Schlager je napisao:
I ja sam juče to napisao,doduše ne tako narodnim rječnikom

,ali stvarno ostaje gorak ukus poslije takve izjave.
Vi mlađi nemate pardona,što na umu-to na drumu,bilo pozitivno ili uvredljivo
Ja nekako imam usađene kočnice kad dajem takve kvalifikacije jer sam
u tim tinejdzerskim godinama gledao u ljude koji su rukovodili Borcem kao u neku vrstu vanvremenskog božanstva,Mesuda Mulaomerovića,Milorada Slavnića i ostale....Ne daj Bože da bi mi ikad palo na pamet da bi neko od njih bio lopov,primitivac ili bilo šta,ali iako znam da su se vremena totalno okrenula,opet se koliko toliko suzdržavam da ove današnje nazivam imenima kakvim zaslužujuj.
Zato ću,uvijeno u oblandu,napisati samo da se vidi da je prije Direktora u Borcu,bio Direktor Sloge iz Trna,a to je nekad samo po sebi isključivalo jedno drugo.
Ovo mu je drugi minus,prvi put sam mu zamjerao što u svakom intervjuu daje izjave "naši sportski prijatelji iz Željezničara",ne znam da li je slučajno čitao forum ili nije,ali nikad više to nije izjavio,nadam se da neće ni ovakav gaf napraviti jer ovo je zaista užasno da direktor kluba izjavljuje da ne razgovara sa vlastitim trenerom jer je neznalica,nedorastao,nema licencu ili šta već .
Хвала теби за ово тинејџерске године, али прошле су тинејџерске године...
Али волим увијек све рећи директно, нарочито кад и наш директор даје овакве безвезне изјаве... Мало сам претјерао, и извињавам се на рјечнику

Понављам, Цветковић је зезн`о ствар и крив је за Бразилце и лиценцу, али није ни Шиповац Св. Петар па да дијели моралне лекције...И то на овакв примитиван начин, преко медија... И њега још спомињу у Слоги из Трна!
Све ово мирише на Цветковићев одлазак након пар кола... Али није ни то проблем. Дође нови тренер, и онда ће опет посојати неко ко ће минирати и њега од почетка, и тако у круг...
Е то мени смета, што нема јединства.
Што се тиче утакмице, бољи смо од Козаре дупло, на свим позицијама. И очекујем побједу. Сад се мало и плашим због ових догађања у клубу, али надма се да ће играчи и тренер рутински донијети 3 бода...
Није нам све ово по новинама требало дан пред утакмицу. Никако!
АЈ БОРАЦ!