PŠolako ljudi, otrkrićemo i ko to koči dolazak Veljovića, jer ja pouzdano znam da nam se momak "ponudio" iako ima još dvije ponude klubova za koje je većina Banjalučana doskora smtrala da su veći od Borca... Finansijska strana koju je on tražio je takva da bi to mogli da ispoštuju i BSK i Kozara pa možda i Dobojska Sloga... Mislim tj. nadam se da nam taj dio dogovora nije problem, jer ako to nismo u stanju da platimo, onda mislim stvarno da je to apsurd... Sve će se saznati, samo polako, Banjaluka je grad u kojem se sve prije ili poslije sazna... Pavićević nas i dalje poteže za nos, mislim da je to greška što mu se to dozvoljava, jer ako smo prije mjesec dana ekspresno zbog zatezanja odjebali igrača od 21 godine, čija je finansijska strana takođe bila manje zahtjevna i na taj način pokazali kako treba da se radi, onda mi zaista nije jasno ova igra skrivača sa napadačem iz Čačka, treba ga što prije dovesti u Banjaluku, jer smo već došli na 21 dan do početka premijer lige, kada će da dođe, sedam dana pred sezonu?! Ako hoće hoće, ako neće, ko ga jebe... Ako se može treba naravno dovesti obojicu i njega i Veljovića, jer evo prva zvanična utakmica u sezoni je pokazala da imamo kratku klupu, mogu se očekivati povrede, kartoni, umor, pa ljudi nama najbolji igrač Mikac ima 36 godina, možemo li se sto posto osloniti na njega... Obojica mogu da dođu jer će zajedno da koštaju malo više nego je to bio sam Nikolić... Nadam se da će se već naći rješenje za pojačanja... Još jedna stvar je ta da već sada iumamo probleme sa Vidakovićem...
Cvetković, sačekaćemo još dvadeset dana pa ćemo da ga izanaliziramo, men i nit smrdi nit miriše, igrače je kupio pričom i to je tako, a od toga kakvo mišljenje ću ja da imam o njemu zavisi kako ćemo da igramo i kakav rezultat ćemo da napravimo, sve ostalo je nebitno... Mada evo nakon nekog vremena i nekoliko interesantnih njegovih nastupa više mi čovjek vuče na menadžera nego na trenera, ali to je samo moje mišljenje, za to ćemo ipak sačekati da vidimo ko će da bude menadžer malom Dujakoviću...