzivnih igrača, to se odmah vidi, Leotar je ekipa protiv koje ovo prolazi, protiv malo ozbiljnijih ekipa tek ćemo da vidimo, zato sam rekao prvi pravi test je subota... Samo nazad ozbiljnije i neće biti problema... Zabrinjava povreda Markovića...

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 10:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Tommy Vercetti je napisao:
Bucan u prvu od prve minute. Bekove promijeniti, staviti Stupara i Benovica i preoracemo ligu.

Sta je pisalo na paroli Lesinara?

Momci s Mejdana su digli parolu za Bljuzgu.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 10:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Fudbal jeste bio dobar, ali mora se igrati puno ozbiljnije, pogotovo defanzivno, prema naprijed nema problema, jer je u sastavu pet ofanzivnih igrača, to se odmah vidi, Leotar je ekipa protiv koje ovo prolazi, protiv malo ozbiljnijih ekipa tek ćemo da vidimo, zato sam rekao prvi pravi test je subota... Samo nazad ozbiljnije i neće biti problema... Zabrinjava povreda Markovića...

Повреда? Нисам знао за то. Ја сам мислио да га је извео тако да Рунић добије прилику

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2011, 10:30 
Bič božji
Bič božji

Шајин je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:

Повреда? Нисам знао за то. Ја сам мислио да га је извео тако да Рунић добије прилику

Ma jok, izmjena je bila prinudna, možda je trebalo drugačije napraviti neke rokade u timu, ali dobro je i ovako, vidjeli smo i tog dječaka i to je u redu, međutim teže pitanje je to dali će Marka da se oporavi do Širokog, ja se nadam da hoće...

Vrh

[ 121537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1288, 1289, 1290, 1291, 1292, 1293, 1294 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]