Simpatizer je napisao:
Mozemo pricati sta hocemo, ali ovo veceras je bila najbolja utakmica od rata. Prvo poluvrijeme k'o iz bajke!
Ne treba zamjeriti ni Kovacevicu, jebes ga, desi se onakva greska, drago mi je da je dobio aplauz na izlasku.
Takodje, mislim da je Kruna zadovoljio i najvece kriticare. Jasno je sta on znaci ovoj ekipi.
Vidak odlicno odigrao, jeste se spetljao kod 2 zicera, ali kretanje i zalaganje odlicno. Momak se nalazi u sansama, nazabijace se ove sezone...
I Cveletu sve cestitke za vecerasnju predstavu, kao i za uvodjenje oba Dujakovica!
Jasno je da mu Uprava nije obezbjedila kvalitetne igrace, pa nemamo sirinu da mijenjamo nacin igre tokom utakmice.
Svaka cast i navijacima. Bolje ovih 4000 koji ce urlati nego prepuno pozoriste.
ja mu nesto previše ne zamjerim, ali činjenica je da je danas bio ubjedljivo, ali ubjedljivo najgori borcev igrac.
ne mislim samo na onu gresku u pasu kod gola, vec jednostavno pokusavao sam tokom cijele utakmcie da provalim koja je njegova uloga u timu i u čemu i koliko on doprinosi igri tima, ali bezuspješno. a i u prvoj utakmici mi nije djelovao nista posebno. naravno necu da sudim na osnovu dvije utakmice, sačekaću još malo. evo npr. grahovac je ove dvije utakmice za njega stiven gerrard i makelele u jednom
vidak se maksimalno trudio i pokusavao, ali to nije to. vidjecemo kako ce otvoriti ovaj nas ovdje seoski fudbal, ali ja nikako ne bih gradio napad na njemu. vidjecemo i da li ce ostati ova formacija