banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 20:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120142 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1212, 1213, 1214, 1215, 1216, 1217, 1218 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 19 Jul 2011, 22:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:

Koliko dugo?????????

од почетка тренинга па смо отишли негдје пред крај...

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 22:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
batica je napisao:
Rezultat će da mu sudi, tada ćemo da znamo gdje smo, ali ima jedna stvar, koja se meni lično ne sviđa, možda ja i nisam u pravu, a to je da će on neke naše igrače pokušati da "menadžeriše", jer on je ipak samo menadžer, a ne trener...

ako klub bude imao korist od toga nemam nista protiv, ali ako bude okretao igrace od kluba to vec komplikuje situaciju... :angry4:

Onako iskreno, šta misliš dal će on da radi za klub ili za sebe???

iskreno, prvo ce gledati kako svoj dzep da napuni i onda da proba jos optuziti Borac za nkakvu gluposti i pokupiti koliko moze. to iskreno mislim jer mi tako lik djeluje. ali ako ga ljudi u klubu uhvate za muda i ne dozvole mi takve stvari onda on nema kud. treba njega drzati pod budnim oko svakako jer je vec pokusao da nam ga metne.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 22:17 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
ColTrane je napisao:

Koliko dugo?????????

Ahaaaa, pa ok, ja sam mislio da je zatvoren jer je i naš bio, izuzev ako nisi sjedio na skeli...

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 22:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
ColTrane je napisao:

Koliko dugo?????????

Ahaaaa, pa ok, ja sam mislio da je zatvoren jer je i naš bio, izuzev ako nisi sjedio na skeli...

наравно на скели :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 22:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Уф тешке теме сте узели за вече прије :lol: Само знам са овог спортског аспекта да Цвеле нема пуно неких могућности, можда једна дилема а остало је то.

Гледам сад велике заостатке нико није стигао али су у реваншу неки и извукли частан опроштај једино Хелсинки набио неке левате 10:0.

По овим резултатима Плзен и Макаби су заиста најгори могући противници које смо могли набости

Poslednji put menjao БуС dana 19 Jul 2011, 22:21, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 22:20 
Bič božji
Bič božji

@ batice...

Pogodio si suštinu i to je ono što je pokušao da sugeriše i kolega kod kuće i na strani, da je tip namazan i da je šarlatan... Ja takođe imam slično mišljenje, ali ipak kažem, o njemu će da sude razultati, a posebno bih mu mogao zamjeriti guranje tih igrača koje namjerava da menadžeriše u prvi plan i ako ih ne bude išlo baš onako kako mi navijači očekujemo...

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 22:21 
Bič božji
Bič božji

Trebao si odmah reći da si bio na skeli da skratimo prepisku, onda mi se ipak čini da je stadion bio "zaključan" :D :D

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 22:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Pa ako se neko ne slaze sa Cvetkovicem, to kao ne treba iznositi na strani. Sta napade "kod kuce i na strani" sto nema pozitivno misljenje o Cveletu. Pa nismo ovce da kako jedan kaze svi vicu "tako je". Ako bude dobro, uvidjece covjek da je pogrijesio, ili da je bio u pravu.

Ja cu nakon par kola imati misljenje. Za sad mi je plus disciplina i atmosfera u ekipi, a ove 'lazi' ili kako vec, minus. Vidjecemo pocetkom septembra.

Mislim da trenutno krivca trebamo traziti na nekoj drugo adresi. Evo dobili smo Kajkuta danas, Markovic mislim da ce biti dobro pojacanje, Kovacevic isto. Desno krilo i lijevi bek su nam prioriteti po mome misljenju.

Mene interesuje, gdje su pare? Kako Darko nema 50.000 KM za dva pojacanja. Gdje su pare od uefe? Ne znam kako tece taj proces, da li se to isplati u nekim ratama u toku godine? Pisalo se ovde prije koji mjesec, osvajanjem titule Borac bi dobio 700.000 KM otprilike. Ok, osvojili smo, gdje je to? Uz prodaju Puzigace, Trivunovica, i ovo, to je negdje blizu milion KM. Godisnji budzet. Neka kazu, pokrili smo dio duga, reprogramili smo obaveze za porez, dali smo igracima bonuse za titulu...

Kako stojimo sa stadionom?

Meni je Makabi najmanji problem.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 22:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Знао сам да ће овако бити, без обзира што сви знају да смо можда и слабији него што смо завршили лигу, и да смо извукли једног од најтежих ривала, не дај Боже још да изгубимо и сутра одмах ће се створити лоша атмосфера око клуба и међу играчима. И сва ова вечерашња нервоза има упориште између осталог и у петарди тамо, да је било 2:1 вјерујем да би се друга прича причала вечерас. Јбг :(
По мени, на Макаби треба гледати као на утакмицу у којој не можемо изгубити какав год резултата да буде.
Да је доведено 5 играча о којима се причало па ајде могло би се тражити од тренера нека мало већа неизвјесност и бољи отпор, овако ...

П.С. Паре мислим да стижу или крајем године или крајем сезоне кад УЕФА подвуче црту, не иде то баш експресно

Poslednji put menjao БуС dana 19 Jul 2011, 22:42, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 22:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Tommy Vercetti je napisao:
Pa ako se neko ne slaze sa Cvetkovicem, to kao ne treba iznositi na strani. Sta napade "kod kuce i na strani" sto nema pozitivno misljenje o Cveletu. Pa nismo ovce da kako jedan kaze svi vicu "tako je". Ako bude dobro, uvidjece covjek da je pogrijesio, ili da je bio u pravu.

Svi koji me znaju potvrdiće da bih ja bio najsrećniji da se ispostavi da nisam bio u pravu...Ali :-?

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 22:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Po sastavu koji je objavljen u Glasu Srpske, Kovačevića nema u prvih 11.

Citiraj:
БОРAЦ: Aвдукић, Жарић, Марковић, Стакић, Ступар, Распудић, Крунић, Граховац, Микић, Стајић, Видаковић. Тренер: Звездан Цветковић.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 22:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

И из ових њихових изјава се може видјети да су се опекли и да нису баш потпуно релаксирани, по мени ово није пука куртоазија

Makabi očekuje ofanzivniji Borac

BANJALUKA - Očekujemo sasvim drugu utakmicu u kojoj će Borac biti mnogo ofanzivniji i konkretniji, rekao je Eliša Levi, trener Makabi Haife pred sutrašnji revanš meč (20.45 časova) drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv prvaka BiH.

Iako rezultat iz prvog meča i veliki trijumf od 5:1 treneru prvaka Izraela daju za pravo da na Gradskom stadionu izvede nešto izmijenjen sastav od toga neće biti ništa.

"Igraćemo sa najboljih 11 fudbalera i uradićemo sve da se plasiramo u narednu rundu takmičenja. Poštujemo Borac i upravo zbog toga ćemo izvesti najbolji tim", izjavio je Levi i dodao: "Borac je u prvom meču pokazao da se radi o veoma dobroj ekipi i rezultat nije pravo mjerilo snaga. Igrali smo ofanzivno u Haifi, tako ćemo i u Banjaluci, jer to je naš stil igre. Želimo da što prije obezbijedimo rezultat koji nas vodi u treće kolo kvalifikacija."

Nir Davidovič, prvi golman i kapiten ekipe, kazao je da saigrači i on očekuju mnogo teži meč nego u Izraelu sa mnogo ofanzivnijim protivnikom.

"Kao što je trener rekao, radi se o sasvim drugoj utakmici i Borac će sigurno biti mnogo opasniji. To znači da ću imati mnogo više posla na golu, ali spreman sam. Nadam se da će moji saigrači postići bar jedan pogodak i tako mi olakšati stvar", rekao je Davidovič

Njegova prva zamjena i jedno od pojačanja ove sezone je Bojan Šaranov, bivši čuvar mreže OFK Beograda, istakao je da Makabi ozbiljno shvata ovaj susret.

"Došli smo i igraćemo u najjačem sastavu. To dovoljno govori. Ništa ne želimo da prepustimo slučaju, jer Borac se pokazao kao veoma neugodna ekipa", izjavio je Šaranov.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 23:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Упркос свим мјерама обезбјеђења наша екипа се успјела провући до мјеста дођагаја :lol: Како су људи причали ја мислио људи неће дати да се присмрди стадиону, да заврћу руке и шта све не, а оно ништа. Маса људи око ограде, пар на скели...

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 23:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Aко се испостави као тачна прича коју прича "код куће и на страни" а не прича безвезе, има логике Цвеле је најмањи проблем по мени. Није ни први ни задњи стручњак који ће послије пар кола бити шутиран, мада многе ствари које наводи још узимам са резервом јер откад је на Несу објављено име тренера не сјећам се да је он ишта афирмативно рекао о Цвелету. Одмах је кренуо оштро у кост :D

Али ако се то деси треба одмотати клупко до краја, лако је за Цвелета, треба видјети ко га је довео и из којих побуда? Зашто је отјеран Владо? Зашто за вријеме паузе па и касније а било је још 20 -ак дана до пријаве тима за ЛШ, зашто нису успјели обезбиједити средстава да се доведу 2 добра играча за ЛШ, шта су радили и ко је био задужен за то? Ко су те персоне које буше трансфере ако је тачно да стално неко опструише, зашто су кооптирани људи у УО који не могу цвоњка обезбиједити шта раде они тамо, ту требају бити људи који уносе новац? Зашто су се сконцентрисали само на останак Малетића умјесто да траже алтернативу на вријеме, кад је он одавно давао до знања да не жели остати и да ће отићи чим стигне иоле боља понуда, зашто опет нису обезбиједили да момак са портала прати припреме а обећали су... Има ту много, много питања, понављам Цвеле је ту најмањи проблем али треба ове системске проблеме ријешити. Ђого је примјер да се може

Ма ви са портала сте златни :D Поред толико телевизија ја нисам све до сад видио зелембаће у БЛ, а уживо нема шеме крију се као...

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 23:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Da se malo pohvalim dopunskim rodjendanskim poklonom :)
Slika.
Od skoro uskracenja sexa i svega zbog foruma i Borca do poklona :)
Jos da Borac uzme 4:0 pa gdje bi mi sutra bio kraj.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2011, 00:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Управа баш неспособна, част изузецима. Могли су натући 10 - 20 000 КМ за ових 30-так дана само на сувенирима. Нађу спонзора одштампа 1000 мајица ШАМПИОНИ и по 10КМ свако ће купити и помоћи клубу... Људи из дијаспоре долазе на одмор нема гдје дреса купити

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2011, 07:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2010, 20:57
Vazno je da je Ringo zauzeo restoran na stadionu, eto zbog cega je u UO kluba! Ktastrofa, predsjednik komisije za odnose sa ostalim klubovima, funkcija ajd zdravo, samo moze kod nas da se izmisli... i ostali medju njima, opet su se samo okupili da operu neki svoj dio novca i opet ce se povuci i tako u krug! A buducnost imamo lijepu samo da se rijesimo ovakvih tipova! Mozda sam subjektivan ali to je moje misljenje!!!

Napred Borce bori seeee, nasa pjesma ori seeee

AJ BORAC

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2011, 08:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
Ljubojević za glas:

Sa Mirosavljevićem i Veljovićem nismo ni pregovarali. toliko o pouzdanosti pressa...

Aj BORAC

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2011, 09:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Danas pada veliki Makabi!Pokenjacemo se mi njima usta sa sve Mosadom i onim pederkom od trenera.Aj Borac,aj Borac!Ode jos malo krenuti piti.Nadam se da ce mi finansije dozvoliti. :D

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2011, 09:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Juče u kladionici dok sam pravio tiket vidio sam da je dosta ljudi igralo za danas X na Borac kvota negdje oko 3,80.
Pored još neke 2-3 utakmice, ja stavio čistu 1 na Borac kvota oko 5,40 :wink: :wink:
Nisam mogao drugačije, ne mogu protiv srca

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120142 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1212, 1213, 1214, 1215, 1216, 1217, 1218 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]