јан_де je napisao:
@D.A.
Потписујем све што си рекао...
Али како? Колико смо пута све то прожвакали? Колико пута се зацрвеним на стадиону кад онај ретардирани спикер пушта идиотске пјесме (синоћ пушта :"Вечерас губим меч" од Чорбе), или кад се просуо са својим "енглешким", или маркетинг који није ни за курца...
Коме да се обратимо, коме да кажемо?
Пола страница смо исписали о томе, ал нема вајде.
Има ли ико да је близак клубу да каже тим људима да се срамотимо, да смијешно изгледамо? А то су је*ене ситнице, које коштају мало, а значе пуно!
Па кад би дали нпр. тим момцима са борац-спорта да раде клупски маркетинг , ја мислим да би нам и Манчестер завидио...
Молим вас да ми одговорите, да ли познајете неког у клубу да му пренесете ове наше идеје са форума, или ћемо опет прдити у празно?
Оно синоћ је личило на циркус... Један улаз на истоку слободн (због чега), пола "WC"-ова закључано (па зашто су прављени, ако не за ЛШ), спикер трагикомичан, продај карата смијешно органозивана умјесто да се то урадило раније и да се боље изрекламирало...
А играчи врхунски, супер атмосфера, али ми падамо на ситницама...
Докле више, у пи*ду материну?
Избјегавам да пишем на форуму, више волим читати шта се пише али у овој прилици морам да одговорим.
Већина људи на овом форуму велича Шиповца као човјека који све ради у клубу, одговоран је за успјех, Борац му је на првом мјесту..Е па сад, морам признати човјек је агилан, бори се, ради, он и Клибер су једини на које човјек може наићи кад оде у клуб, али ја сам тог истог Шиповца прије годину дана звао неколико пута, тражио да на било који начин помогне наш сајт, да пита неког од чланова УО да њихове фирме плате рекламни простор на сајту, да нам евенутално клуб помогне барем да купимо бољу опрему за праћење конфефенција, да учествујемо у марктингу јер смо имали а имамо и даље десетине идеја како промовисати клуб али одговор је био поразан за све, једноставно човјек није био ни мало заинтересован, тј. игнорисао је у потпуности све што смо му понудили. Да поменем и Израел, па зар није било поштеније да он као главни организатор зове неког са борац-спорта да прати екипу тамо, да прави извјештаје сваких пар сати, качи стотине фотографија, видео клипове са тренинга, једноставно буде стално са екипом, али не, умјесто тога у авиону је било мјеста за појединце којима је примарни циљ био да оду мало до Израела, виде Хаифу, Тел Авив..а можда и да погледају Борца.
Само да се дотакнем и маркетинга којег скоро и да немамо..Па зар вјерујете да можемо постати озбиљан европски клуб без једне службе која ће бројати пар људи и која ће константо "бомбардовати" јавност са Борцем, новим акцијама, промоцијама међу клинцима, организовати кампове, школе фудбала, направити квалитетан шоп са реквизитима..
Ипак да не бих био поштен а да не похвалим људе за одређен напредак који је евидентатн, али по мени може то и боље.
Свака част за играче, због онаквих утакмица вриједило је бити уз Борац све ове године! Надам се да је ово само почетак квалитетнијих партија.
Још нешто, данас сам срео Стакића, причао сам њим. Момак је скроз реалан, добро размишља, и надам се да ће се неко у клубу сјетити да продужи уговор са њим барем на још 2 године јер су се већ неки менаџери распитивали за њега.
Поздрав свима!