kod kuće i na strani je napisao:
Kako je nekad bilo lijepo otici na utakmicu. Nista nisam znao...ni ko koga laze, ni ko koga dovodi, ko sta (ne) radi, ko krade...Sad mi je puno teze. Ponekad pozelim da ne znam nista.
Mnogo se i ovdje gluposti napise, poput ove da je borcev_navijac u Brazilu.
Od samog pocetka sam govrio da Cvetkovic nije rjesenje, i dalje to kategoricki tvrdim a bio bih najsrecniji da me razuvjeri. Ali njegove lazi i podvale, sa kojima je i poceo mandat na klupi Borca, nece nam donijeti nista dobro. Suplja je prica kako se on zalaze za igrace. Najmanje dvojica igraca ovih dana (nisu to Petra i Bena) nisu zadovoljni svojim statusom u klubu, ne u ekipi. Sta je Cvetkovic uradio?! Nista.
Ponovo je 1000 problema u organizaciji. Nemojte mi molim vas pisati price, sjeti se kako je bilo prije godinu, dvije, tri ili pet...Znam je vrlo dobro kako je bilo, ali, nazalost, znam vrlo dobro kako je sad. Tragicno je da sampionska ekipa radi u uslovima u kojima trenutno radi...Sramotno je kako se postupa sa igracima. Veci dio tih igraca je, uz Vladu, zasluzan za titulu a sad ih ljudi iz uprave svojim postupcima tjeraju iz kluba.
Utakmica protiv Makabija je pokazala da mozemo igrati fudbal na visokom nivou ali lopovluk i bezobrazluk ce nas, nazalost, odvesti u pogresnom pravcu.
za podebljano zajebancija i te price, smajli i tako...ali glavno da si ti odbrusio...
Inace kada vec izlazes i ja smatram da ti od pocetka rusis Cvetkovica na ovome forumu...za neke stvari opravdano, za vecinu iz tebi znanih razloga.
Da imamo problema zna svako od nas, a nece biti bolje tako brzo. Ako igraci mogu naci bolji angazman, gdje ce vise biti placeni sa boljim uslovima, onda neka traze.
Vlado je zasluzan za titulu kao trener sa igracima i tu nema dvojbi, samo nisu te pare sa neba pale. Za titulu je zasluzno puno vise ljudi od samog Vlade i igraca, ali recimo da su oni najzasluzniji, jer na kraju krajeva teren i rezultat je jedino mjerilo.
Citiraj:
Nažalost, i ovdje na forumu ima ljudi po kojima je u klubu sve med i mlijeko, sjajno, bajno...
nije ali nece uskoro ni biti.
kada se izvrsi privatizacija i donese zakon i uz malo srece da pravi ljudi dodju na prava mjesta, pricacemo o medu i mlijeku, ali ne mora se odmah biti teorija zavjere, lopovi, stroga negativa...eo ja mislim da cemo sa ovakvim "rasulom" u klubu razmontirati gradisku i na kraju polusezone biti medju prve 4 ekipe.