jebote kako sam ponosan na nase momke. Znaci budim se jutros i prva misao :" Jesmo ih razguzili."
pa odavno nisam gledao ovakav fudbal, atomski. Natjerao ih je cvele da igraju kao svabe, tako da cvele imas +.

Grahovac, sta reci o tom momku, mislim da smo sinoc dobili velikog igraca. Decko je odigrao fenomenalno(samo cini mi se da nije imao snage poslije 70min). Stvarno ima ono nesto. I sad mi je jos zalije sto uprava nije nasla bar nesto novaca za jedno ili dva pojacanja, jer nisu ovi jevreji neprolazni. Da su nam makar vratili Veljovica, ja vam garantujem da bi on dao golove iz onih prilika Vidakovica, ali sad sta je tu je. Prosle godine smo odigrali nerjeseno sa Lozanom koja je kasnije igrala ligu evrope, ove smo odlicno odigrali i pobjedili 10x skuplju ekipu makabija, sta reci sem SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VISE I VISE NAPREDUJEMO

. Tako da sledece sezone necu da se zadovoljim nicim manje od bar 3-4 domace utakmice u evropi.
I jedna poseban molba upravi grada. Ljudi okanite se corava posla i svirckurc sportova, pogledajte malo komentare po forumima, po raznim internet sajtovima, pogledajte reportazu na eurosportu. Nema boljeg ambasadora naseg grada i nase REPUBLIKE SRPSKE od naseg BORCA, koliko god da su vama pare drage nadjite neki drugi nacin da ih marisete, a u budzetu sa sledecu godinu odvojite posebnu stavku za nas i vas BORAC. Jer sve te pare koje vi krcmite mi smo vam i obezbjedili.
i da sad je pravo vrijeme da pocnete sa izgradnjom sjevera i juga. nema vise izgovora.