banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 13:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120114 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1185, 1186, 1187, 1188, 1189, 1190, 1191 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 13 Jul 2011, 23:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
И још нешто, гдје је Шлагер? Шлагеру, Граха ће бити играчина! :wink:

Ma tu sam,ali znas da ja ne volim biti general poslije bitke,zato sam prije utakmice sve ovo otprilike i najavio,cim sam vidio "ucinak" u prelaznom roku.Ako si citao moje postove mogao si vidjeti da otprilike znao sta nas ceka,i zato sam i rekao Cadji da necu doci veceras u Pandorinu kutiju da sirim pesimizam,iako sam skoro sve utakmice pratio sa tom,pravom ekipom.Zato su me i prozivali prekjuce,jer sam ih na Marakani cijelo vrijeme gnjavio,i prije i tokom utakmice, kako cemo pobjediti sigurno,nisam cak bio zadovoljan ni sa 1-1,trazio sam pobjedu,i sad sam siguran da bi sacuvali bar 1-0 da nije Vlado promjenio svih 11 igraca.Pisao sam prethodnih nekoliko dana-

-da smo jos zeleni da igramo sa velikim momcima
-da nisam nimalo optimista i da zato cutim
-da se grdno varaju svi koji donose zakljucke o Maccabiju nakon onih prijateljskih rastrcavanja po Austriji
-nakon sto smo ostali bez Jagodica,Corica,Steve Nikolica i Maletica,pisao sam da bi mi najveca zelja bila ako moze nekako da se ne igra sa Maccabijem,vec da samo uzmemo tih 330 000eura
-vapio sam da igramo tvrdo ako primimo gol i da se uopste ne osvrcemo na rezultat...
-da uopste ne ocekujem nikakav prolaz i da ce mi se takmicarski adrenalin vratiti tek pred 6.avgust i Gradisku
-da je Premijer liga nasa mjera,a da i tu vise necemo biti dominantni ako ne dodje jos koji igrac koji moze odmah igrati u prvih 11.

Nadam se samo da mi se ova jutrosnja prognoza nece ostvariti,da cemo gore proci u Banjaluci nego tamo.

Takodje,ostajem pri onoj svojoj tvrdnji da ni za jedan gol od 6 koje cemo primiti (zajebao sam se za jedan) necu kriviti ni Cveleta ni jednog igraca,oni su i dalje nasi heroji, vec iskljucivo Gradonacelnika Davidovica i Ljubu Cubica! Ako sad nisu prepoznali trenutak,ne znam kad ce! Sad smo kao sampioni mogli dovesti koga hocemo,a ne da nam Kliber kuka sto nema bar 50 000 maraka!!

Sad,nakon bitke, bih samo jos dodao da fudbal vise nije ona igra od prije 20 godina kad je David mogao ravnopravno igrati sa Golijatom,danas vise bez para nema muzike! U Borac dolaze igraci koji igraju za hiljadu eura,a ovi igraci Maccabija su placeni skoro kao da igraju za Igokeu,oko 25000-30 000 eura mjesecno...Kad i mi budemo mogli toliko placati igrace,onda cemo se moci necemu i nadati.
Igracima ne zamjeram nista,cak bi ih volio i sacekati da ih pozdravim,pa ako neko sazna kad stizu,neka javi.Sad im je takva podrska potrebnija nego nakon Grbavice.

A za Srdju,ne znam da li se zajebavas ili stvarno mislis da ce biti dobar igrac,ali cinjenica je da je bilo 1-1 do njegovog izlaska u 66.minutu i da je mnogo bolje zatvarao nego Sakan.

Glavu gore,ovo je onaj nas Borac za kojeg mi zivimo,a ova utakmica je bila samo nuzno zlo u ovom trenutku,a kad se pocne vise ulagati,tad cemo moci vise i ocekivati ,bar u ovim kvalifikacijama.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2011, 23:31 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2011, 11:47
Dobro ljudi sve to stoji da mi volimo Borac ali ipak..realnost je realnost..nagazili smo na jakog protivnika,makabi je tim sa iskustvom što Borcu sigurno hvali..Ali ipak ovi momci su nas sve ispoštovali i hrabro se nosili sa opet ponavljam jačim protivnikom..Mislim da su ta 4 gola u Banjaluci nedostižna,nije da ne vjerujem u Borac ali..Ovo je ionako veeeliki uspjeh za Banjalučane i biće bolje naredne sezone..Pozdrav :D

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2011, 23:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Sep 2010, 19:35
Још сам у шоку...
Стварно се нема шта приговорити момцима, одиграли су момачки и храбро, само нису имали среће али ни искуства.
Заслужили су да напунимо стадион у сриједу и да сви заједно приредимо спектакл.
АЈ БОРАЦ!!!

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2011, 23:46 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jan 2011, 18:35
[url]http://www.borac-sport.com/index.php?option=com_content&view=article&id=4104:70-minuta-najljepseg-sna&catid=48:2010-06-28-09-31-46&Itemid=113
[/url]
70 минута најљепшег сна
70 пуних минута Борац је испуњавао снове армије Борчевих навијача и то "у по Израела": бањалучки премијерлигаш имао је савршен резултат против Макабија из Хаифе (1.1) у првој утакмици другог кола квалификација за Лигу шампиона, али потом необјашњив пад: мрежа Асмира Авдукића затресла се чак три пута у три минута и ту је причи, нажалост, био крај. До краја меча израелски шампион је постигао још један гол и са огромном предношћу долази на реванш у Бањалуку сљедеће сриједе.

Шеф стручног штаба Борца Звездан Цветковић био је утучен на прес-конференцији послије меча, као и сви Борчеви фудбалери, али и навијачи овог клуба.

- 70 минута смо одиграли врло добро, одлично смо стајали на терену. Међутим, Израелци су тада постигли други гол, ми смо се "изгубили" и ту је био крај. Наше измјене нису уродиле плодом, док су се промјене код њих, посебно Двалишвили и Јамполски, испоставиле као прави потези. Кад су у питању наше измјене, морам да споменем Марковића, који је са нама, прије ове утакмице, одрадио само седам тренинга и буквално ме је молио да га изведем из игре због грчева које је осјећао, али није то једини разлог пораза. Морам да кажем да је у Хаифи владала ужасна влага што је свакако утицало на моје фудбалере. Једино што сада могу да потврдим је да ћемо у Бањалуци играти отвореније и надам се повољнијем резултату – рекао је Цветковић.

Слично размишља и стријелац јединог гола за наш тим против Израелаца, Борис Распудић.

- Имали смо добар резултат, играли смо добро, али слажем се да смо пали након неких сат времена игре, можда мало више. Иако смо се у Бањалуци спремали за меч у сличним условима, вријеме је било изузетно тешко за игру, организам није могао да издржи екстремне услове и то је један од главних разлога пада у игри – нагласио је Распудић.

Распудић је, на стадиону "Кирјат Елиезер", играо силом прилика на позицији десног бека, на шта се осврнуо и сам Цветковић.

- Знали смо каква ће ситуација бити по боковима и посебно смо се спремали за такав начин игре, али моје лично мишљење је да Распудић није подбацио на тој позицији – истакао је тренер Борца.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2011, 23:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Desilo nam se sve sto se desava ekipama koje nemaju evropskog iskustva. Zabise nam u zadnjoj sekundi 1. poluvremena i raspadosmo se u 3 minuta, 3 minuta pomracenja.

Ne stoji to da smo igrali kao djevojcice! 70 minuta smo, bar za mene, igrali jedino kako smo mogli i to smo radili odlicno. Sto je najvaznije, imali smo plan. Branili smo se, poziciono smo dobro stajali osim promaje na bokovima, ali to je vise do (ne)kvaliteta igraca na tim mjestima.
Ali tu se vec doticemo Uprave, a veceras nemam namjeru da pisem o idiotima.

Najgori je bio Zaric i stvarno vise nema opravdanja za njegovo postojanje u klubu.
Maletic nas je dobrano zeznuo, jer je Stupar bio tragican na krilu. Em nista nije uradio naprijed, em nije pomagao Boki kojeg su jednostavno silovali na ovoj utakmici.
Sakan kriminalan. Zao mi je momka, ali obistinile su se moje bojazni po pitanju njegovog igranja.

Po meni, najbolji su bili Stakic, Markovic i Mikic. Ne zaboravljam Grahu, ono otresanje igraca i asistencija govore da cemo od malog imati velike koristi. Samo ga treba ohrabrivati iz dana u dan.
Markovic je zaista pojacanje i na prvu se vidi da smo uboli. Ne zaboravimo da momak nije prosao pripreme i odmah je ubacen u vatru. Rekao bih s pravom nakon onoga sto sam vidio od Petrica.
Kovacevic neprimjetan, ona lopta kroz pisu mi je ostala u sjecanju...

Ovo je bio izlet a sad povratak u realnost.
Dakle, za odbranu titule ovom timu treba kvalitetan spic, desno krilo i lijevi bek.

Hvala igracima za neizmjernu radost kod Bokinog gola, kao i svi vi bio sam u transu.
Hvala im sto nisu skinuli gace odmah u tunelu!

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2011, 23:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Не знам шта да кажем.
Апсолутно нисмо онакав дебакл требали доживјети,али шта је ту је.
Да нисмо примили онај други го,дајем руку да би било 1-1 до краја :(
Микара данас одличан,можда и најбољи уз Стаку,Марковић сјајно Леа замјенио,и Жара добар не могу душу огрјешити.
Граховац воли лопту,али и даље ми игра пичкасто :-?
Ступар у одбрани доста помогао,покушавао је нешто и у нападу,није лош био,далеко од тог.
Крунић се трудио,не знам по чему је лош данас био.Стаја ко стаја трчи ко луд,али није имао лопти довољно,и није сам могао довољно.
Авдука,можда је код другог гола могао на лопту кренути,ма нисам паметан никако,али вјерујем да идемо у европу и следеће године.

НИСАМ РАЗАЧОРАН НИМАЛО ДАНАШЊОМ ПРЕДСТАВОМ,ОЧЕКУЈЕМ БАР МИНИМАЛНУ ПОБЈЕДУ ОВДЈЕ :wink:

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2011, 23:56 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jan 2011, 18:35
Slika
po ovome najvecu ocjenu kod nas je dobio Markovic
Grahovac vjerovatno zbog asistencije,Boka zbog gola.Avduka standardno..idemo dalje..do iznemoglosti...AJ BORAC

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2011, 00:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Borcu svaka čast, ali nije mogao protiv jevrejskog lobija.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2011, 00:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
I tebi svaka cast za podrsku i hvala za potpis.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2011, 00:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Људи у улици не могу спавати што од врућине што због "дебакла", све до сад смо ћаскали о утакмици, ех да је више оваквих великих утакмица у години :(

Лијепо је било навијати за Борац у 24., лијепо је било бити борчевац до 71., ма лијепо је и сада... иако са горчином у стомаку која се ширила све више након сваког примљеног гола...

Шлагер ме као и увијек инспирише да се надовежем. Шлагер не вјерујем да је ико од нас иако смо се трудили ширити оптимизам и бити позитивни, не вјерујем да је ико имао у глави само сценарио по којем Борац игра нерјешено или добива, ја лично сам имао тај и заговарао га, али и још 10 неповољних поред тог једног али их нисам спомињао, зашто мрачити ионако се све уротило против нас.

Ајмо овако посатвити ствари да су нормалне околности и да ми играмо пар година Европу Макаби би био екипа с којом би се евентуално могли састати у мечу за ЛШ овако долазе нам одмах у 2. претколу а ми и да смо имали не 50 000 него 500 000 по много чему још нисмо спремни за те домете и што се каже све у своје вријеме. Само полако, рационално, смирено... Поразима па и овако болним, купује се срећа за неке наредне квалификације кад ћемо бити спремнији у многим сегментима, стиче се искуство...

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2011, 00:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
To je najmanje što sam mogao uraditi. Držao se Borac dobro skoro čitavu utakmicu.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2011, 00:41 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Avg 2010, 01:49
Свака част момцима доказали су да могу да се супроставе вишеструко квалитетнијој екипи.И не да се супроставе него већи дио меча су им парирали одлично.Али пресудила је та дужинаа клупе,увели су три играча и појачали темпо наши су већ били видно уморни и десило се што се десило(дефинитивно петра и сакан нису адекватно замјенили граху и марковића).По мени није праведно да смо изгубили са толиком разликом,али шта је ту је.Момци су за мене хероји,свака им част на свему,има година биће европа доће то све на своје.
Остаје само упитник изнад главе шта би било да је дарко остао,на шта би то све личило,али то ћемо оставити за неку другу емисију.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2011, 00:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
deep in the night je napisao:
Остаје само упитник изнад главе шта би било да је дарко остао,

Onaj Mikicev volej bi zavrsio u mrezi :wink:

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2011, 01:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Cvetković: Borac se raspao…
Trener Borca Zvezdan Cvetković poslije primljene petarde u Haifi (5:1) izjavio da je njegov tim igrao dobro i borbeno sve do 70. minuta kada se igra raspala.

Banjalučani su doživjeli težak poraz u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona od Makabi Haife (5:1) iako su vodili, a u egalu bili do 70. minuta. A onda za samo devet minuta primili četiri pogotka.

Ključni trenutak utakmice desio se u 68. minutu kada je igru napustio Bojan Marković, koji je do tada djelovao više nego sigurno u fazi odbrane. Umjesto njega ušao je Bojan Petrić... i Borac je za samo četiri minute primio tri gola.

"Marković je imao samo sedam treninga i tražio je da ga zamijenimo jer su počeli da ga hvataju grčevi. Ključnu ulogu igrale su i njihove izmjene koje su im donijele dodatnu brzinu, dok naše to nisu. Dvališvili i Jampolski su donijeli veliku prevagu u njihovoj igri", ocijenio je Cvetković, prenose Nezavisne novine.

Borac je nakon 2. oktobra 1975. godine postigao gol u gostima kada su međunarodne utakmice u pitanju. Te godine crveno-plavi su u Luksemburgu deklasirali Rimalanž s 5:1. Strijelac prvog gola nakon skoro 36 godina bio je Boris Raspudić.

"Bilo je vidljivo da smo fizički pali poslije 60 minuta igre, a do 70. smo imali više nego dobar rezultat. Spremali smo se dobro za ovaj meč. ali organizam nije mogao da izdrži. To je bio samo jedan od razloga za ovaj poraz", izjavio je Raspudić.

Tri gola u velikoj pobjedi postigao je Liam Amaša i s razlogom je ponio epitet igrača utakmice. Ovo je ujedno bila i njegova prva zvanična utakmica u dresu prvaka Izraela.

"Odigrao sam dobru utakmicu, ali ova visoka pobjeda je zasluga cijelog tima. Borac je igrao dobro tokom većeg djela meča i stvarali su nam dosta problema. Ipak, iskoristili smo njihove greške i slavili sasvim zasluženu pobjedu. Drago mi je što sam postigao tri gola i nadam se da sam se u dobrom svijetlu pokazao navijačima Makabija", dodao je Izraelac.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2011, 01:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
а јебига шта је ту је вријеме се не може вратити...за седам дана вјерујем у неко чудо и тих 4:0...знам да звучи сулудо али Борац дуго није доживио неко велико чудо тако да мислим да је сад вријеме да се и нама то деси... :)

што се вечерашње утакмице тиче капа доле свим момцима који су одиграли али како сам читао услови за игру су били ненормални...цијели дан преко +40 степени и влага огромна...али шта је ту је све се гради временом... 8)

за 7 дана пун градски и пакао на трибинама да згазимо јевреје и њихов лоби...чуда су могућа док се вјерује у њих!

АЈ БОРАЦ!!!

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2011, 01:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Исти случај као на Маракани, неискусни играчи на клупи, млади... И онда кад уђу треба и њима 10 - 15 минута да преброде страх као и осталима на почетку. Ал улазе у тренуцима кад се битка ломи и губимо је, јер су они најслабије карике и ту пуцамо. Знао сам да ће ући Петрић, Видаковић, Сакан, јер нема шта човјек више повући (штопер новајлија не може одиграти цијелу, Граховац почео гријешити а и душа му у носу, Стаја трчао сам, борио се у шпицу и логично је да мало уђе и Видаковић). Ја Цвелету и момцима готово ништа не приговорам сем чињенице да за 2 минута на идентичан начин крену с центра претрче нас и забију гол, јбт па није хокеј... њихове замјене су много боље одрадиле посао што каже Цвеле и то је то.

П.С. Пазите сценарио у реваншу у првих 10 минута дајемо 2 гола, општи делиријум на трибинама ... наставак приче у сриједу

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2011, 02:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
и јел зна неко кад се играчи враћају??? :)

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2011, 02:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
ColTrane je napisao:
и јел зна неко кад се играчи враћају??? :)

У петак, сазнаћу и у које вријеме.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2011, 05:49 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
mIgrači jutros u pola sedam krenuli prema tel avivu, pa će onda u toku dana prema Budimpešti, a onda će iz Budimpešte prema Banjaluci autobusom... U kasnim večernjim satima mislim da će da stignu u Banjaluku...

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2011, 06:08 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
shakal je napisao:
Cvetković: Borac se raspao…
Trener Borca Zvezdan Cvetković poslije primljene petarde u Haifi (5:1) izjavio da je njegov tim igrao dobro i borbeno sve do 70. minuta kada se igra raspala.

Banjalučani su doživjeli težak poraz u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona od Makabi Haife (5:1) iako su vodili, a u egalu bili do 70. minuta. A onda za samo devet minuta primili četiri pogotka.

Ključni trenutak utakmice desio se u 68. minutu kada je igru napustio Bojan Marković, koji je do tada djelovao više nego sigurno u fazi odbrane. Umjesto njega ušao je Bojan Petrić... i Borac je za samo četiri minute primio tri gola.

"Marković je imao samo sedam treninga i tražio je da ga zamijenimo jer su počeli da ga hvataju grčevi. Ključnu ulogu igrale su i njihove izmjene koje su im donijele dodatnu brzinu, dok naše to nisu. Dvališvili i Jampolski su donijeli veliku prevagu u njihovoj igri", ocijenio je Cvetković, prenose Nezavisne novine.

Borac je nakon 2. oktobra 1975. godine postigao gol u gostima kada su međunarodne utakmice u pitanju. Te godine crveno-plavi su u Luksemburgu deklasirali Rimalanž s 5:1. Strijelac prvog gola nakon skoro 36 godina bio je Boris Raspudić.

"Bilo je vidljivo da smo fizički pali poslije 60 minuta igre, a do 70. smo imali više nego dobar rezultat. Spremali smo se dobro za ovaj meč. ali organizam nije mogao da izdrži. To je bio samo jedan od razloga za ovaj poraz", izjavio je Raspudić.

Tri gola u velikoj pobjedi postigao je Liam Amaša i s razlogom je ponio epitet igrača utakmice. Ovo je ujedno bila i njegova prva zvanična utakmica u dresu prvaka Izraela.

"Odigrao sam dobru utakmicu, ali ova visoka pobjeda je zasluga cijelog tima. Borac je igrao dobro tokom većeg djela meča i stvarali su nam dosta problema. Ipak, iskoristili smo njihove greške i slavili sasvim zasluženu pobjedu. Drago mi je što sam postigao tri gola i nadam se da sam se u dobrom svijetlu pokazao navijačima Makabija", dodao je Izraelac.

Cvetkoviću... Borac se nikada ne raspada i nastoj da budeš pažljiviji u davanju izjava, iako znam na šta si mislio, ali za to izraz je drugačiji, a to je da nam se igra raspala...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120114 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1185, 1186, 1187, 1188, 1189, 1190, 1191 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]