banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 13:42 Danas je 30 Jun 2026, 13:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121531 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1277, 1278, 1279, 1280, 1281, 1282, 1283 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 08 Avg 2011, 17:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Izgleda da je eliminisan.

Nastavite gdje ste stali......

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 17:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Bučan je potpisao ugovor na dve godine uz mogućnost da igrač bude slobodan u svakom prelaznom roku uz dogovor sve tri strane.

Ovo nadjo na MONDU
Jelo ovo znaci da on moze otici na sve i jednom prelaznom roku ako klub dozvoli, zar to nije normalno, zasto to naglasavaju?
Ili on to moze bez nadoknade kada god mu se prohtje.....

Poslednji put menjao asdfg dana 08 Avg 2011, 17:49, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 17:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 17:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
asdfg je napisao:
Bučan je potpisao ugovor na dve godine uz mogućnost da igrač bude slobodan u svakom prelaznom roku uz dogovor sve tri strane.

Ovo nadjo na MONDU
Jelo ovo znaci da on moze otici na sve i jednom prelaznom roku ako klub dozvoli, zar to nije normalno, zasto to naglasavaju?
Ili on to moze bez nadoknade kada god mu se prohtje.....

посебно је назначено да се не деси да оде на арбитражу кад буде хтјео да иде без обештећења.а познато је да на арбитражи код фсбх играч добија папире ако само један мјесец клуб није платио доприносе или касни са платом....да нам се то не би десило,јер свако жив касни са тим плаћањима,на овај начин смо се оградили и обезбиједили обештећење.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 17:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2011, 16:24
На десном беку МОРА играти Ступар, не разумјем у чему је фазон па да он сједи на клупи, Бока се реално просипа на тој позицији. Граховац је све бољи, он је бетониран на задњем везном, мислим да је довољно да он сам игра ту, Микић и Бучан (Кајкут) крила и Крунић иза Видака и Стајића, па то је хаварија постава, гдје ћемо газити противнике и вратити публику. Ако хоћемо са формациом као у Градишци онда извадити једног шпица и на задњег везног ставити Боку или Ковачевића (може и Ћина, ваљда га је прошла трема дебија у првој постави у Премијер лиги). Видим да се пише доста о Ковачевићу, по мени солидан играч, који свакако има мјеста у Борцу. Имамо реално најјачи састав и ове сезоне, мислим да ћемо играти пуно љепши фудбал него лани и по први пут у историји заједничких такмичења одбранити титулу и освојити дуплу круну.

- орлови не живе и не лете у јату са вранама -

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 18:13 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
A kop #2 :D

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 19:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Sile dominator:" Nadam se da ce Bucan biti kljucni igrac za nas tim i da cemo se na kraju svi bucnuti u sampanjcu na proslavi titule."

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 19:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2011, 16:24
Вечерас у 21.30 на Викому емисија Ви и спорт, Зоран Вајкић 8) Колико је човјек бољи у улози официјалног спикера од нашег Дарка Пашагића + што све ради тамо у Градишци: све оне фотографије са сајта Козаре он је сликао, одмах написао извјештај и објавио на сајту, уз то обавља улогу спикера на стадиону и припрема материјал за прилог у данашњој емисији, а код нас по том питању све катастрофа, изузимајући борац-спорт....Не могу вјеровати да нека од бањалучких телевизија не може посветити више пажње Борцу и пратити наш клуб током читаве сезоне. Некада је то радила Независна телевизија....

- орлови не живе и не лете у јату са вранама -

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 19:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
то за спикера сам и ја опазио одмах на почетку, човјек одлично најављује, за разлику од оног нашег "Енглеза" :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 20:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Која је сад Фишерова функција у клубу?

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 20:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Горане јел 100% овај термин у 20.00 ?

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 21:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Citiraj:
Борац ће у другом колу Премијер лиге БиХ угостити требињски Леотар, а та утакмица је на програму у суботу, 13. августа, у 20 часова.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 21:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Ако борац-спорт гријеши, гријешим и ја :)

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 21:07 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
јан_де je napisao:
Која је сад Фишерова функција у клубу?

Vođa kopa na zapadu... :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 23:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Evo mali off :
Citiraj:
Tamir Koen novo pojačanje Makabi Haife

Bivši vezista Boltona Tamir Koen vratio se u domovinu nakon tri i po godine igranja na Ostrvu.
Izraelskom fudbaleru istekao je ugovor sa premijerligašem sa Ribok stadiona, pa se kao slobodan igrač obevazao na vernost Makabi Haifi, gde će zarađivati oko 300.000 evra po sezoni.
Koen će svom klubu moći da pomogne već u prvom meču poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Genka.

(blic.rs)

Samo da se vidi koga smo mi pobijedili u Banjaluci - koliki budzet oni imaju kad jednog igraca ovoliko placaju,a onda Sarajlije nek nesto kazu za nas :D

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 10:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Zoka Vajkic je skroz OK lik, mnogi su ismijavali njegovu emisiju ali realno on je ok radi isprati sve sto moze

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 11:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2011, 16:34
БањалукаСРБ je napisao:
На десном беку МОРА играти Ступар, не разумјем у чему је фазон па да он сједи на клупи, Бока се реално просипа на тој позицији. Граховац је све бољи, он је бетониран на задњем везном, мислим да је довољно да он сам игра ту, Микић и Бучан (Кајкут) крила и Крунић иза Видака и Стајића, па то је хаварија постава, гдје ћемо газити противнике и вратити публику. Ако хоћемо са формациом као у Градишци онда извадити једног шпица и на задњег везног ставити Боку или Ковачевића (може и Ћина, ваљда га је прошла трема дебија у првој постави у Премијер лиги). Видим да се пише доста о Ковачевићу, по мени солидан играч, који свакако има мјеста у Борцу. Имамо реално најјачи састав и ове сезоне, мислим да ћемо играти пуно љепши фудбал него лани и по први пут у историји заједничких такмичења одбранити титулу и освојити дуплу круну.

Да је Ступар играо десног бека у Градишци, прегазили би десну страну! Бока се труди, гине ал једноставно не може он бека играти. Граха игра добро ал мислим да неће бити овако добар кад Круна не буде изграо због напр картона. Реално, по мени је он наш најбољи играч!

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 12:49 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2011, 10:44
ma nisam eliminisan, a sta vam je ljudi zasto s vama ne mogu govoriti o Borcu :)

a to sto se tice ugovora za Bucana je sasvim normalno, to znaci da igrac moze otici na svakom prelaznom roku uz saglasnost kluba i naravno obestecenje klubu :) dobar je Bucan, ne znam samo da ga nisu zeznuli ovi iz Splita, ne znam koliko je igrao i to :D a samo naprijed kupovati sto bolje igrace, nadam se da ce i za Sarajevo potpisati ponovo Škoro :) , da liga bude sto jaca i kvalitetnija ;)

Volim, volim, volim samo tebe, samo tebi, tebi dajem sveee, sa Sjevera ćes čuti našu pjesmu, SARAJEVOOO VOLIM TE...

Sjever pamti te Puljiću Vedrane :(

Hz <forever>

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 13:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
БањалукаСРБ je napisao:
Вечерас у 21.30 на Викому емисија Ви и спорт, Зоран Вајкић 8) Колико је човјек бољи у улози официјалног спикера од нашег Дарка Пашагића + што све ради тамо у Градишци: све оне фотографије са сајта Козаре он је сликао, одмах написао извјештај и објавио на сајту, уз то обавља улогу спикера на стадиону и припрема материјал за прилог у данашњој емисији, а код нас по том питању све катастрофа, изузимајући борац-спорт....Не могу вјеровати да нека од бањалучких телевизија не може посветити више пажње Борцу и пратити наш клуб током читаве сезоне. Некада је то радила Независна телевизија....

Грешка. Нема Вајкић везе ни са сликама ни са сајтом, осим што понекад скине слику па објави у новинама за које ради.
Све у вези сајта ради један једини човјек, Горан Радимировић у Градишци познатији као Риро. :) Он уређује, слика и пише извјештаје са утакмица. :occasion5:

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 14:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
hocemo li o tome ko je jedini zabiljezio gostujucu pobjedu? :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

[ 121531 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1277, 1278, 1279, 1280, 1281, 1282, 1283 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]