banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 23:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1210, 1211, 1212, 1213, 1214, 1215, 1216 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 19 Jul 2011, 18:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Kajkut potpisao.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 18:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Добро је да се и та сага завршила. контао сам да ће се нешто изјаловити јер се одужило...

Знаш ли на колико је потписао?

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 20:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
bas se onako slabo pise cak ni sastavi za sutra se ne iznose. ako neko zna neki sastav koji bi mogao sutra istrcati neka napise, posto Cvele to drzi u tajnosti.
sto se mene tice

___________Avduka___________

Stupar__Stakic__Markovic__Zaric

______Raspudic__Kovacevic____

Stajic___________________Mikic

__________Krunic____________

_______Vidakovic_____________

i poceti utakmicu sa IDEMO DALJE! jer bez obzira na rezultat mi idemo dalje. :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 21:09 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Dec 2008, 19:35
http://www.transfermarkt.co.uk/en/velib ... 38513.html

Nezaposlen a odlican

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 21:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Nakon 1001 eksperimenta u ekipi, Cvetković nastavlja sa glupostima. Koliko čujem, sastav za sutrašnju utakmicu je slijedeći:

----------Avdukić----------

Raspudić--Stakić--Marković--Žarić

--------Kovačević--Krunić-------

-----------Grahovac------------

Stajić------------------Mikić----

----------Vidaković-------------

Osim postignutog gola, Boka je, u prvoj utakmici uz Krunića, realno bio naš najlošiji igrač. Krunić, koliko taj čovjek ima kredita kod svih trenera?! Čudo jedno...Krivac za poraz, po Cvetkovićevom mišljenju, ispada Stupar???!!! Čini mi se da Zvezdanu polako ističe rok trajanja.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 21:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Krunic je proslu utakmicu odigrao jako dobro. Ne znam "dje zapelo"?!
Cak me iznenadio koliko je bio dobar...

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 21:17 
Veteran
Veteran

Ташко je napisao:

Taško, ti i ja očigledno ne gledamo fudbal na isti način. Krunić odigrao dobro???!!! Pa čovjek je, posebno u drugom poluvremenu, doslovno šetao po terenu. Alibi igra...

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 21:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
kod kuće i na strani je napisao:
Ташко je napisao:

Taško, ti i ja očigledno ne gledamo fudbal na isti način. Krunić odigrao dobro???!!! Pa čovjek je, posebno u drugom poluvremenu, doslovno šetao po terenu. Alibi igra...

Krunic je u drugom poluvremenu usporavao i ono malo akcija sto je bilo a jos manje sto je islo preko njega izgleda da godine cine svoje slabo se krece :-?

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 21:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
U drugom poluvremenu su svi padali po terenu. Kruni jeste korak dukat, ali je imao dosta dobri pasova i "intervencija"... Ili to, ili je jedan od nas bio jako pijan za vrijeme utakmice.

Nego, ta postava sto si je napisao ne daje bas puno nade... Koji mu je ku.ac?

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 21:22 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Jun 2011, 18:24
kod kuće i na strani je napisao:
Nakon 1001 eksperimenta u ekipi, Cvetković nastavlja sa glupostima. Koliko čujem, sastav za sutrašnju utakmicu je slijedeći:

----------Avdukić----------

Raspudić--Stakić--Marković--Žarić

--------Kovačević--Krunić-------

-----------Grahovac------------

Stajić------------------Mikić----

----------Vidaković-------------

Osim postignutog gola, Boka je, u prvoj utakmici uz Krunića, realno bio naš najlošiji igrač. Krunić, koliko taj čovjek ima kredita kod svih trenera?! Čudo jedno...Krivac za poraz, po Cvetkovićevom mišljenju, ispada Stupar???!!! Čini mi se da Zvezdanu polako ističe rok trajanja.

Ај ти кад си паметан састави тим,јел ти сваки дан будеш на тренингу Борца,гледаш како ко се показује,експериментише се,то у већини случајева испадне лоше,ал често зна бити и добро,тако да ....Тај човјек има нешто у глави и контам да он зна шта ради ;)

Србин најбољи кошаркаш у Европи,
Србин најбољи пливач у Европи,
Србин измислио струју ... ДОМИНАЦИЈА СВИЈЕТОМ !!!

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 21:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

po meni Boka protiv Makabija ne moze da igra beka, u ligi da ali protiv Makabija ne. sto se tice Krunica ne mogu reci da je bio toliko los po meni je on solidno odigrao ali mislim da je mogao dosta bolje.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 21:27 
Veteran
Veteran

Ташко je napisao:
U drugom poluvremenu su svi padali po terenu. Kruni jeste korak dukat, ali je imao dosta dobri pasova i "intervencija"... Ili to, ili je jedan od nas bio jako pijan za vrijeme utakmice.

Kako sam za vrijeme utakmice ja pio ono limun pivo, ne vjerujem da sam ja taj koji je bio pijan :D
Nastavlja Cvetković sa eksperimentima kojih je i u prvoj utakmici bilo previše. Očigledno da pojedini igrači imaju 'betonirano' mjesto u ekipi. Oni koji malo bolje poznaju situaciju, znaju kakvih je problema bilo sa Vidakovićem, koji je evo sad dobio mjesto u prvih 11. Dobro to i da mu oprostim, uz Stajića, Vidaković je naš jedini napadač. U prošloj utakmici Macabi nas je prebio po Bokinoj strani koji se očigledno ne snalazi na poziciji desnog beka. Stupar, jedan od najboljih bekova lige, uludo potrošen, čas kao desni ofanzivni čas kao peti bek. Jednostavno previše eksperimenata ovog nadasve iskusnog i dokazanog stručnjaka.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 21:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
Stefan_maxx je napisao:
Ај ти кад си паметан састави тим,јел ти сваки дан будеш на тренингу Борца,гледаш како ко се показује,експериментише се,то у већини случајева испадне лоше,ал често зна бити и добро,тако да ....Тај човјек има нешто у глави и контам да он зна шта ради ;)

ајд ти кад си тако паметан мало одмори. удариће ти интернет у главу. отиђи мало на Врбас, расхлади се. немој да нападаш овдје људе без аргумената. а то чиниш већ 2. пут у два дана.
пошто те очигледно админи нису упозорили, ево ја ћу :angry3:

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 21:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ташко je napisao:

To je ono sto imamo, davalo to nade ili ne.
Inace, slazem se sa ovom Cveletovom postavom. Stupar i Boka su bili najlosiji i tu je mozda jedina dilema. Mada, koga god da izabere opet ce biti promaja po toj strani. Ovo ostalo bih i ja stavio u igru.

Vidim da je Krunic opet na meti pa cu postaviti pitanje alternative. Da li da umjesto njega igra Boka na mjestu defanzivnog veznog pa da imamo 2 igraca kojima je pas unaprijed misaona imenica?

I na kraju sto se tice roka trajanja. Rok trajanja polako istice i onima koji su zaduzeni za dovodjenje igraca. Mene, a vjerujem i ostale, vise ne zanima ko koci, jasno je da se debelo podbacilo na tom planu.

Poslednji put menjao Simpatizer dana 19 Jul 2011, 21:31, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 21:31 
Veteran
Veteran

Stefan_maxx je napisao:

A da se ti odlučiš jel' to dobro ili loše :D . Usput, da te obavjestim ja nikad ne gledam ni treninge ni utakmice. Ovo što pišem, jednostavno mi se ukazalo :D

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 21:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
масу пута сам говорио да пред утакмицу,ако имамо некаква сазнања,по мено не треба износити детаље о саставу...друга ствар је ако напишемо како би то требало да изгледа,или како би ми то жељели. наравно да нико нема лошу намјеру,и да јеше не могу то да искористе,али створићемо навику,а знамо колико смрдљиваца из техерана долази и чита овдје....можда је један од њих и неко близак оном прасету ......

и само да се надовежем,генерално,за крунића......тресла се гора,родио се миш!!! када је његов долазак у борац у питању.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 21:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mislim da je smijesno poceti utakmicu bez Stupara. forsirao ga je da igra mjesto koje nije njegovo, a sad ga ostavlja na klupi. to apsolutno ne podrzavam. ne svidja mi se sto je Stupar na klupi!

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 21:35 
Veteran
Veteran

vlakanje je napisao:
масу пута сам говорио да пред утакмицу,ако имамо некаква сазнања,по мено не треба износити детаље о саставу...друга ствар је ако напишемо како би то требало да изгледа,или како би ми то жељели. наравно да нико нема лошу намјеру,и да јеше не могу то да искористе,али створићемо навику,а знамо колико смрдљиваца из техерана долази и чита овдје....можда је један од њих и неко близак оном прасету ......

и само да се надовежем,генерално,за крунића......тресла се гора,родио се миш!!! када је његов долазак у борац у питању.

Do mene, ali morao sam. Očigledno da neke stvari idu u pograšnom smijeru.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 21:38 
Veteran
Veteran

Simpatizer je napisao:
Stupar i Boka su bili najlosiji i tu je mozda jedina dilema. Mada, koga god da izabere opet ce biti promaja po toj strani. Ovo ostalo bih i ja stavio u igru.
Vidim da je Krunic opet na meti pa cu postaviti pitanje alternative. Da li da umjesto njega igra Boka na mjestu defanzivnog veznog pa da imamo 2 igraca kojima je pas unaprijed misaona imenica?

Stupar je igrao na, za njega, neprirodnoj poziciji, kao i Boka.
Nije problem to što će Krunić igrati ali smeta njegov odnos prema igri. Alibi dodavanja, bez trke. Po meni, Krunić mora popraviti pristup inače, kod normalnog trenera, popušiće klupu...

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 21:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Људи блате Звездана, а још честите утакмице нисмо одиграли...

Ова Европа са Макабијем је бонус за нашу добру сезону, и ту је јасно ко је фаворит... Тако да немам Цветковићу ништа за приговорити...

Затим, закачили се око лиценце. Баш ме брига да ли је Цвеле пријављен као помоћни тренер,играч, физиотерапеут, бог-отац, битно је да је био на клупи и водио момке... Као да је сад битно како је заведен у записнику....

Онда, Бразилци. Човјек и да је покушао да их провуче на кварњака, то није прошло, тако да Борац нема директне штете од тога...

Ја ћу судити о Цветковићу након 5-6. кола...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1210, 1211, 1212, 1213, 1214, 1215, 1216 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]