banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 13:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1229, 1230, 1231, 1232, 1233, 1234, 1235 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 21 Jul 2011, 20:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
_zoka je napisao:
A ja kažem da će Borac,to sam već jednom negdje napisao,u sledećih pet godina ispasti iz Premijer lige....a to će se odraziti i na navijače...Nisam zloban i ne želim to al' kad vidim ko se mota oko kluba jedino to je ono u šta sam siguran.

Motali su se i mnogo gori, pa vidi Borca gdje je danas.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 20:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
_zoka je napisao:
A ja kažem da će Borac,to sam već jednom negdje napisao,u sledećih pet godina ispasti iz Premijer lige....a to će se odraziti i na navijače...Nisam zloban i ne želim to al' kad vidim ko se mota oko kluba jedino to je ono u šta sam siguran.

Ako ispadne,ja cu svoje govno pojesti,pred svim forumasima.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 20:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Mislim da ovo nisi u pravu.Navijači Partizana i Zvezde,nekada i Dinama,Hajduka i Želje,nisu bili statistička greška ni u vrijeme najveće slave i snage Borca.

To je tvoje misljenje,ali moje je da su se mnoge stvari promjenile otada. Ne zivimo vise u istoj drzavi,a ni ti klubovi vise nisu prvaci Evrope vec treca evropska liga,a navijaca Zelje nisam nikad upoznao nijednog u Banjaluci.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 20:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Schlager, potpis :lol:

Vrh

Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Vrh

Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
MuskoBre je napisao:
_zoka je napisao:

To gdje je Borac danas je dio plana....Detaljnije kada dođem kući sa posla :)

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 20:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
јан_де je napisao:
Причам данас са комшијом, који иде готово на све домаће текме Борца...

Каже :"Хтио сам ићи са клинцима на утакмицу, али једноставно немам 60 КМ да платим, јер моја плата је 500 КМ"

И потпуно га разумијем...

pa kada su idioti...
za oceve sa djecom, djecu do sta ja znam 10 godina treba pustati besplatno, penzionerima studentima, skolarcima 50% popusta itd.

ajoj Vose, gledam i pjevam oooooooo.ebem te fudbale.
Onaj Vuk covjek prohodo utakmicu, guzice nije pomjerio, Brana isto tako, Pavlovic dodje do sesnesterca pa vraca loptu na centar...ma bruka...fizicki su totalno bili nespremni...
Nek im je sa srecom u novoj sezoni!

Sarajevo i Zeljeznicar prosli, cestitke.
Moram ovo postaviti, umro sam od smijeha
na 0.42 prebacite
http://www.youtube.com/watch?v=J5ytGq3l ... r_embedded
o ovome je vajda rijec
http://www.depers.nl/UserFiles/Image/20 ... review.jpg

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 20:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
јан_де je napisao:
Причам данас са комшијом, који иде готово на све домаће текме Борца...

Каже :"Хтио сам ићи са клинцима на утакмицу, али једноставно немам 60 КМ да платим, јер моја плата је 500 КМ"

И потпуно га разумијем...

Trebao je ici na Istok, i neki drugi su tako uradili.
Jedino ako covjek ima petoro djece pa nije mogao ni tamo. :D

Salim se. Zaista Uprava radi kriminalno i jos kad procitam ovo sto je srce borca napisao bas se osjecam posrano...

A sta da ocekujemo kad nisu u stanju ni stolice da ociste za Ligu sampiona. Ej, LS a iza svake stolice hrpa kospica, kikirikija...ajde da je to razbacano pa da kazes da su zaboravili, ali ne, tacno se vidjelo da je to neko metlom cusnuo iza svakog sjedala!

Da ne spominjem ovu sprdacinu oko dovodjenja igraca. Tu sam se i sam sebi vise popeo na spolovilo...

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 20:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
znam da je teska situacija, uvijek postoji ono ALI ...masa nih nije htjela doci zbog rezultata u Izraelu ... protiv Lozane je bila ista cijena karata ? bio je pun stadion ...

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 20:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2G_RcoBTFFo[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 20:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Mislim da bi pravi potez uprave bio da za mec protiv Leotara bude besplatan ulaz ujedno da se zahvale i ovim 3 500 ljudi sto je sinoc doslo .

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 20:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Cosa Nostra je napisao:
Mislim da bi pravi potez uprave bio da za mec protiv Leotara bude besplatan ulaz ujedno da se zahvale i ovim 3 500 ljudi sto je sinoc doslo .

Не треба. То је само срљање из грешке у грешку...

Морало се мало повести рачуна о неповољном резултату у Хаифи, о високој цијени за наше стандарде и кориговати високе цијене карата...

Али, на грешкама се учи... Мада сумњам да ће наша управа ишта научити...

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 20:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Zamislite samo kada bi uprava angazovala jednog strucnjaka,zaduzenog za marketing,dakle pred svaku utakmicu da bude zaduzen za dovodjenje ljudi na stadion prvenstveno.I onda,naprave racunicu,koja bi bila najrealnija,i najpristupacnija sema cijena karata.Zatim se napravi,opet racunica,i smanje se cijene za odredjene postotke,djeci poginulih boraca,studentima,djacima,penzionerima...I slicno.A jebo ja svoju mater,ako ne bi stadion bio pun vazda.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 20:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ispade i Rad od Volosa...

Bice bas dobro prvenstvo ove godine. Presrecan bih bio ako ovaj Komitet za normalizaciju uspije izgurati ovo smanjenje lige na 10 ili 12 klubova pa da se igra cetverokruzno ili trokruzno. U tom slucaju,ove godine bi ispadalo 6 ili 8 klubova,i bolje je da se to sad odradi dok smo ovako jaki :D

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 21:20 
Administrator
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
MuskoBre je napisao:
_zoka je napisao:

To gdje je Borac danas je dio plana....Detaljnije kada dođem kući sa posla :)

E,ako koga interesuje....
Moja teorija,za koju bi volio da je više plod moje dokazane paranoje :) nego realan razvoj situacije je sledeća....Borac se digao na noge i konačno zauzeo mjesto koje mu i pripada u bh fudbalu.Osvaja titulu,učestvuje u kvalifikacijama za Ligu šampiona.Naravno da taj uspjeh treba ispratiti sa određenim sredstvima jer klub dostojno reprezentuje Banjaluku i RS.U sledećih par godina uložiće se znatna sredstva,napraviti novi stadion ili ozbiljno renovirati postojeći,poslovni prostori u vlasništvu kluba,ako ih ima,će se renovirati i sl.Stvoriće se aktivna navijačka baza.Znači,vrijednost kluba i njegove imovine će višestruko porasti.
E,onda sumorniji dio....Sa par nerezonskih poteza klub će otići u dubiozu,ja kažem da će ispasti iz Premijer lige al' možda i ne,nagomilaće se dugovi i sl.Odjednom se pojavljuje "spasitelj" (pikam na nekoga bliskog vlasti i sadašnjoj upravi) ,kupiti klub za sitne novce i dobiti mnogo više nego što je platio.
Takve stvari su se već dešavale.Pivara je bila super uspješan kolektiv dok se nije povuko nerezonski potez instaliranja nove linije punjena u novu ambalažu i potpuno izbacivanje stare što je bukvalno udarac od koga se ona nije oporavila,a pivaru je kupio fond sa Kajmanskih otoka skupa sa novim mašinama za smiješnu cifru.Slična stvar se desila i sa Kristal bankom...Ona famozna prodaja za 1 euro,svi se toga sjećaju.
Ne želim ja da budem zloguki prorok al' veliki broj skroz nevjerovatnih poraznih scenarija koji su nam se desili i još dešavaju me tjeraju na to.Ista stvar koju predviđam za Borac dešava se Zvezdi,a za par godina će se desiti i Partizanu....

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 21:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
srdjanBL je napisao:
Izvinjavam se na skretanju sa teme.

Ja se nikad i nikome nisam pravdao, samo napisem onako kak jeste, na ovom forumu, petom desetom, nemam namjeru da se raspravljam ili nesto slicno.
Ali me uvrijedi cinjenica da levat meni napise nisi NAS, ja koji sam rodjen u BL, kome su predci iz BL, neki nadobudni klinac koji je se ispilio boga pitaj odakle pise kako nisam NAS, e to ne mogu da precutim.

A boze moj volim da pisem po forumima, a i da se raspravljam, informacije sa ovog foruma nikad i nigdje nisam prenosio, jer odavno sam naucio da forum nije mjesto gdje se daju provjerene i tacne informacije.

Mali off topic.
Blago tebi. Ako si se osjetio prozvanim da nisi 'naš' na moju molbu kolegi RBA da ne piše, za sada, o potencijalnim pojačanjima, zbog onih drugih, onda blago tebi. Ako smatraš da imaš pravo bilo koga ovdje nazivati levatom, onda opet blago tebi. Ako si mislio da sam ja taj klinac, onda blago meni :D
A ko je naš a ko nije, tu su stvari valjda jasne.
I da, blago tvojim preDcima :wink:

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 21:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nemoj Zoka,'leba ti vise. :D

Inace,cuo sam da je onaj Savic sto je dosao,jak kao vo.Znaci kazu da je spreman igrac,aj cao.Koja ce to defanzivna linija biti,uf,uf.

.........................Avdukic......................

..Stupar........Stakic......Markovic..Savic....

............Grahovac.....Boka......................

..Pojacanje :wink: ............Mikara...........

...................Krunic...............................

...................Stajic................................

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
_zoka je napisao:
Ista stvar koju predviđam za Borac dešava se Zvezdi,a za par godina će se desiti i Partizanu....

Hvala Bogu, Zvezda je sticajem vrlo srećnih okolnosti spašena od Mišk... ovaj, tih što su htjeli jeftino da je privatizuju zbog zemljišta, po kafanskim pričama.

Borcu bi više značilo da se doda pola miliona evra u budžet nego gradnja tribina, ali tu se obrću pravi milioni, tako da je to vjerovatnija opcija :confused4: :-?

Vrh

Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Zasto bi se klub postavljao na noge pa unistavao? Zar ga nije bilo lakse pokloniti nekome dok smo bili nikakvi?

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 21:26 
Administrator
Korisnikov avatar

Rivaldinho je napisao:
_zoka je napisao:
Ista stvar koju predviđam za Borac dešava se Zvezdi,a za par godina će se desiti i Partizanu....

Hvala Bogu, Zvezda je sticajem vrlo srećnih okolnosti spašena od Mišk... ovaj, tih što su htjeli jeftino da je privatizuju zbog zemljišta, po kafanskim pričama.

Jes' siguran? :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1229, 1230, 1231, 1232, 1233, 1234, 1235 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]