banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 09:52 Danas je 30 Jun 2026, 09:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121524 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1269, 1270, 1271, 1272, 1273, 1274, 1275 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 04 Avg 2011, 10:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Ponovo price , clanci medijske hajke oko trenera i licenci, a jos ni jedan clanak u novinama nisam procitao o ljudima koji za radi svoga interesa dovode i podrzavaju takve ljude. To je meni ne shvatljivo kada se iznosi prljav ves sto se ne istrese vreca do kraja......

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2011, 10:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2011, 09:06
Koliko se sjecam, Press je pisao da je Cvele Fiserov i Ringov covjek i da je preko njih dosao!

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2011, 10:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ne optuzujem i ne branim nikoga, ali smijurija bi bila da sada smjene trenera a nekazne ljude koji su krivi sto je trener bez licence sjeo na klupu Borca, po meni se o tim ljudima MORALE voditi mediske hajke ali uvjek puca gdje najtanje....

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2011, 10:22 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

To su već dublje analize ko je koga postavio na koju funkciju u klubu i ko kome čuva leđa!

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2011, 10:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Nije lako u ovim tranzicijskim vremenima gdje usto pravna drzava ne funkcionise uopste,i novinari nemaju nikakvu zastitu,ocekivati da oni za svoje mizerne plate glume Eliota Nesa. Prvo sto bi najebali od lopova,a drugo-dobili bi i otkaz vjerovatno.Zato pisu protiv ovih kojih smiju.
Kod nas je jos dobro,citav Split zna da Sinisa Soso,menadzer (inace osudjeni ubica),udje u svlacionicu i isamara Antu Mishu pred citavom ekipom zato sto u tim nije stavio Tomasova ili Juricu Buljata,a i po Beogradu kola prica da je istu stvar na Marakani uradio Rajo Bozovic Pizonu,i to na njegovoj Marakani gdje je on jedna od 5 Zvezdinih zvezda.

Zato kazem,kod nas je jos dobro...

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2011, 10:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

@Schlager

Zanimljiva perspektiva. Dobro je da nismo najgori!

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2011, 10:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma kakvi najgori,zato se i tjesim,evo kako Soso razgovara sa npr Obilinovicem (onaj sto nam je dao gol proljetos kad smo igrali protiv NK Split)...A Soso je uz Renu Sinovcica i donekle Stimca i sad alfa i omega u svlacionici Hajduka.Bio mi je prijatelj na utakmici Hajduk-Sibenik prije deset dana,kaze svi mu se klanjaju u svecanoj lozi.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tH-Jl0zIYNE[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2011, 11:10 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Umjesto da se strasti malo smire jer nam je za 48 sati bitna utakmica, pa nek sačekaju do četvrtog kola onda je pauza, pa nek se prestrojavaju, oni danas još gori, znači da ne povjerujem, ja koji sam od Borca naviknut na svakakve budaleštine, ne mogu da vjerujem šta se dešava...

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2011, 11:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Sta je danas opet bilo?

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2011, 11:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
ништа од смјене тренера нема, немојте да се узбуђујете.
мислим да ће сви бити радосни након вечерашњег УО :D

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2011, 13:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
deep in the night je napisao:
d.a. je napisao:
ништа од смјене тренера нема, немојте да се узбуђујете.
мислим да ће сви бити радосни након вечерашњег УО :D

http://www.youtube.com/watch?v=ZPvwH3_XGug 8) 8) 8)

citiracu jedan jako fin i vrlo jasan post
Schlager je napisao:
Citiraj:
Ljudi, do sada samo kakite i trazite dlaku u jajetu

Dokad ja trebam upozoravati na kulturu dijaloga i da se prestanete igrati moderatora da ljudima govorite sta trebaju pisati a sta ne?

jos jednom cu ponoviti da ovo nije ni navijacki forum ni zvanicni klupski sajt,vec gradski forum na kojem je ovo samo jedna od mnogih tema. Postoji forum Lesinara,koji ima drugaciju koncepciju i koji je pravi navijacki forum i gdje se iznosenje kritika i drugih stvari kaznjava banom,pisu se samo pozitivne stvari i fino odes tamo a ovde ostavis ljude na miru i ne vrijedjas ih!
Ova tema je od prvog dana takva,gdje svi hocemo da glumimo znalce,vodimo politiku kluba,da budemo i trener i predsjednik i sportski direktor i sef marketinga i svi iznosimo svakakva misljenja koja se mogu nekome svidjati a nekome ne,ali vise stvarno necu tolerisati da se svaki drugi dan pojavljuje novi "moderator" sa mislima "baljezgate","pisete gluposti","prdite","kakite"....Ako se nastavi tako,vise niko normalan nece dolaziti da pise ovdje,zar je nekome potrebno da zrtvuje svoje vrijeme pisuci ovdje, a da to njegovo pisanje bude cascavano takvim epitetima...
Znaci izbor je na tebi,hoces afirmativno pisanje, pozitivu i navijacki forum-tamo,hoces razmjenu svakakvih (pa i glupih) misli-ovdje! A ovdje ce se uvijek moci iznositi svakakva misljenja,i niko zbog toga nece imati pravo da vrijedja ljude,bar dok sam ja moderator.

I ja kad idem u kafanu biram onu koja mi odgovora po mojim afinitetima,a necu doci u kafic koji je poznat po pustanju latino muzike i traziti da mi puste Sinana Sakica ili Milu Kitica!

niko nikog ne prisiljava na ovaj forum, tako da omalovazavanje nije potrebno.
zato pustite nas "online gangstere"... a vi ako zelite budite pravi gangsteri ili sta vec zelite.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2011, 15:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
У данашњем Блицу текст о Борцу:

"Цијена пута у Израел, подијелила управу Борца"

Углавном ради се о препуцавању двије струје. Са једне стране Ринго и Фишер оптужују да се могло јефтиније проћи да се путовало преко Загреба, умјесто преко Будимпеште. Такође у клубу тврде да је лет коштао 15 000 евра, а Шиповац тврди да има рачун како је лет коштао 15 000 марака!
Шиле још каже да су изабрали лет преко Будимпеште који је скупљи за 5 595 марака, јер да су ишли преко Загреба у питању је ноћни лет, па би онда оптужили њега за онај пораз од 5:1 јер би играчи били ненаспавани.
Зато је и одабрао лет преко Будимпеште, који је мало скупљи, али су зато путовали преко дана и играчи нису били ненаспавани.
На крају Радмило каже да се није око бирања лета консултовао са Цвелетом: "Ја сам се консултовао са тренерима који имају про лиценцу УЕФА, а не са људима који имају лиценцу менаџера да тргују са играчима. И сад мислим да сам изабрао бољу варијанту за саме фудбалере."

све ме нејебало... :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2011, 15:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ja sam negdje pročitao da sve troškove gostovanja izraelskim klubovima snosi uefa,ali to je očito glupost.

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2011, 15:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Dominator izgleda jebe kevu i dalje :lol: . Kad je veceras taj UO?

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2011, 15:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Schlager je napisao:
Ja sam negdje pročitao da sve troškove gostovanja izraelskim klubovima snosi uefa,ali to je očito glupost.

изгледа да није тако. мада да се мене пита ови израелски клубови би требали да то плаћају или њихов савез. Ионако нису у Европи, и још се сви намуче поштено док дођу доле код њих...

А Шиле и даље по свом :D шта он ту има да прича са неким менаџером... :D

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2011, 17:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Bez obzira ko je tu u pravu,strasno ruzan ukus u ustima ostaje nakon ovakvih izjava Sipovca. Iako cak vjerujem da je on u pravu,to ne mijenja stvar.

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2011, 17:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2010, 15:28
stvarno smaraju ovi što misle da samo oni smiju pisati na forumu. Kad neko postuje nešto neprimjereno banujte ga, a dotad nek svako piše šta hoće.

I mojne sa onim s.anjima ne treba nam ovo sad pred utakmicu, ne treba dizati tenzije bla bla bla Ljudi ovo je forum a ne svlačionica Borca!

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2011, 19:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Звездан Цветковић, упркос многобојним шпекулацијама поједних медија по питању његовог одласка из Борца, остаје шеф стручног штаба Бањалучана, одлучено је на данашњој сједници Управног одбора, која је одржана у Трофејној сали на Градском стадиону. Осим тога, одлучено је да ће бањалучки премијерлигаш од сада имати само једног предсједника, а не два, као што је до данас био случај. Тако ће убудуће, умјесто Мухамеда Ибрахимбеговића и Радована Бајића, функцију потпредсједника клуба обављати Урош Аулић.

Nadjoh ovaj tekst sada, zna li neko nesto vise, jesu li fisera to u cosak poslali

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2011, 19:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
asdfg je napisao:
Звездан Цветковић, упркос многобојним шпекулацијама поједних медија по питању његовог одласка из Борца, остаје шеф стручног штаба Бањалучана, одлучено је на данашњој сједници Управног одбора, која је одржана у Трофејној сали на Градском стадиону. Осим тога, одлучено је да ће бањалучки премијерлигаш од сада имати само једног предсједника, а не два, као што је до данас био случај. Тако ће убудуће, умјесто Мухамеда Ибрахимбеговића и Радована Бајића, функцију потпредсједника клуба обављати Урош Аулић.

Nadjoh ovaj tekst sada, zna li neko nesto vise, jesu li fisera to u cosak poslali

Ово је потврђено из клуба.

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2011, 19:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ko je Aulic?

Vrh

[ 121524 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1269, 1270, 1271, 1272, 1273, 1274, 1275 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]