banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 21:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1196, 1197, 1198, 1199, 1200, 1201, 1202 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 16 Jul 2011, 10:41 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jan 2011, 18:35
batica je napisao:
ColTrane je napisao:
batica je napisao:
prodaju li se karte za istok i gdje?

на благајнама на западу...

hvala!

koje danas ne rade,dva puta odem i dva puta me doceka zatvorena blagajna..valjda ce biti vise srece u pon

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2011, 10:42 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 22 Jul 2010, 23:54
Već dugo vremena čitam ovaj forum, ali evo danas ću da napišem i svoj prvi post, jer sam zaista za to osjetio potrebu.

Došao sam do saznanja da nam se ovih dana kao pojačanje ponudio jedan igrač koji je prošle sezone nastupao za naš klub, nekima je bio dobar, nekima nije, ali generalno je bio primjećen. Teško ga je ne primjetiti u svakom slučaju. Većina klubova bi se za njega otimala, a naš klub ili neko u njemu se ponaša kao da nam se to ne dešava. Uslove koje je zatražio od Borca su apsolutno realni i bez ikakvih potcjenjivanja ili precjenjivanja, u pitanju je plata koja je duplo manja od igrača koji nas evo već skoro mjesec dana poteže za nos, od priprema na Zlatiboru pa evo i dan danas, sa stalnim traženjem dodatnog vremena da razmisli, a taj igrač kojeg toliko dugo čekamo je Marko Pavićević, kao da Mesija čekamo, ali valjda i za to iščekivanje neko ima valjan razlog.

Igrač koji nam se otvoreno ponudio je Rade Veljović, ali eto u upravljačkim strukturama kluba je neko odlučio da ga blokira, da se taj trasfer ne desi jer je veći interes dovođenje Pavićevića. Ko je taj ko je to blokirao možemo samo da nagađamo, a kakve su mu namjere možemo samo da pretpostavimo. Dali će se ovo pokazati kao ispravna odluka ili promašaj najbolji pokazatelj će biti sezona pred nama, ali ostaje žal da za tako male pare nismo imali sluha da dovedemo takvog igrača.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2011, 10:42 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Avg 2010, 01:49
Rivaldinho je napisao:
Cvetković može sad da priča šta hoće, ekipa mu je ovaj izazov dočekala nespremna po svakom pitanju. Igrači Borca su u odnosu na Izraelce djelovali pokretljivo maltene kao veterani. Tad možeš da baciš u vodu sve priče "taktika, rekao sam ovo, ono, ali ipak je ono, ovo..." Borac će imati problema sa bilo kojom ekipom tipa Nefči, Aktobe, a ne sa ovim Makabijem, jer su i oni mnogo jači spremom i dok se po tom pitanju nešto ne promijeni evropski izleti će se završavati neuspjesima na startu.
Mora da se dovede odličan kondicioni trener, bez toga ni pojačanja ne donose previše, osim na lokalnom nivou.

Žali se da nema skok a otpisao je onog Ćorića :confused2:

Која су то питања дај појасни то што тврдиш?Да смо дјеловали као ветерани јесмо али де ми реци шта је ту цветковић крив?Не може се југо тркати са мерцедесом,дај мало објективности.Екипа која је освојила првенство и ова из израела нису исте.Ми смо ушли ослабљени у квалификације умјесто да се појачамо...
Што се кондиције тиче и то гријешиш у израелу је велика влажност и ненормално пуно губиш течности.Ако је ко спреман ал баш у правом смислу те ријечи онда је то Бока Распудић,он ми каже да се уморио као никада да су ненормални услови за игру.Овде гдје се екипа спремала и доле у којим се условима играло је велика разлика,тако да мораш то све узети у разматрање.

Да завршимо са причом Ћорић,играч који оде као на неку пробу без да се коме јави онако ладно неће више имати мјеста у Борцу.На некоме су се кола морала сломити,за даље ко год такав наступ буде имао нема више шта да тражи у Борцу.Отишао на пробу и наравно отпао као раткапа и онда одо ја у Борац тамо имам мјеста увијек.Колега пола њих треба свијећу да пали сваки дан што су овде ово је за њих џек пот,као да су седмицу на томболи извукли.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2011, 10:49 
Početnik
Početnik

faradey je napisao:
Već dugo vremena čitam ovaj forum, ali evo danas ću da napišem i svoj prvi post, jer sam zaista za to osjetio potrebu.

Došao sam do saznanja da nam se ovih dana kao pojačanje ponudio jedan igrač koji je prošle sezone nastupao za naš klub, nekima je bio dobar, nekima nije, ali generalno je bio primjećen. Teško ga je ne primjetiti u svakom slučaju. Većina klubova bi se za njega otimala, a naš klub ili neko u njemu se ponaša kao da nam se to ne dešava. Uslove koje je zatražio od Borca su apsolutno realni i bez ikakvih potcjenjivanja ili precjenjivanja, u pitanju je plata koja je duplo manja od igrača koji nas evo već skoro mjesec dana poteže za nos, od priprema na Zlatiboru pa evo i dan danas, sa stalnim traženjem dodatnog vremena da razmisli, a taj igrač kojeg toliko dugo čekamo je Marko Pavićević, kao da Mesija čekamo, ali valjda i za to iščekivanje neko ima valjan razlog.

Igrač koji nam se otvoreno ponudio je Rade Veljović, ali eto u upravljačkim strukturama kluba je neko odlučio da ga blokira, da se taj trasfer ne desi jer je veći interes dovođenje Pavićevića. Ko je taj ko je to blokirao možemo samo da nagađamo, a kakve su mu namjere možemo samo da pretpostavimo. Dali će se ovo pokazati kao ispravna odluka ili promašaj najbolji pokazatelj će biti sezona pred nama, ali ostaje žal da za tako male pare nismo imali sluha da dovedemo takvog igrača.

Шта ти сад хоћеш да кажеш?

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2011, 10:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Цветковић је по мени одрадио припреме и утакмицу како треба, створио добру атмосферу у екипи, за квалитет противника на припремама није крив. За то да ћемо вјероватно имати јачи састав за лигу него ЛШ такође није крив, није крив што му је отишао Малетић пар дана прије и човјек је крпио шта је могао.
"Дјеца" сједе на клупи али он их је морао уводити једног по једног, јер шта да ради кад Марковић каже да му се врти у глави и да не може више, да га остави да умре на терену.
О Цветковићу и екипи треба цјенити како каже влакања након 4-5 кола првенства али треба човјеку довести и најмање 3-4 појачања у сваку линију првенство је дуго, а са појачањима се баш каска. Лако је опалити по тренеру ајде да видимо шта му је било на располагању да ли му је испуњена и једна жеља по питању појачања, мислим првенствено на позиције на којима их је тражио не персонално...

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2011, 10:55 
Početnik
Početnik

БуС je napisao:
Цветковић је по мени одрадио припреме и утакмицу како треба, створио добру атмосферу у екипи, за квалитет противника на припремама није крив. За то да ћемо вјероватно имати јачи састав за лигу него ЛШ такође није крив, није крив што му је отишао Малетић пар дана прије и човјек је крпио шта је могао.
"Дјеца" сједе на клупи али он их је морао уводити једног по једног, јер шта да ради кад Марковић каже да му се врти у глави и да не може више, да га остави да умре на терену.
О Цветковићу и екипи треба цјенити како каже влакања након 4-5 кола првенства али треба човјеку довести и најмање 3-4 појачања у сваку линију првенство је дуго, а са појачањима се баш каска. Лако је опалити по тренеру ајде да видимо шта му је било на располагању да ли му је испуњена и једна жеља по питању појачања, мислим првенствено на позиције на којима их је тражио не персонално...

Потписујем!

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2011, 10:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

faradey je napisao:

По мени ако могу Раду довести уз све ове које су планирали у реду али да само он буде појачање у шпицу нисам за то. Раде је знао да нигдје другдје неће играти, бар не у већем клубу, и није одрадио припреме са нама и шта сад, откуд се одједном појавио, пријебало му се нешто

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2011, 11:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
БуС je napisao:
faradey je napisao:

По мени ако могу Раду довести уз све ове које су планирали у реду али да само он буде појачање у шпицу нисам за то. Раде је знао да нигдје другдје неће играти, бар не у већем клубу, и није одрадио припреме са нама и шта сад, откуд се одједном појавио, пријебало му се нешто

veljovic se vec duuuugo nudi,ali ga zavlace.pare su smijesne,u rangu dujakovica i djidjija.koliko znam dosao bi na godinu,i krenuo bi od nule,tj kao 25 igrac bi se borio za mjesto u ekipi.ako takav igrac nam ne treba,pod ovim uslovima...ne znam.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2011, 11:21 
Početnik
Početnik

vlakanje je napisao:
БуС je napisao:
faradey je napisao:

veljovic se vec duuuugo nudi,ali ga zavlace.pare su smijesne,u rangu dujakovica i djidjija.koliko znam dosao bi na godinu,i krenuo bi od nule,tj kao 25 igrac bi se borio za mjesto u ekipi.ako takav igrac nam ne treba,pod ovim uslovima...ne znam.

Ако дође Павићевић не треба нам Раде.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2011, 11:26 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Dec 2008, 19:35
Nerazumijem ovo :ako dođe Pavićević ne treba nam Veljović???.Pa to bi upravo bilo idealno i mislim da bi trebalo malo pokrenuti akciju ako se vec covek nudi i podržati ga .

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2011, 11:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ja mislim da bi produzenje saradnje sa Veljovicem bio dobar posao...
Treba nam napadac. Rade je pokazao da moze, ali da ga bas i ne ide...
Pri kraju sezone je igrao sve bolje i bolje...
Nadam se da ce potpisati.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2011, 11:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
deep in the night je napisao:
Rivaldinho je napisao:

Која су то питања дај појасни то што тврдиш?

Nisam ja nikakav stručnjak, ali startnost, okretnost, pa i duel su očigledno daleko ispod Izraelaca, odmah se vidjelo. Ako Borac misli da igra iole ozbiljniju ulogu u Evropi, ovako neće moći, pa i sa 3 Maletića.
Nesrećno je pala ekipa koja sad može i Ligu šampiona da igra, ali, po meni, opet je razlika prevelika. Sutra će neki tvrdi Litvanci kurci palci, izbaciti Borac na snagu, a mislim da to ne bi trebalo da se dešava.
Nadam se da ovaj Cvetković nije promašaj, vidjećemo šta budućnost nosi, a pojačanja su u borbi za prvo mjesto svakako neophodna.

Taj Rade Veljović je djelovao malo neozbiljno, ali ako on proradi sa svojim potencijalom bio bi veliko pojačanje. Čini mi se i da su on i Pavićević malo drugaćiji tipovi igrača, ne znam.

Za Ćorića nisam znao da se tako ponašao, u tom slučaju, daleko mu lijepa kuća, tako ni sa seoskim klubovima ne bi bilo lijepo.

Poslednji put menjao Rivaldinho dana 16 Jul 2011, 11:34, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2011, 11:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ове услове које је рекао влакања, па не би то требао бити проблем. Он може користити, појачати конкуренцију у нападу, али сам тачно знао да ће се око Раде тако расплести ситуација да неће одрадити припреме са нама а сумњам и да је индивидуално много радио.

П.С. Професор добио 5 дана у некој Бањи, каже водићу жену, кћерку и љубавницу :lol:

Poslednji put menjao БуС dana 16 Jul 2011, 11:37, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2011, 11:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
mich je napisao:
Nerazumijem ovo :ako dođe Pavićević ne treba nam Veljović???.Pa to bi upravo bilo idealno i mislim da bi trebalo malo pokrenuti akciju ako se vec covek nudi i podržati ga .

fora je da ce nas pavicevic ispaliti,a veljovic nece moci toliko da ceka,pa ostajemmo bez obojice!

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2011, 11:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ako uprava cita ovo,neka vrati Radeta Veljovica!Jer je momak super igrac,a jos bolji covjek.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2011, 11:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Pozdrav fudbalskim strucnjacima. Vidim dosta vas tvrdi da je ekipa nespremna, a ja vam evo garantujem da nikada nismo imali ovako fizicki spremnu ekipu. O razlozima onako visokog poraza napisano je dosta toga. Klupa, neiskustvo, peh...Sve je to sad nebitno, mi smo kao klub nastavili da napredujemo i to je jedino bitno. Ali, uvijek ima ovo ali...
Cvetkovic je ocigledno promasaj a to sam pisao od samog pocetka. Covjek koji je za jako kratko vrijeme skupio nekoliko minusa. Otjerao, precrtao Corica. Nije istina da se Leo nije nikom javio prije nego je otisao na probu u Rumuniju. Leo je bio primoran da sebi trazi tim jer ga je Cvetkovic u startu precrtao. Leo je precrtan jer je Cvetkovic probao na to mjesto dovesti svog igraca iz Hrvatske, mladica od 33 godine. Nakon toga Zvezdan nam je prodao pricu kako je on gledao 2 Brazilca koji ce doci u Borac. Stigose ti Brazilci, svi smo se uvjerili o kakvim levatima se radi...I onda nova Cvetkoviceva laz. Kao poslali mii pogresne igrace...Ko je ovdje lud?! Pa nismo narucivali cevape pa nam donijelu pljeskavicu. Licenca! Jos jedna laz u nizu. O tom sam vec dosta pisao i nemam volje vise trositi tastaturu na tu temu.

Rade Veljovic. Imamo priliku dovesti ga ponovo na pozajmicu na godinu dana. Platu koju on trazi, to mu moze platiti i Kozara a mozda i BSK. Ali ne, mi imamo 'strucnjake' u klubu koji iz sebi znanih razloga koce Veljovicev dolazak. Veci dio igraca ce vam reci da bi voljeli vidjeti Radeta u nasem dresu jer im je jasno o kakvom igracu je rijec. Pored igrackih kvaliteta Veljovic je, bar po prici njegovih saigraca, zasluzan za dobru atmosferu u svlacionici. Svi koji su se ikada bavili nekim timskim sportom, potvrdice vam da je stanje duha igraca nekada bitnije od taktike, tehnike, fizicke pripremljenosti i td.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2011, 11:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa ima li sanse da dodje Veljovic?

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2011, 11:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Bila je, i to velika. Rade je htio doci...medjutim, neko je to zaustavio! Puno je tu cudnih stvari...

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2011, 11:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Steta... :(

Izvinite,ja moram reci,da Zeljeznicar ima prejaku ekipu.I da mi se cini da dosta ozbiljnije rade od nas.

Poslednji put menjao tatamata dana 16 Jul 2011, 11:54, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2011, 11:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

kod kuće i na strani баш не готиви Цвелета :D , надам се да ћеш промијенити мишљење до краја првенства а то би требало да значи да је успио направити ефикаснију екипу и да узме поново неки трофеј. Желим му срећу да тако и буде

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1196, 1197, 1198, 1199, 1200, 1201, 1202 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]