banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 12:22 Danas je 30 Jun 2026, 12:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121526 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1274, 1275, 1276, 1277, 1278, 1279, 1280 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 06 Avg 2011, 20:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
http://www.fkkozara.info/galerije/2011/ ... ac_BL.html evo ukratko izvjestaj sa tekme i par slika...

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2011, 20:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
А јес` добра ова градишка. Пива марка, а велики ћевапи 4 :D

Извјештај нећу писати, то ће ови опаснији фудбалски зналци да одраде, али само ћу цитирати реченицу власника роштиљнице гдје смо јели :"Све на страну, игра није нешто, ал` што имате навијаче свака вам част " 8)

Ја мислим да је данас била домаћинска атмосфера за Борац! Кидање. МА фантазија! Ај Борац...

Одговор запада феноменалан. Један глас се посебно издвојио. Погодите чији :D

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2011, 20:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
baki je napisao:
http://www.fkkozara.info/galerije/2011/FK_Kozara_Borac_BL.html evo ukratko izvjestaj sa tekme i par slika...

zajebi ti sve, mene pravo sramota kad vidim kako neki klubovi rade na svom sajtu. kod nas ce rezultat biti sutra-prekosutra... :(

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2011, 21:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Jebemti vraga ja danas nisam smio ni spomenuti Borca,a kamoli da smo pobjedili :D ,tako ti je to kad ozenis zabarku :D,svaka cast na pobjedi :wink:

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2011, 22:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Ево и ја стигох некако кући. Шта да вам кажем, игра је била довољно добра, довољна за три бода. Видак разбио, баш ме занима колики му је уговор. Ми смо свој дио посла одрадили, направили смо атмосферу као код куће, јечала је Градишка, питање је оће ли ико онако успјети да напуни гостујућу трибину. По мени најзанимљивији дио навијања био кад смо прозивали запад, хахаха, неки звижде, а неки ( зна се који :D ) нас подржавају. Свака част на томе ! Једино што нас је врућина сјебала а нигдје воде, цркавало се тамо ! Али шта је ту је, следећа препрека Леотар, идемо даље, по нова три бода! Живјели!

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2011, 22:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Слика уклоњена

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Poslednji put menjao Gazimestanac87 dana 06 Avg 2011, 22:56, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2011, 22:43 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Gradiška definitivno u kalendar ulazi kao domaći teren :D :D

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2011, 00:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
Само да се захвалим господи са запада на подршци, свака вам част , освјетлали сте нам образ и показали љубав према клубу , још једном свака част ... !!! :) :) :) :D :D :D

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2011, 01:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
otisao sam i vratio se kineskim skuterom od 49 cm3 :D ,guzica mi se raspada :lol:
u svakom slučaju jedno predivno posljepodne,začinjeno s 3 boda...

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2011, 08:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2011, 08:48 
Bič božji
Bič božji

Da prebacimo koju o utakmici... Bodove ćemo upisati i odmah se izdvojiti u vrhu kao kandidat za evropu i titulu, pobijedili smo u jednoj teškoj utakmici po teškom vremenu, promašili dva ili tri zicera, sudiaj nam u drugoj minuti nije sudio čist penal, ali je onda i Ćini progledao kroz prste te mu za prvi start dao samo žuti karton, ali i da ga je isključio niko mu nebi mogao prigovoriti, Avduka nas iščupao u 46 minutu u svom stilu, izvadio loptu iz gola... Sve u svemu ja sam zadovoljan sa tri boda, a za igru mislim da možemo daleko više i bolje, igrali smo sa rezervom, a to je ono što raduje, mislim da možemo daleko više... Vidi se da smo stekli neophodni respekt protivnika, dali ej to zato što smo šampioni ili zato što smo protiva Makabija odigrali onako dobro, pa sada uslovno rečeno ovi manji protivnici su zadovoljni i sa minimalnim porazima, ali respekta ima i poštovanja ima, nema one jurnjave za igračima udranja i loženja naroda na tribinama na grubosti i takve stvari... Uglavnom to je momenat koji ove sezone moramo koristiti...

Poseban osvrt i duboki naklon za lešinare, svaka čast, samo to može da se kaže, onolika brojnost, po onakvom suncu i navijanje je za svaku pohvalu, uostalom, aplauz koji su dobili od ljudi sa zapada, a koji nisu Banjalučani govori više od sto riječi...

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2011, 08:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Hvala RBA na izvjestaju.Sad samo potvrditi 3 boda protiv Leotara. 8)

Da li se mozda nazire dosta napadacki stil igre,hocemo li imati pun stadion? :)

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2011, 08:57 
Bič božji
Bič božji

tatamata je napisao:
Hvala RBA na izvjestaju.Sad samo potvrditi 3 boda protiv Leotara. 8)

Da li se mozda nazire dosta napadacki stil igre,hocemo li imati pun stadion? :)

Jebiga, nemam pojma, nije ona utakmica od juče nikakav pokazatelj, ali nominalno na terenu se stoji sa dva napadača, ali obzirom na to da je juče mali Ćoina podbacio i da smo praktično cijelu utakmicu igrali sa igračem manje, teško je reći da smo napadački stajali na terenu, ali Vidak i Staja jesu najbliži golu... Da zaboravio sam da pohvalim Mikca, svaka mu čast, naravno odmah uz njega je Staja, juče odigrao odlično, borbeno, namjestio dve tri akcije... Ostalo prosječno... već sam rekao, primjetno je da imamo veliku rezervu u igri i procjena je i samih igrača i to onih ključnih da to može ići na gore za još nekih 30 posto... Naravno sa Bućanom u ekipi očekujem da napad još ubrzamo...

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2011, 09:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da li je Bucan na kraju potpisao konacno?

Znaci izgleda da je Cina podbacio.Naravno ne treba suditi po ovoj utakmici,ja sam i dalje misljenja da prije njemu treba davati sanse,koliko god da treba,nego tamo nekom Kovacevicu.Vjerovatno ce biti da je izgorio od prevelike zelje da se dokaze,a i pritisak je sigurno bio veliki.

Bilo kako bilo,ovom pobjedom je samo pola posla zavrseno,jos se to treba potvrditi protiv Leotara,zauzeti prvu poziciju,i ostati na njoj do kraja sezone. :)

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2011, 09:06 
Bič božji
Bič božji

Oko Bućan još stvari nisu baš jasne, ali mislim da je on naš igrač...

Ćini treba davati šansu, ali sa klupe, naravno ako nas zanima rezultat, a ako ne, to je već druga stvar, pritiska se morao osloboditi nakon desetak minuta, jer je atmosfera bila kao na gradskom, nije bilo rezultatskog pritiska, ali eto, momak se nije snašao, a ozbiljan protivnik bi to vrlo lako kaznio, jer je mali Graha spao da u sredini zatvori sve rupe koje su se pojavljivale...

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2011, 09:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Znaci u Grahovcu smo dobili igracinu samo takvu.Ono malo preko radija sto sam uhvatio,stalno je bio u kontaktu s loptom.

Ko je jos ulazio u igru,da li je Stupar igrao,Stefan Dujakovic?Kako se Boka snasao na beku?

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2011, 09:15 
Bič božji
Bič božji

Kažem opet, nije Kozara mjerilo, teško je na osnovu njih suditi kako je ko igrao, Boka standardno, karton po utakmici, Graha solidan, izmjene dvije su bile prinudne jer je Žare morao vani zbog povrede, mijenja ga Savić iako igra desnom nogom... Vidak Išao vani kada je Ćina isključen, a umjesto njega Kovačević da popuni rupu u sredini, Staju mijenjao Kajkut...

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2011, 09:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Okej,okej...

Samo me jbt to kopka,zasto ne Supar desno,Boka u sredini..Ali dobro,trener valjda zna.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2011, 09:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Mikic je u 90 istrcao kontru kao da ima 20 godina...Najvise je pretrcao
POred njega svakako pohvale idu Krunicu ... Brate ko zna zna, on je uvijek na pravom mjestu a kad primi loptu ona je kao u sefu. Vidak je morao dati ono sa pet metara glavom...
inace pohvale i za upravu koja je gotovo kompletna bila na utakmici..
P.S. Kliber je pokazao da je gospodin. Prvo ga Kovacevic nije pozdravio na pocetku utakmice, ali Darko na kraju gospodski pruzio ruku a ovaj nije mogao da odbije :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2011, 09:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Dobro je i to sto poslije iskljucenja Cine nismo dozvolili da nas pritisnu. Dakle, tu je i do postovanja koje prema nama imaju ostali (konkretno Kozara juce), ali i do evidentne razlike u kvalitetu. Stoji i ovo sto RBA napisa da smo igrali sa rezervom, tj. koliko nam je dovoljno.

Moram se jos jednom osvrnuti na ono sto sam napisao ranije o Cini u prvoj postavi. Naravno da treba gurati nasu omladinu, ali momak je jos zelen. Jos nije za vise od 20-ak minuta i to u utakmicama koje su vec rezultatski rijesene. Odigrali smo cvrsto i poslije njegovog iskljucenja, ali takve greske nam se ne bi trebale ponavljati ukoliko zelimo titulu.

P.S. Cudno je bilo gledati Lea u tudjem dresu... :cry:

Vrh

[ 121526 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1274, 1275, 1276, 1277, 1278, 1279, 1280 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]