Citiraj:
Не боже сачувај поента је нешто друго. Да су добили Борац била би потцјењивачка прича до максимума а добили шиптаре који су лошији и од нас а раскокодакали се по форумима и у јавности као да играју са Манчестером.
Ако ће ратовати с њима пушку у руке па на Косово а не да глуме нешто над тим аматерима ако хоће ривалитет тог типа онда нек се пале на равног себи по свему, ДИНАМО
Dobro je,vec sam se htio posvadjati
Ja pratim sport vec jako dugo,i kao i svi mi imam daleko najdrazu pobjedu i isto tako najtezi poraz. Najdraza pobjeda je naravno,bez ikakve dileme,nase osvajanje Kupa Marsala Tita 1988 i to se nikad nece promjeniti,ali poraz koji mi je najteze pao u zivotu je Croatia-Partizan 5-0,1997 godine! Iako nikakve veze sa Partizanom nemam,navijam samo za Borac,a cak mi je Zvezda i puno draza od Partizana,dok sam ziv necu zaboraviti tih 60 000 (jos je bilo dozvoljeno stajanje),zakrvavljenih ociju i ludjackih faca na Maksimiru ,onog nezapamcenog svrsavanja Tudjmana sa salom i ostalih u svecanoj lozi,neopisivog slavlja u svim hrvatskim gradovima,bez obzira ko za koga navija.....A naravno da se osim Thompsona,ubij Srbina,Srbe na vrbe nije nista drugo ni skandiralo,i to iz usta svih prisutnih na svim tribinama a ne kao danas kad to skandiraju manje grupice....
Ako se ovi mladji ne sjecaju tog dogadjaja od prije 14 godina,ili ako je nekome dosadno neka odvoji 9 minuta da vidi o cemu se tu radi...Necete pozaliti sigurno.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IUPRUk8PMOk[/youtube]