banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Jul 2025, 11:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3157 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 158  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Jun 2020, 09:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Mar 2020, 13:44
Gazimestanac87 je napisao:
A за Глоговца?
Nezvanične su obe informacije, bar koliko sam ja upućen. Kada klub objavi nešto tek onda je provjereno i zvanično.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2020, 09:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Ma ko bi finansirao ABA 2 trenutno, jedino ako se udje u neki "DIL" sa nekom jacom ekipom, a to u nasem slucaju moze biti samo Igokea, sto mi se ni malo ne svidja jer bi oni dali svoje igrace vjerovatno da igraju, a od ovih nasih sadasnjih igraca malo ko bi imao minutazu jer moramo imati minimum 15 igraca za obe lige.

Nije valjda da se vracamo na carsijske price od prije nekoliko godina da ce borac postati igokea ll?

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2020, 10:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 14 Feb 2020, 16:36
Vjerujem da je tvoj komentar sa dozom ironije, a ja sam samo rekao da je to, po mom misljenju, jedina mogucnost da igramo aba2 e sad kome se to ne bi ili bi se svidjelo to je druga prica. Mislim da je najbolje odigrati Premijer ligu ovu sezonu vidjeti sa cim se raspolaze, pa onda u iducoj sezoni mozda probati aba2, ali valjda uprava zna najbolje.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2020, 10:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ako postoji sansa treba se odmah ubacivati u ABA 2 ligu. Nema tu nikakvog cekanja zato sto veci rang nosi ponekog sponzora i vise para iz budzeta. Nema sta cekati 100 godina, pa se oni predomisle, pa zatvore ligu za prijem novih clanova ili ojaca Bosna pa uguraju nju a nas neceitd. A sve sto je valjalo od regionalne kosarke otislo je u ABA 1. Mi ako se ne mozemo skupiti da igramo ravnopravno sa Cetinjem, Novim Pazarom nek rasformiraju klub.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2020, 12:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Potpuno se slazem sa tim sto kazes, ali samo ako ima finansija, a ne da budemo kanta za nabijanje tim klubovima koje si pomenuo, jbg sama pozivnica u aba 2, ako je ove godine ne ukinu je 50000 eura, sto je mnogo za Borac trenutno, ako se neko ne ukljuci pa da to plati...

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2020, 12:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Па неби људи из клуба аплицирали а да претходно немају спремне паре за то...

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2020, 18:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Eto covjek iz kluba izjavio za BH basket, da je ucesce Borca u aba 2 nerealna opcija, sad mi tek nista nije jasno, kontakti su postojali ali trenutno se nema finansija za tako nesto

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2020, 19:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Zvanicno to nece niko potvrditi.

Nezvanicno su glavni kandidat.
Prema onom što znam moze doci do prosirivanja i ABA liege 2 a u tom slucaju ulaze Borac, Mladost Zemun(inače klub koji finansira Vučićev buraz Andrej), i Studentski grad (kojeg podržava Mile).
Nije samo Glogovac u pitanju ima tu još nekoliko igrača koji su već igrali ABA 2 ligu

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2020, 12:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Zvanicno to nece niko potvrditi.

Nezvanicno su glavni kandidat.
Prema onom što znam moze doci do prosirivanja i ABA liege 2 a u tom slucaju ulaze Borac, Mladost Zemun(inače klub koji finansira Vučićev buraz Andrej), i Studentski grad (kojeg podržava Mile).
Nije samo Glogovac u pitanju ima tu još nekoliko igrača koji su već igrali ABA 2 ligu
Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2020, 16:59 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Samo bih zamolio ove iz izvornog da prekinu vise sa objavama oko pravog Borca,ne postaje nego je postalo pateticno i jadno. I ako cemo tako, bolje da istoriju pripisuje uspjeniji Borac neggo Borac iz beton lige koju ce igrati dosta dugo jos ( kad se vev ne mozete dogovoriti )

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2020, 17:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Једва чекам да и одатле отјерају Божу превару па да оснује и трећи клуб :lol: а да не може овај му је тата направио. Све је функционисало перфектно док је Божа био тренер Борца, како га отјераше одједном није правни насљедник :D

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2020, 17:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Не да је јадно него је баш дно дна. Нека их буде срамота што ни једног слова нису написали о успјеху у првој лиги РС, самом пласману и АБА 2 лиги.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2020, 17:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Gazimestanac87 je napisao:
Не да је јадно него је баш дно дна. Нека их буде срамота што ни једног слова нису написали о успјеху у првој лиги РС, самом пласману и АБА 2 лиги.
Borac u pregovorima sa Draškom Kneževićem koji bi bio sjajno pojačanje kada bi se stvorili uslovi za to.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2020, 18:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

To bi bilo odlicno kad bi Drasko dosao, ali tu onda tesko da bi bilo mjesta za starijeg Loncara..tu je Djonlic, Pedja i Maran...mozda i grijesim..

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2020, 18:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ovo oko imena kluba je čista manipulacija. Neki advokat se našao da bude pametan i povukao veze kako bi napokostili Borcu, te osnovali neki klub i navodnu mu pripisali kontinuitet. Taj novosnovani prkos klub niti će kad biti prihvaćen kao takav kako se predstavlja od navijača niti bilo koga relevantnog ko se bavi finansiranjem sporta grad/sponzori, niti medija. Kao takav vječno će biti van svih tokova u nižim ligama, a Borac može ako hoće platiti nekog ko će to pravno poravnati, a i ne mora, nebitno. Borac je Borac, tu je sve jasno, tako je bilo i za otpadnike do prije par mjeseci, a onda su promijenili ploču.

Ono što bih ja volio u budućnosti jeste da se brendira ime Borca, i da bi u nekom sportu klub mogao tako da se zove da mora da ispunjava određene uslove i da dobije saglasnost lokalne zajednice ili SD Borac kao ozbiljan projekat koji zaslužuje nositi to ime, a ne da svakoj budali kojoj padne napamet osnuje klub npr. u klikeranju i dadne mu ime Borac a onda igra najnižu ligu i blati veliko sportsko ime

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2020, 20:26 
Stara kuka
Stara kuka

Mislim da stvarno vise nema smisla. Bilo je zanimljivo kad je Boza " otjeran" , kad su se prepucavali. Sad vec smara jako. Mislim, ako su svi veliki ljubitelji kosarke i Borca, daj onda prestanite da blatite ove koji su uspjesniji, i na svaki tekst dodavati " pravi,izvorni,borac nektar". Kao djeca neka.
I opet cu postaviti pitanje: Sta bi bilo da je Boza ostao i da je sad u ovom Borcu koji treba aba ligu da igra ?

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2020, 20:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma bezveze. Borac od kad je ispao iz PL BiH stalno je igrao u ligi RS, sad se vraća u ligu BiH, nikad se nije ugasio i vratio u najniži rang. Sad odjednom to nije Borac nego je Borac ovaj što se sad osnovao. Kažem treba angažovati pravnika i to ispeglati, ili još bolje da se sami dogovore i da Božo osnuje sebi neki drugi klub i da se ne igra sa Borcem.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2020, 08:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Ispravak u Glasu

Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2020, 09:02 
Stara kuka
Stara kuka

Aj samo neka se javno prikaze i sa jedne i sa druge strane,sa sve papirima,izvodima,da vidimo vise koji je pravi Borac.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2020, 09:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
supersonic je napisao:
I opet cu postaviti pitanje: Sta bi bilo da je Boza ostao i da je sad u ovom Borcu koji treba aba ligu da igra ?

Boža da je ostao bili bi na pragu druge lige RS a ne druge ABA lige :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3157 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 158  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]