banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 21:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120103 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1163, 1164, 1165, 1166, 1167, 1168, 1169 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 12 Jul 2011, 19:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
RBA kad cemo onda infiltrirati Micu u njihove redove.Kontam na poluvremenu.

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 20:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Tamo se vode psihičke igrice, podmeću nam na svakom koraku, ali ja to razumijem, tako ćemo i mi njima, dvije tri patrole sa radom i kazna za šofera autobusa, pa ga još pošalješ na vanredni tehnički pregled... a igrači pucaju...

А да ми започнемо штрајк на овом нашем "аеродрому", нешто су се радници бунили скоро. :lol:
Па нек јевреји лете преко Будимпеште.

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 20:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Ja kupio karte danas, pustene za VIP i za zapad po numeraciji ali pustili samo prvih 7 redova :-?

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 20:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Нервоза ствара додатни мотив

Послије два сата лета од Будимпеште до Тел Aвива и више од два часа вожње аутобусом од главног града Израела до Хаифе, фудбалери Борца су око 15.30 часова стигли на коначну дестинацију у Израел, гдје у сриједу играју против Макабија. Дуг пут и велика врућина исцрпили су све чланове бањалучке експедиције, коју у сриједу од 19 часова на стадиону "Кирјат Елаизер" очекује прва утакмица другог кола квалификација за Лигу шампиона. Занимљиво је да у Хаифи нема никаквих плаката или назнака да се у сриједу игра утакмица Макаби - Борац, чак у локалним новинама не пише ништа о овој утакмици.

Бањалучани су смјештени у хотелу "Колони", а занимљиво је да их у Израелу није дочекао нико од представника и дипломата из БиХ. Чак нису имали ни полицијску пратњу до Хаифе. Тек по доласку у овај град на сјеверу земље добили су полицијску пратњу која их је спровела у хотел. Од главног града Израела до Хаифе била је велика гужва, кроз коју се експедиција из Републике Српске једва пробила. Новинари су закаснили на прес-конференцију екипе Макабија, а у хотел се стигло са више од пола часа закашњења од предвиђеног термина.

На аеродрому у Тел Aвиву било је и малих проблема, односно застоја. Цариници и полицајци су највише задржали голмана Aсмира Aвдукића, јединог репрезентативца из табора Борца. Послије десетак минута детаљних прегледа Aвдукић је добио "зелено свјетло".

- Нервоза која се појавила је сасвим нормална у оваквим ситуацијама, али већ послије једног часа све ће бити у најбољем реду. Поготово послије вечерњег тренинга на стадиону на којем играмо утакмицу са Макабијем нестаће тај стрес и прерашће у велики мотив. Ништа нас не може пореметити и избацити из такта, желимо што је могуће бољи резултат у Израелу - истакао је помоћни тренер Борца Слободан Старчевић, који ће имати улогу шефа јер Звездан Цветковић нема UEFA ПРО лиценцу.

На аеродрому у тел Aвиву и навијачи Борца су имали мали "неспоразум" са цариницима, али је све изглађено.

- Било је неких проблема техничке природе, али све смо успјели да ријешимо и наши навијачи ће бити на трибинама стадиона "Кирјат Елиезер" и бодриће нас - рекао је директор Борца Радмило Шиповац.

(Глас Српске)

Код кога се пријављује за ово форумско гледање утакмице?

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 20:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Kakve su im ono stolice na stadionu u pm? Teska ruina.
Treba se zaliti Uefi na ove azijske ekipe. :D

Mene je uhvatila tolika nervoza tako da vjerujem da sutra necu nista pisati na forumu.

Samo da odigramo hrabro, ne popijemo ga na pocetku i imamo sanse za aktivan rezultat.
Evo i Mogren se dobro nosio sa Liteksom, zasto ne bismo i mi sa ovima?! Mada, sto neko napisa, mozda su odradili iz 1 u 2 sa Bugarima. :D

Brigate, hvala za izvjestaj i slicice.

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 20:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Код кога се пријављује за ово форумско гледање утакмице?

Cadjo je najmjerodavniji.... 8)

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 21:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Гдје гледате текму ако се смије знати :D
Може и на пп

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 21:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Krajiška se pjesma čuje

Fudbaleri Borca će večeras (19 časova) pokušati da izbore povoljan rezultat u prvoj utakmici drugog pretkola Lige šampiona. Banjalučani obećavaju da će u Haifi odigrati borbeno i požrtvovano, te da će pokušati sa što povoljnijim rezultatom doći na revanš meč 20. jula u gradu na Vrbasu. Juče je crveno-plava ekspedicija boravila u Mađrskoj, odakle je krenula put Izraela, a sinoć su Banjolučani odradili trening u terminu večerašnje utakmice, pokušavajući da se aklimaizuju na uslove koji vladaju u ovim krajevima.

Pouzdani defanzivac Dragoslav Stakić imaće težak posao sa iskusnim Janivom Katanom, te Vladimirom Dviašvilijem.

- Za ovakve mečeve se živi, tako da ne sumnjam da ćemo odigrati dobar meč i da ćemo učiniti sve što možemo da ostvarimo povoljan rezultat za revanš. Pogledali smo četiri prijateljska meča Makabija i smatram da su veoma iskusan tim. U odnosu na prošlu sezonu promijenili su tim, ali i dalje imaju opasan igrački kadar. Što se tiče mog posla, vidio sam na snimcima da je Katan posebno opasan, kad primi loptu ne razmišlja mnogo kad se nađe u šansi, dok je Gruzijac robusniji. Katan ima slobodu u igri i to znalački koristi. Od ostalih igrača izdvojio bih Bokolija, koji mnogo pretrči, ima dobar pas i od njega počinju akcije - rekao je Stakić.

Defanzivac Borca ističe da nema straha ni treme pred debi nastup u Ligi šampiona.

- Ne znam zašto bi bilo. Ovo je za sve nas velika šansa da pokažemo kvalitet. Borac mora u svaki meč ući sa ciljem da pobijedi. Mi ćemo imati nešto zatvoreniju varijantu, ali vjerujem da ćemo uprkos tome biti u prilici da iz dobrih polukontri i kontri ugrozimo gol protivnika. Kvalitetno smo odradili pripreme i vrijeme je da to pokažemo na terenu. Za nas bi najpovoljnije bilo da pobijedimo, mada ne bi bili razočarani ni neriješenim ishodom - istakao je Stakić.

Trener, Zvezdan Cvetković, na meču u Haifi izvršiće određene promjene u ekipi. Boris Raspudić igraće na desnom beku, dok će ispred njega špartati Milan Stupar. U špicu će usamljen biti Duško Stajić.

- Nije mi ovo nepoznata pozicija. Igrao sam u špicu tokom karijere, tako da vjerujem da ću moći odgovoriti zahtjevima trenera Cvetkovića. U ovom duelu prednost ima Makabi zbog domaćeg terena i većeg iskustva u evropskim kupovima, ali se mi nećemo predati. Idemo da odigramo muški, pa šta bude. Ovo je za nas ispit generacije, koji ćemo, nadam se, uspješno proći - rekao je Stajić.

D. ADŽIĆ

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 21:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Sep 2010, 19:35
Rangarok je napisao:
Гдје гледате текму ако се смије знати :D
Може и на пп

и мене занима... :)

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 21:35 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Sep 2007, 16:59
Sad sam Boki preko fejsa pozelio srecu i rekao sam mu da smo svi uz momke,pa neka idu samo hrabro pa kako bude,sreca prati hrabre ;)

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 22:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Kako mrzim ove papke sa ATV-a
Svaki sportski pregled pocinje izjavama iz BG-a, sve vezano za PFC i CZ pa tako veceras... u najavi susret Partizana i ovih Siptara,a Borca ni u prici.
Prebacim na FTV tamo prva vjest, igra orca u Iraelu.
Kontao sam da im napisem neki e-mail ili da ih nazovem da im nanu naninu...
A prije sam ih gotivio,kao tv kucu.

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 22:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
ЧИТАВА босна ПАЛА,ИЗРАЕЛ ЋЕ ПАСТИ КАД УЗМЕМО ЕВРОПУ БАЊАЛУКА ЋЕ ДА ЧАСТИ!!!БОРАЦ ШАМПИОН!!!

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 22:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:
Malo je off topic ali je zanimljivo, Mogren kojeg smo nedavno pocjepali na poluvremenu vodi protiv Liteksa sa 1 0, ma da je to duel Bugara i Crnogoraca pe me ne bi zacudilo da se odradi neki prelaz :D

Citiracu sam sebe, jedini gori od nas su Bugari i Crnogorci :)

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 22:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Sramota za RTRS što ne prenose utakmicu. Da je Sarajevo ili Željezničar u kvalifikacijama za Ligu šampiona BHT bi to prenosio.
Vidim na HRT-u najava za Dinamo sutra,a i RTS će možda prenositi Partizan (bar znaju za šta plaćaju rtv taksu u Hrvatskoj i Srbiji).
Sramota
Naprijed Borče pokaži im

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 22:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Чекајте хоће ли на крају бити пренос на БХТ или не ?

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 22:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Пренос је на БХТ-у, сутра од 18:55. :roll:
Или сам ја нешто пропустио?

едит:

Citiraj:
Stigao tandem iz Južne Amerike
Datum: 07.07.2011 21:00
Autor: Vedran Gajić
BANjALUKA - Dugo najavljivani Brazilci juče su konačno stigli na banjalučki Gradski stadion. Sa fudbalerima Borca trenirali su Gabrijel Markos Korsato i Andre Luiz Diaz Nasimento.

Oni su obavili poslijepodnevni trening iako su poslije višečasovnog leta iz Južne Amerike, preko Njemačke i Hrvatske, stigli u BiH oko 15 časova. Njihova dalja sudbina biće poznata za nekoliko dana.
Šef stručnog štaba Zvezdan Cvetković juče nije želio da komentariše dolazak Brazilaca u Borac već je kratko, sa dozom nepoštovanja prema "sedmoj sili", istakao:
- Kad sam došao, rekao sam da izjave dajem jedino u trofejnoj sali, na konferencijama za novinare. Predstavljanje igrača iz Brazila zakazano je za ponedjeljak i do tada ne mogu ništa da kažem.
Na konferenciji za novinare održanoj u srijedu trener Cvetković je istakao da je Brazilce predložio sam sebi jer ih je gledao u Brazilu "dok su igrali u provincijskoj ligi".
- Ne koštaju mnogo, a od njih možemo da napravimo dobre igrače, poput Bajana iz Širokog Brijega koji danas vrijedi dva miliona evra. Nisu tu zbog popune broja već kao pojačanja, radi se o iskusnim igračima sa nekih 26 godina. Možete da dođete sutra na trening i da ih vidite - rekao je u srijedu Cvetković.
Markos Korsato i Andre Luiz, koji igraju na poziciji lijevog bočnog i defanzivca, zadnjeg veznog, nisu licencirani za utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Makabija iz Haife jer je rok za prijavu igrača kod UEFA istekao u srijedu.
Prema riječima trenera Cvetkovića, on insistira na još jednom napadaču, a pošto nijedan Brazilac nije gol-igrač, onda je moguće da Borac u danima koji slijede angažuje još neko novo ime. U igri su bili Miloš Bogunović iz Partizana, Marko Pavićević (Sloboda PS), ali i nekadašnji fudbaler Borca Saša Kajkut, koji se vratio iz Azerbejdžana. S njim je sportski direktor Darko Ljubojević obavio razgovor, zajedno su igrali u dresu Borca, ali je neizvjesno da li će se Kajkut vratiti na Gradski stadion.
Radosna vijest za stručni štab Borca je činjenica da se novajlija iz sarajevskog Olimpika Boris Savić oporavio i stavio na raspolaganje treneru Cvetkoviću.

Prenos iz Izraela

Radio-televizija Republike Srpske i BHT1 postigli su dogovor o prenosu utakmice iz Haife između Makabija i Borca. Prenos će raditi BHT1, a njegov početak je u 18.55 časova, pet minuta prije starta susreta. Tako će gledaoci u Srpskoj i BiH imati priliku da gledaju istorijski nastup Borca u kvalifikacijama za Ligu šampiona.
Prenos utakmice biće i na Radiju Republike Srpske, a u Izrael s Banjalučanima putuje reporter Dalibor Dafinčev.

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 22:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Ja sam čuo za BHT

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 22:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
Ako slucajno ne bude prenosa na BHT (iako mislim da ce biti), pokusajte na netu naci prenos, sigurno ce negdje biti.

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 22:26 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Само Храбро !

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 22:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Tesko ce san na oci veceras....em vruce em svi premotavamo razne scenarije sutrasnje utakmice u glavi. Mene najvise yebe sto u svakom tom scenariju mi uvijek dobijamo crveni karton!

I to sve zahvaljujuci ovim bosanskim sudijama,koji imaju degenerisane kriterijume.Mi citavo prvenstvo,30 utakmica nismo dobili nijedan crveni karton!!!
Priznacete da je to totalno neprirodno,i svaki put bude problem kad igraci sa takvim navikama izadju na evropsku pozornicu gdje sudija jedva ceka da ti pokaze put u svlacionicu pogotovo ako si underdog.

Ali,sve su to djecije bolesti u Evropi koje moramo prelezati,a nadam se da su Bobo i Cvele pricali sa igracima na ovu temu

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120103 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1163, 1164, 1165, 1166, 1167, 1168, 1169 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]