banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 16:35 Danas je 30 Jun 2026, 16:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121535 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1282, 1283, 1284, 1285, 1286, 1287, 1288 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 12 Avg 2011, 12:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Vidio sam sad jedan plakat preko puta Dvorane,tamo kod one pekare Kralj (msm da je tamo sjediste FSRS,ali nisam siguran)...
Subota u 20h,istok 3KM,zapad 6KM(cini mi se),a VIP je 10KM (siguran sam) :D

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 12:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Izvinite na duplom postu,ali da pitam nesto :
Koju utakmicu BHT prenosi ovaj vikend ? Jesmo li mi u igri ili imaju nekog zanimljivijeg ?

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 12:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
d.a. je napisao:
колико год мислили да смо се помјерили ово су вам све докази да нисмо одмакли ни колико пуж, а требали смо са ова два изласка у европу да начинимо џиновске кораке.
али јебу нас темељи

Po pitanju igrackog kadra jesmo napredovali i vise nam ne dolazi svakakav skart. To moramo priznati i to jeste dzinovski korak.
E zato je jos zalosnije sto u ostalim segmentima licimo na propalu seosku zadrugu.

@korisnik
Prenose Celik-Zrinjski.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 12:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
Simpatizer je napisao:
d.a. je napisao:
колико год мислили да смо се помјерили ово су вам све докази да нисмо одмакли ни колико пуж, а требали смо са ова два изласка у европу да начинимо џиновске кораке.
али јебу нас темељи

Po pitanju igrackog kadra jesmo napredovali i vise nam ne dolazi svakakav skart. To moramo priznati i to jeste dzinovski korak.
E zato je jos zalosnije sto u ostalim segmentima licimo na propalu seosku zadrugu.

стоји то око играчког кадра, али и то се уруши преко ноћи ако у другим стварима нећемо правити кораке него тапкати у мјесту. и то можемо захвалити неколицини људи, који ако сутра дигну сидро све ће да се врати на исто јер немамо систем. о томе ја причам.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 12:44 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Znači plakatiranje grada, to ako se samo šta desi, dobro je, ako ne, ko ga jebe...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 12:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Mislim da imaju plakati za Makabi, da li se to racuna :D

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 12:47 
Bič božji
Bič božji

srdjanBL je napisao:

Srđane, nemoj da pljuješ...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 12:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Simpatizer je napisao:
Prekjuce sam se, iako sam na godisnjem, poprilicno nasetao (po zeninoj komandi) :D i ne vidjeh plakate. Nije da sam nesto zagledao, ali to i nije poenta marketinga.

Da se vratimo na ono sto valja u klubu, a to su igraci. Posto je Benovic dobro radio na treningu, mislite li da ima sanse za odigra umjesto Zare ako ovaj ne bude mogao? Hoce li Cvele promijeniti misljenje? :)

Jedan kolega reče da se cvele juče obrati Beni sa riječim da ako ovako nastavi za mjesecdana je u prvih 11, znači sve je moguće...

заправо се ради о 10 дана,а не мјесец.....

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 12:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
srdjanBL je napisao:

Srđane, nemoj da pljuješ...

:lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 12:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
vlakanje je napisao:
Simpatizer je napisao:
Prekjuce sam se, iako sam na godisnjem, poprilicno nasetao (po zeninoj komandi) :D i ne vidjeh plakate. Nije da sam nesto zagledao, ali to i nije poenta marketinga.

Da se vratimo na ono sto valja u klubu, a to su igraci. Posto je Benovic dobro radio na treningu, mislite li da ima sanse za odigra umjesto Zare ako ovaj ne bude mogao? Hoce li Cvele promijeniti misljenje? :)

Jedan kolega reče da se cvele juče obrati Beni sa riječim da ako ovako nastavi za mjesecdana je u prvih 11, znači sve je moguće...

znaci nije bitno ime i prezime vac kako se radi

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 12:53 
Bič božji
Bič božji

vlakanje je napisao:
Simpatizer je napisao:

Znači nokat raste ubrzano :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 12:55 
Veteran
Veteran

To je naravno pozitivno i tako treba, i svi se slazemo. Ajmo sada se vratiti 7-8 stranica i vidjeti kako se pljuvalo, a sta sam ja pisao...:D

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 12:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Znači plakatiranje grada, to ako se samo šta desi, dobro je, ako ne, ko ga jebe...

Mislim da je jedan čiko, bivši član UO, koji je vlasnik najvećih štamparija kod nas bio zadužen i za plakate i radio Nes kao i sav drugi, kakav takav, marketing. Utakmice su redovno najavljivane, ali...To je ono o čemu je d.a pisao, nemamo sistem. Čak nam i dovodjenje igrača zavisi od jednog, eventualno dva čovjeka. Kad nas i oni, ne daj Bože, napuste, pitanje će biti, kud plovi ovaj brod?! Ruku na srce, stvari su ranije bile još gore...Iako ne koračamo krupnim koracima, mislim da određeni pomaci postoje. Ono što slijedi u budućnosti je slična priča, sve dok se ne desi famozna privatizacija.
Sutra, sve osim pobjede je ravno katastrofi. Kao što to reče Paravinja neki dan, Leotar odavno nije imao 'smušeniju' ekipu.

Poslednji put menjao kod kuće i na strani dana 12 Avg 2011, 12:58, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 12:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
srdjanBL je napisao:
To je naravno pozitivno i tako treba, i svi se slazemo. Ajmo sada se vratiti 7-8 stranica i vidjeti kako se pljuvalo, a sta sam ja pisao...:D

A da budeš toliko korektan pa da pročitaš sve napisane stranice i shvatiš koliko je konkretnih prijedloga, ideja i pohvala napisano od strane forumaša koje si ti nazvao pluvačima!

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 12:58 
Bič božji
Bič božji

srdjanBL je napisao:

Šta se pisalo, da mali Ćina ne može da igra na mejstu na kojem je zaigrai i eto šta bi u Gradišci, da mladi igrači treba da se forsiraju ali da ne mogu da iznesu prvenstvo, do te priče tek ćemo da dođemo, da Žare igra magično, ali da nam treba i neko bolji, Savić izgleda očajno... Eto jel to pljuvanje, ja mislim da nijhe, polako će do svega ovog da dođe i šef, a mene raduje na koji način se radi na treninzima, sve pršti, kako se ide jako...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 12:59 
Veteran
Veteran

Bez ljutnje, pisanje na forumu i iznosenje prijedloga na istom = pisanje uz vjetar....;)

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 13:00 
Bič božji
Bič božji

srdjanBL je napisao:
Bez ljutnje, pisanje na forumu i iznosenje prijedloga na istom = pisanje uz vjetar....;)

Pišanje niz vjetar...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 13:02 
Veteran
Veteran

Ma jok uz vjetar :D

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 13:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
е мој Срђане :D
ништа ти нас пусти да пишамо уз вјетар и заобиђи онда коментарисање ове теме.
а не да нас остале убјеђујеш у нешто, а при том немаш свој став

Poslednji put menjao d.a. dana 12 Avg 2011, 13:05, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 13:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Stiže ekipa koju sam još u Drugoj Ligi Zapad najviše mrzio (izmedju ostalog Bilbiji su sekunde odlučivale o životu i smrti nakon udarca Slate),a u ovim poratnim ligama mi se ta antipatija nije nimalo smanjila,naprotiv. Doduše,od 2005 mi više nisu najantipatičniji jer je tu prestižnu titulu preuzeo Željezničar,ali ipak drže čvrstu drugu poziciju bez šanse da ih neko u dogledno vrijeme ugrozi.

Čak su ta dva kluba medjusobno u idiličnim odnosima (čitaj,puštaju jedni drugima kome više trebaju bodovi),pa nigdje kao na njihovom primjeru ne stoji dobro ona latinska similis simili gaudet (slican se slicnom raduje).

Budite sigurni da nas sutra čeka hipermotivisan protivnik i da ćemo morati pružiti maximum da pobjedimo,a tada ne bi trebalo biti problema jer smo kvalitetniji. Ako se malo opustimo,po sistemu lako ćemo,biće neriješeno.

Vrh

[ 121535 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1282, 1283, 1284, 1285, 1286, 1287, 1288 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]