banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 19:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120114 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1184, 1185, 1186, 1187, 1188, 1189, 1190 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 13 Jul 2011, 21:35 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
skypostman je napisao:
И још нешто, гдје је Шлагер? Шлагеру, Граха ће бити играчина! :wink:
8)

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2011, 21:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Cosa Nostra je napisao:
Bravo momci vi ste sa nas bili i ostali Šampioni =D>

AJ BORAC !!!

+1.

Ajmo svi glavu gore, meni ce gore od ovih 5:1 pasti ako stadion ne bude popunjen onako kako to Borac zasluzuje.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2011, 21:38 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
MuskoBre je napisao:
Cosa Nostra je napisao:

AJ BORAC !!!

+1.

Ajmo svi glavu gore, meni ce gore od ovih 5:1 pasti ako stadion ne bude popunjen onako kako to Borac zasluzuje.

Cijene i rezultat ne idu ruku pod ruku za pun stadion, tako da je to sada domaći zadatak...

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2011, 21:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Мишљења сам као и већина, уопште нас Макаби није толико пуно надиграо, може се са њима играти и резултат 5:1 је стварно превисок и нереалан с обзиром какав је био однос снага на терену.

Стварно остаје велики жал, јер је резултат могао бити многооо бољи, али шта је ту је. осрамотили се сигурно нисмо.идемо даље

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2011, 21:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Тактички како су се и договорили, играли су момачки, и нису надиграни. Не могу да вјерујем ко је све гледао утакмицу углавном све ријечи хвале од људи поготово ових страијих преко 45 - 50 год.

Некада давно сам рекао ОФК је изгубио од Турака али је игра била обећавајућа, и тад сам рекао да ми одиграмо онако па и да изгубимо 5:0 био бих задовољнији него са 1:0 или 1:1 против Лозане и ево то се и десило. не толико лепршаво али како су обећали тако су и одиграли. Сљедеће сезоне овакве екипе ћемо добивати у 3. а не у другом претколу али наша екипа само расте и то је најважније. Спарина, дуг пут мало нас је и то пореметило...

Poslednji put menjao БуС dana 13 Jul 2011, 21:47, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2011, 21:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
MuskoBre je napisao:
Cosa Nostra je napisao:

AJ BORAC !!!

+1.

Cijene i rezultat ne idu ruku pod ruku za pun stadion, tako da je to sada domaći zadatak...

Мислим да ни вријеме неће ићи на руку. :confused3:

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2011, 21:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Ma za onu kolicinu srece koju je Boka prouzrokovao, ja idem na stadion na rukama, ako treba.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2011, 21:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Kad je velika razlika u fizičkoj spremi i iskustvu, kao što jeste, onda se lako primaju bezveze golovi. Ono utakmice što sam ja gledao, igrači su se borili lavovski i koliko su mogli, a onaj gol pred istek poluvremena je stvarno glupo i prelako primljen, gdje se vidi taj pad koncentracije i nedostatak iskustva. Preslaba je ovo liga ipak.
I da je bio Maletić, mislim da šanse za prolaz ne bi bile velike. Kako će ići bez njega u prvenstvu, to je već pitanje.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2011, 21:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Slika
Slika

Bravo =D>

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2011, 22:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Igrom, zalaganjem sam vise nego zadovoljan, momci su ostavili srce na terenu 70min. su ginula za svaku loptu, onda kao sto sam i rekao usao je mrtvo Petric i pukli smo, Milosevic ocito nije imao snage za svih 90 min. nije mi samo jasno zasto je Graha izasao. Jedino sa cime nisam zadovoljan je rezultat, realno previsok i nezasluzen, i spremnosti nekih igaca, Petric nije imao snage ni za 5 min, ili se prepao, Sakan izgubljen u vremenu i prostoru, Avduka par puta ima lose procjene, kod drugog gola, ali dobro sve je to fudbal, ostaje nam opet borba u PL pa do godine opet neki izlet mozda budemo imali vise srece u zrijebu.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2011, 22:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Није Милошевић, него Марковић. :angry1:

И даље се не могу смирити, игром нас нису убили, чак смо се и одлично држали, а онда потоп. А могли смо много добити, штета, остаје горак укус.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2011, 22:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Nov 2010, 22:12
steta sto je pala petarda ... malo djeluje obeshrabrujuce .. al boze moj ipak je ovo prvi put ...
sve u svemu bravo Borac

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2011, 22:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
skypostman je napisao:
Шта рећи након свега овог, а бити нормалан. Реално, с обзиром да знамо какво нам је стање у клубу и на каквом смо нивоу у односу на овај Макаби ово је и добар резултат иако се може рећи да је незаслужен и превисок. Ја то стално понављам, ако мислимо бити озбиљни(а нисмо) морамо још много напредовати. Све ово је супер, само ако нам послужи као наук за убудуће, јер овако се најбоље учи. Ако треба нек и сљедеће године пукнемо, али дајте да се помјеримо онда мало, што се тиче свега у клубу. Па људи ми нападамо ликове који милионе троше на појачања са једним десним беком који нам игра крило, а притом немамо резервног десног бека и ниједно десно крило??? Кукали смо на Жару а данас су нас убили преко Боке. Ајде да ставимо све то на страну, и све наше финансијске проблеме, али замислите да смо имали Ћорића на клупи да замјени Марковића, ја сам убјеђен да не би примили 5 комада, а за то нам није требало много пара. Значи само та једна ствар је могла одлучити много тога, како је то мало а опет пуно. Марковићу свака част, већ се види да је одлично појачање и биће нам кључан играч. Опет смо играли 70 минута и готово, мана многих екипа са овог простора. Е сад можда ћу испасти и мало смијешан након овог резултата, али мене овај Макаби уопште није импресионирао, ови ће исто тако да приме петицу од иоле озбиљније екипе. Шта сад даље? Познавајући наш менталитет предали смо се, и у другој немамо шта тражити. А можемо их добити сигурно, 4-0 не вјерујем али побједити можемо, што је опет добар резултат. Ајде да одемо даље, да будемо праве куроње па пробамо стићи ово, дајте да ја једном дочекам да видим Србе како узвраћају ударац мушки, право, како противника ломе и бацају на кољена. Ја сам увијек био благи песимиста, али по свему виђеном Макаби није много изнад нас, колико ми себе потцјењујемо.

Напредовали смо много за посљедње три године, у европским оквирима то је мало, немојте дозволити да стане на овоме, завршити тај стадион и направити помоћни, изаћи у европу сваке године, то је циљ...Не смијемо сад посустати. За попуњеност стадиона у реваншу ме заболи она ствар. Ја ћу увијек бити тамо као и сви они којима Борац нешто значи. Ако ништа сад знам сигурно да нећу извисити за карту, исто тако да ће атмосфера бити одлична и маса нас неће "појести".

АЈ БОРАЦ!!!

Потпуно се слажем у свему са тобом..!

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2011, 22:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Ma uopste nisu bolji, moglo se igrati sa njima, ali mozda covjece ne ljuti se...

M. Haifa - Borac
5 Goals scored 1
9 Attempts on target 2
10 Attempts off target 2
12 Corners 1
2 Offsides 1
9 Fouls committed 13
3 Yellow cards 1
0 Red cards 0

Lijepo je zivjeti u oblacima, ali realnost je nesto drugo...
Bice bolje, ali kad se u klub ulozi cca 10 miliona maraka i liga bude izgledala drugacije.
Do tada Kozara, Gosk, Travnik itd....

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2011, 22:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Статистика је као бикини, много открива али ништа не показује. :wink:

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2011, 22:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
skypostman je napisao:
Није Милошевић, него Марковић. :angry1:

И даље се не могу смирити, игром нас нису убили, чак смо се и одлично држали, а онда потоп. А могли смо много добити, штета, остаје горак укус.

Lapsus izvinjavam se....

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2011, 22:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Ех кад се сјетимо овога.. Снови су постали јава..

Slika

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2011, 23:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Психички пад послије другог гола је стварно био невјероватан, играчи су се били тотално погубили, а наивно примање, посебно трећег, па онда и четвртог гола, је доказ неискуства играња јаких утакмица. Зато је битан континуитет играња у Европи, а сваке године ће бити све боље и боље, а успут јачамо и финансијски и играчки. Идеја о скраћењу лиге на 12, па и на 10 клубова, стварно није лоша. Тако би смо добили пуно више јаких утакмица, много занимљивије првенство, сигурно пуније стадионе и самим тим глобално много већи квалитет лиге.

Гледајући ово са друге стране, можда је све ово дио тактике коју је Цвеле закувао, да се Израелци опусте, дођу у БЛ са другим тимом, а онда кад судија означи почетак утакмице неће знати шта их је снашло. Ко ће га знати, видјећемо за 7 дана...

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2011, 23:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
максел je napisao:
Гледајући ово са друге стране, можда је све ово дио тактике коју је Цвеле закувао, да се Израелци опусте, дођу у БЛ са другим тимом, а онда кад судија означи почетак утакмице неће знати шта их је снашло. Ко ће га знати, видјећемо за 7 дана...

Pa mozda mu je to bio dio taktike, ali sigurno mu nije bio dio taktike da primi petardu. A i da dodju sa ЖЊ timom cisto sumnjam da mozemo pobjediti 4:0!

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2011, 23:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Е овако, има још неких ствари које би се могле споменути. судија ми је имао неколико чудних одлука(или сам ја погрешно видио)

али оно што је по мени још важније је, да је Борац играо са закрпљеним тимом. Не заборавите да Бока није десни бек и да то није позиција за њега, исто тако ни Милан није десно крило него је он требао играти десног бека.

мада не знам да ли се мени чини или је Цвеле форсирао ову тактику чак и кад је малета био ту??? чини ми се да је планирао ставити 2 задња везна Круну и Ковачевића, а Малету за централног везног?

Poslednji put menjao Шајин dana 13 Jul 2011, 23:35, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120114 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1184, 1185, 1186, 1187, 1188, 1189, 1190 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]