Citiraj:
И још нешто, гдје је Шлагер? Шлагеру, Граха ће бити играчина!

Ma tu sam,ali znas da ja ne volim biti general poslije bitke,zato sam prije utakmice sve ovo otprilike i najavio,cim sam vidio "ucinak" u prelaznom roku.Ako si citao moje postove mogao si vidjeti da otprilike znao sta nas ceka,i zato sam i rekao Cadji da necu doci veceras u Pandorinu kutiju da sirim pesimizam,iako sam skoro sve utakmice pratio sa tom,pravom ekipom.Zato su me i prozivali prekjuce,jer sam ih na Marakani cijelo vrijeme gnjavio,i prije i tokom utakmice, kako cemo pobjediti sigurno,nisam cak bio zadovoljan ni sa 1-1,trazio sam pobjedu,i sad sam siguran da bi sacuvali bar 1-0 da nije Vlado promjenio svih 11 igraca.Pisao sam prethodnih nekoliko dana-
-da smo jos zeleni da igramo sa velikim momcima
-da nisam nimalo optimista i da zato cutim
-da se grdno varaju svi koji donose zakljucke o Maccabiju nakon onih prijateljskih rastrcavanja po Austriji
-nakon sto smo ostali bez Jagodica,Corica,Steve Nikolica i Maletica,pisao sam da bi mi najveca zelja bila ako moze nekako da se ne igra sa Maccabijem,vec da samo uzmemo tih 330 000eura
-vapio sam da igramo tvrdo ako primimo gol i da se uopste ne osvrcemo na rezultat...
-da uopste ne ocekujem nikakav prolaz i da ce mi se takmicarski adrenalin vratiti tek pred 6.avgust i Gradisku
-da je Premijer liga nasa mjera,a da i tu vise necemo biti dominantni ako ne dodje jos koji igrac koji moze odmah igrati u prvih 11.
Nadam se samo da mi se ova jutrosnja prognoza nece ostvariti,da cemo gore proci u Banjaluci nego tamo.
Takodje,ostajem pri onoj svojoj tvrdnji da ni za jedan gol od 6 koje cemo primiti (zajebao sam se za jedan) necu kriviti ni Cveleta ni jednog igraca,oni su i dalje nasi heroji, vec iskljucivo Gradonacelnika Davidovica i Ljubu Cubica! Ako sad nisu prepoznali trenutak,ne znam kad ce! Sad smo kao sampioni mogli dovesti koga hocemo,a ne da nam Kliber kuka sto nema bar 50 000 maraka!!
Sad,nakon bitke, bih samo jos dodao da fudbal vise nije ona igra od prije 20 godina kad je David mogao ravnopravno igrati sa Golijatom,danas vise bez para nema muzike! U Borac dolaze igraci koji igraju za hiljadu eura,a ovi igraci Maccabija su placeni skoro kao da igraju za Igokeu,oko 25000-30 000 eura mjesecno...Kad i mi budemo mogli toliko placati igrace,onda cemo se moci necemu i nadati.
Igracima ne zamjeram nista,cak bi ih volio i sacekati da ih pozdravim,pa ako neko sazna kad stizu,neka javi.Sad im je takva podrska potrebnija nego nakon Grbavice.
A za Srdju,ne znam da li se zajebavas ili stvarno mislis da ce biti dobar igrac,ali cinjenica je da je bilo 1-1 do njegovog izlaska u 66.minutu i da je mnogo bolje zatvarao nego Sakan.
Glavu gore,ovo je onaj nas Borac za kojeg mi zivimo,a ova utakmica je bila samo nuzno zlo u ovom trenutku,a kad se pocne vise ulagati,tad cemo moci vise i ocekivati ,bar u ovim kvalifikacijama.