1-Apelovao sam neki dan da bar malo budemo ljudi i ne zovemo BHT nakon sto ih ispracamo onakvim transparentima i zato sto je bas shupacki nekoga nazivati arapima,turk tv,teheranom a onda usijati telefonske zice moleci ga da prenosi Borac iako se svim silama upiremo da dokazemo da nam ne treba nista iz "teherana",ni titula ni prenos ni nista....Znaci,daj da bar malo budemo ljudi,i odlucimo da li cemo imati bar elementarnu pristojnost prema drzavi koja nam je nametnuta i gdje smo prinudjeni da zivimo,ili da budemo dosljedni,odjebemo sve otuda,a ne ovako da bi se cijeli zivot "jebali da nam ne udje"
2-Jos je veca glupost od ovog moljakanja BHT-a da drzavna televizija treba da prenosi prvaka drzave!!
Ja sticajem okolnosti imam oko 3000 kanala,sa svih kontinenata,i mogu vam reci da nigdje nije tako,vec jednostavno prenosi onaj ko ima najveci interes i ko najvise plati! Sampiona njemacke ne prenosi ARD i ZDF nego Sky Welt (bivsi Premiere),sampiona engleske nema na BBC vec na Sky Sport,sampiona Spanije ne prenose TVE1 i LA 2 nego Canal+ DEporte i Taquilla kanali,italijane Sky Italia a ne RAI UNO,DUO ili TRE,francuza nema na TF1 vec idu na CAnal + itd,itd....I to je vec dugo,dugo,tako. A cak i u regiji se uspostavlja princip "ko ponudi vise",prvi put kad je Partizan igrao grupnu fazu LS nije bilo na RTS vec na B92 itd,itd....
Sta hocu da kazem? Hocu da kazem da je mnogo veci interes i komercijalni i svaki drugi imao RTRS da prenosi naseg Borca,i da ostrica nase ljutnje treba biti usmjerena prema njima koji su odlucili dati prednost ovom junioraskom govnu i koji Borca prenose jednom u 3 godine!
Bht ako otkupi otkupi,svaka im cast,nije im to nikakva obaveza,a ovima nasima treba na neki nacin pokazati kolika su GOVNA!!!
Citiraj:
znali li iko gdje se nalazi ovaj kanal yes sport1, na kojem satelitu i moze li se uhvatiti preko dreambox-a
Nalazi se na satelitu Amos 4st WEST,i ne moze se gledati iz razloga sto snop tog kanala nije predvidjen za Balkan vec za Bliski nIstok i trebao bi ti tanjir od najmanje metar i 80 cm da bi uhvatio signal. Videoguard sistem kodiranja bi ja vec nekako rijesio (uzeo bih liniju za cs od nekoga iz Evrope s kim razmjenjujem te linije, ko ima originalnu karticu),ali problem je signal i velicina tanjira.