banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 00:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 368  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Apr 2012, 09:46 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ma kakva istrošenost. Tu su neki drugi problemi, a vjerovatno ovi nisu ni motivisani. Možda ih ovaj poraz prodrma. Maroni, ko je kriv što forma nije tempirana kad je najpotrebnije, ako trener nije?

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2012, 09:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Jesu igraci bilo umorni pred kraj Sehe, ali valjda su se oporavili od tada?!
Nisam za smjenu Markovica sad. Ako odradi Ligu 6 i uzme ovo, super. Ako ne uzme, onda stvarno treba ici.
(Prvenstveno, jer mi trenutno ne pada na pamet drugi trener)
Ipak, ja ne sumnjam da ce uzeti. Pogotovo jer u Boriku ne mogu izgubiti. Gorazde zna biti zajebano, ali da nas uzmu dva puta u par dana... istina, obe smo igrali u gostima.
Malo mi je ovo cudno, ali i dalje vjerujem u njih. Izgubiti u finalu Kupa mozda i jeste kiks, ali nije toliki jer su ovi uvijek nabrijani kod svoje kuce. Ove godine imaju i par finih igraca. A i to je jedna utakmica, jbg.

Ali Liga 6 ne bi smjela doci u pitanje.

Jedino sto me nervira je sto igracima ne isplacuju plate.
Koji kurac to rade; pa vidjeli su sta je bilo sa Bosnom?!

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2012, 10:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Citiraj:
DOBOJ – Aktuelni šampion Evrope i branilac titule iz prošle godine – Barselona, predvodi listu učesnika na 44. Međunarodnom rukometnom TV turniru šampiona, koji će se u drugoj polovini avgusta održati u Doboju.
- Barselona nam je poslednja potvrdila svoje učešće, a osim nje španski rukomet će još predstavljati i Ademar Leon. Nakon godinu dana pauze u Doboj ponovo stižu Čehovski Medvedi – šampioni Rusije, a po prvi put će s nama biti i slovenački prvak – Cimos iz Kopera. Nastupiće i bjeloruski šampion Dinamo iz Minska. Domaća Sloga se podrazumijeva, a ako usput i osvoji titulu prvaka BIH na turnir će stići i Vardar iz Skoplja. U pregovorima smo s beogradskim Partizanom, a njegova alternativa je Pik Seged iz Mađarske. Ukoliko dobojska Sloga ne osvoji titulu, osmi učesnik biće šampion BIH - precizirao je predsjednik Izvršnog odbora Turnira i potpredsjednik RS Enes Suljkanović.

Па ако ово није додатни мотив играчима, онда не знам шта је.

Еј, двије муве једним ударцем.

И титула и играње оваквог турнира. ПА то би било феноменално.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2012, 10:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Super!

Ne moze veci motiv!

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2012, 10:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
necu puno napisati, ali igraci picici ste pravi...sve se ovo lici na Cvetkovica i Gradacas tkz. miniranje trenera...
eto toliko...

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2012, 10:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Apr 2012, 12:15
Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2012, 11:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Gorane, postoji li kakva sansa da ponudis levatima iz uprave da ti odradis plakate?
Ti svejedno i pravis ove najave. Licno, meni je isti kurac latinica i cirilica. Ali ovi tvoji bolje izgledaju dosta.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2012, 11:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Apr 2012, 12:15
Ови што праве за РК су мултиетнићари, споменеш ћирилицу одмах им се коса на глави диже.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2012, 11:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Debili. Kontam da ti moze smetati latinica, ali ne moze ti smetati cirilica.
Kakvi su to idioti.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2012, 11:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
горан je napisao:
Ови што праве за РК су мултиетнићари, споменеш ћирилицу одмах им се коса на глави диже.

cuj to,smeta im cirilica?

ko su ti pacijenti?

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2012, 11:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Па мултиетнићари. Нису србоћетници, сигурно.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2012, 11:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Ташко je napisao:
Па мултиетнићари. Нису србоћетници, сигурно.

neko iz federacije ih pravi ili multi-kulti srbocetnici?

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2012, 11:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ма ови наши то раде. Не знам ко тачно, али неки су стручњаци из РК.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2012, 12:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Горане супер је плакат, тј најава :) Јооој нисам вјеровао да ће ова лига 6 бити оволико напета и неизвјесна, у ствари ми смо сами криви за то.
у овом трећем колу Слога иде Босни, то ће сигурно узети, а Горажде гостује код Челика. Нешто контам да би Горажде могло изгубити, испразнили су се против нас ове двије утакмице, а још и гостују

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2012, 12:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Nov 2011, 18:58
Видим нико није поставио:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yP7uobPPBl0[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2012, 22:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
PORAZ OD GORAŽDA UPALIO ALARM U GOSPODSKOJ
Borac u krizi, Markoviću već traže zamenu!
Citiraj:
Dva bolna poraza od Goražda, prvi u finalu Kupa BiH, a zatim i u drugom kolu Lige za prvaka, upalila su alarm u Rukometnom klubu „Borac M: tel“!
Slika
Upravni odbor tima iz Gospodske ulice održaće hitan sastanak na kojem će se raspravljati o gorućim problemima. Za očekivati je da već tada čelnici crveno-plavih odluče s kojim igračima neće biti nastavljena saradnja, raspravljaće se i o nasledniku trenera Dragana Markovića, koji je najavio odlazak, a biće reči i o nezavidnoj finansijskoj situaciji.
Banjalučani su u najvažniji deo sezone ušli sa oreolom apsolutnog favorita. Dobra izdanja u SEHA ligi išla su u prilog tome, međutim, izabranici Dragana Markovića „okliznuli" su se već na prvoj prepreci, izgubivši u finalu Kupa BiH od Goražda (26:28).
Šamarčina

Ako je taj poraz i bio težak udarac, onda je ligaški neuspeh u petak naveče (27:29) bio šamar od kojeg još uvek svima bride obrazi. Drugi put u samo šest dana kvalitetniji, renomiraniji i skuplji rukometaši Borca M: tel su izgubili od prosečnog Goražda. Istina, domaćin je na svojoj strani imao navijače, međutim, velike trijumfe izvojevao je isključivo zbog veće borbenosti i ogromne želje za pobedom.

Toga su svesni i čelnici Banjalučana, koji su jasno poručili da je takva igra nedopustiva za renomirani klub kakav je Borac. Prema rečima člana uprave Zorana Kalinića, neki igrači su pokazali da mogu igrati samo revijalne utakmice.
- Pojedinci više podsećaju na manekene, a ne na profesionalce sa pobedničkim mentalitetom koji treba da budu nosioci evropskog razvoja Borca. Ova ekipa je imala šansu za velika dostignuća, međutim, situacija se umnogome iskomplikovala. Zbog toga ćemo, čim se predsednik UO Igor Babić vrati iz Italije, održati hitan sastanak. Videćemo ko može ostati u timu, ali i ko će ga voditi. Takođe, sešćemo za sto sa predstavnicima grada kako bismo videli da li zajedničkim snagama možemo ispratiti najviše ambicije. Ako ne možemo, onda ćemo ponovo sesti u mali autobus i igrati po komšiluku - rekao je Kalinić.

Sloga na liderskoj poziciji
Nakon dva kola Lige za prvaka, lidersku poziciju drži Sloga sa maksimalnim učinkom. Nakon velikog slavlja na premijeri u Ljubuškom, Dobojlije su opravdale ulogu favorita i protiv Čelika, te rutinski došle do trijumfa (32:28).
Rezultati drugog kola: Sloga - Čelik 32:28, Goražde - Borac M: tel 29:27, Izviđač - Bosna 40:23.
Parovi treće runde (2. maj): Borac M: tel - Izviđač, Bosna - Sloga, Čelik - Goražde.
Plasman: 1. Sloga 6 bodova, 2. Goražde 6, 3. Izviđač 3, 4. Borac M: tel 3, 5. Čelik bez bodova, 6. Bosna bez bodova.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2012, 23:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
E smijali smo se Bosni,jos tad sam govorio da spustimo loptu na zemlju da i nas ista sudbina moze zadesiti, pa mi cemo poslije dva kola raspravljati ko ce igrati sledece sezone,da li se mi to predajemo???
Razumijem i igarce tesko je igrati kad nema plate,al kako im je bilo igrati revijalnu ligu,bez pritiska da se pobjedi sa platom od 4,5 pa do 7000 maraka,neka se malo zapitaju.I glupo je raspravljati o nekoj istrosenosti,umoru i slicno, pa u ekipi imamo 7,8 reprzentativaca i treba da se boijmo nekog Gorazda gdje igra Jaskic,koji vec 2 godine ne igra ozbiljan rukomet,Pucarevic koji je razmisljao da ostavi rukomet,ma dajte ljudi....

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2012, 23:08 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Čim se zavrne slavine i kod nas će biti frka. Čim nema para, nema ni igre.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2012, 23:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
isto mi je zapalo za oko kao i penduli,ali sve se nesto ustrucavam o rukometu pisati jer vas ima dosta kompetentnijih...pa zar se SAD otkazuje igracima za sledecu godinu? :( :(

cak i trener,ili ga smijenis odmah ili cutis!!

kakav autoritet moze imati trener za koga igraci znaju da ode za mjesec dana? :angry4: :angry4:

JOJ!!!

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2012, 23:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Nov 2011, 18:58
Ништа нам не иде :(

Не побиједе ли у сриједу уз помоћ публике онда стварно шкрипи.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 368  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]