skypostman je napisao:
Шта рећи након свега овог, а бити нормалан. Реално, с обзиром да знамо какво нам је стање у клубу и на каквом смо нивоу у односу на овај Макаби ово је и добар резултат иако се може рећи да је незаслужен и превисок. Ја то стално понављам, ако мислимо бити озбиљни(а нисмо) морамо још много напредовати. Све ово је супер, само ако нам послужи као наук за убудуће, јер овако се најбоље учи. Ако треба нек и сљедеће године пукнемо, али дајте да се помјеримо онда мало, што се тиче свега у клубу. Па људи ми нападамо ликове који милионе троше на појачања са једним десним беком који нам игра крило, а притом немамо резервног десног бека и ниједно десно крило??? Кукали смо на Жару а данас су нас убили преко Боке. Ајде да ставимо све то на страну, и све наше финансијске проблеме, али замислите да смо имали Ћорића на клупи да замјени Марковића, ја сам убјеђен да не би примили 5 комада, а за то нам није требало много пара. Значи само та једна ствар је могла одлучити много тога, како је то мало а опет пуно. Марковићу свака част, већ се види да је одлично појачање и биће нам кључан играч. Опет смо играли 70 минута и готово, мана многих екипа са овог простора. Е сад можда ћу испасти и мало смијешан након овог резултата, али мене овај Макаби уопште није импресионирао, ови ће исто тако да приме петицу од иоле озбиљније екипе. Шта сад даље? Познавајући наш менталитет предали смо се, и у другој немамо шта тражити. А можемо их добити сигурно, 4-0 не вјерујем али побједити можемо, што је опет добар резултат. Ајде да одемо даље, да будемо праве куроње па пробамо стићи ово, дајте да ја једном дочекам да видим Србе како узвраћају ударац мушки, право, како противника ломе и бацају на кољена. Ја сам увијек био благи песимиста, али по свему виђеном Макаби није много изнад нас, колико ми себе потцјењујемо.
Напредовали смо много за посљедње три године, у европским оквирима то је мало, немојте дозволити да стане на овоме, завршити тај стадион и направити помоћни, изаћи у европу сваке године, то је циљ...Не смијемо сад посустати. За попуњеност стадиона у реваншу ме заболи она ствар. Ја ћу увијек бити тамо као и сви они којима Борац нешто значи. Ако ништа сад знам сигурно да нећу извисити за карту, исто тако да ће атмосфера бити одлична и маса нас неће "појести".
АЈ БОРАЦ!!!
Потпуно се слажем у свему са тобом..!