banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 21:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120103 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1160, 1161, 1162, 1163, 1164, 1165, 1166 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 12 Jul 2011, 12:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
d.a. je napisao:
дркање од стране мосада је трајало дуго дуго. а посебан третман је имао наш голман.
јеврејска гамад

Takodje neki nasi navijaci zbog vjerskih razloga nisu mogli da otputuju ili su bili duze zadrzani u Haifi :roll:

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 12:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Јел преносе сутра игдје партизана,да видим оћели шиптари доћи?

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 12:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Нова Варош je napisao:
Јел преносе сутра игдје партизана,да видим оћели шиптари доћи?

Неће!!!!
Знаш колико бих волио да Партизан добије Динамо у наредним фазама такмичења. Напалили се на те аматере шиптарске ко Мара на...

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 12:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Cosa Nostra je napisao:
d.a. je napisao:
дркање од стране мосада је трајало дуго дуго. а посебан третман је имао наш голман.
јеврејска гамад

Takodje neki nasi navijaci zbog vjerskih razloga nisu mogli da otputuju ili su bili duze zadrzani u Haifi :roll:

Pa sta je to,kao da smo Al Itihad :(

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 13:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Знаш колико бих волио да Партизан добије Динамо у наредним фазама такмичења. Напалили се на те аматере шиптарске ко Мара на...

Ako sam dobro shvatio ti bi u tom duelu Partizan-Dinamo bio na strani zagrepcana,da pokazu Partizanu?

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 13:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Citiraj:

Ako sam dobro shvatio ti bi u tom duelu Partizan-Dinamo bio na strani zagrepcana,da pokazu Partizanu?

Не, боже сачувај поента је нешто друго. Да су добили Борац била би потцјењивачка прича до максимума а добили шиптаре који су лошији и од нас а раскокодакали се по форумима и у јавности као да играју са Манчестером.
Ако ће ратовати с њима пушку у руке па на Косово а не да глуме нешто над тим аматерима ако хоће ривалитет тог типа онда нек се пале на равног себи по свему, ДИНАМО

Poslednji put menjao БуС dana 12 Jul 2011, 13:07, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 13:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Shadow je napisao:
skypostman je napisao:
Не знам стварно, док неко не оде и увјери се лично, јуче је неко рекао да се од данас пушта запада и одмах се карте добијају...

Сад сам звао клуб, пуштене су у продају карте за запад и ВИП и одмах се добија карта, није уплатница као прошле године.

Исток?

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 13:08 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Cosa Nostra je napisao:
d.a. je napisao:
јеврејска гамад

Ne razumijem kako misliš duže zadržani, naši momci tek sada očekuju let za Istanbul, pa će u toku večeri put Tel Aviva...

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 13:09 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2011, 20:41
Schlager je napisao:
Cosa Nostra je napisao:
d.a. je napisao:
јеврејска гамад

Pa sta je to,kao da smo Al Itihad :(

навијачи још нису дошли у Хаифу, тако да не знам одакле ти то да су задржани тамо?!

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 13:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Znam da momci neki nisu otputovali u Haifu zbog tog razloga zbog cega je zadrzan i Avdukic :wink:

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 13:12 
Bič božji
Bič božji

Cosa Nostra je napisao:
Znam da momci neki nisu otputovali u Haifu zbog tog razloga zbog cega je zadrzan i Avdukic :wink:

To je nešto drugo, ali zbog toga niko nije zadržavan nigdje jer momci još nisu ni blizu Izraela...

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 13:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Не боже сачувај поента је нешто друго. Да су добили Борац била би потцјењивачка прича до максимума а добили шиптаре који су лошији и од нас а раскокодакали се по форумима и у јавности као да играју са Манчестером.
Ако ће ратовати с њима пушку у руке па на Косово а не да глуме нешто над тим аматерима ако хоће ривалитет тог типа онда нек се пале на равног себи по свему, ДИНАМО

Dobro je,vec sam se htio posvadjati :D

Ja pratim sport vec jako dugo,i kao i svi mi imam daleko najdrazu pobjedu i isto tako najtezi poraz. Najdraza pobjeda je naravno,bez ikakve dileme,nase osvajanje Kupa Marsala Tita 1988 i to se nikad nece promjeniti,ali poraz koji mi je najteze pao u zivotu je Croatia-Partizan 5-0,1997 godine! Iako nikakve veze sa Partizanom nemam,navijam samo za Borac,a cak mi je Zvezda i puno draza od Partizana,dok sam ziv necu zaboraviti tih 60 000 (jos je bilo dozvoljeno stajanje),zakrvavljenih ociju i ludjackih faca na Maksimiru ,onog nezapamcenog svrsavanja Tudjmana sa salom i ostalih u svecanoj lozi,neopisivog slavlja u svim hrvatskim gradovima,bez obzira ko za koga navija.....A naravno da se osim Thompsona,ubij Srbina,Srbe na vrbe nije nista drugo ni skandiralo,i to iz usta svih prisutnih na svim tribinama a ne kao danas kad to skandiraju manje grupice....

Ako se ovi mladji ne sjecaju tog dogadjaja od prije 14 godina,ili ako je nekome dosadno neka odvoji 9 minuta da vidi o cemu se tu radi...Necete pozaliti sigurno.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IUPRUk8PMOk[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 13:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Cosa Nostra je napisao:

To je nešto drugo, ali zbog toga niko nije zadržavan nigdje jer momci još nisu ni blizu Izraela...

Ponekad je nauka sklopiti jednu prostoproširenu recenicu :wink:

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 13:17 
Bič božji
Bič božji

Čađo je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Cosa Nostra je napisao:

Ponekad je nauka sklopiti jednu prostoproširenu recenicu :wink:

Jel ti to meni nešto na nacionalnoj osnovi... 8)

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 13:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

:D Шлагер нећемо више о томе, сјећам се ја утакмице нисам баш тако млад, и не прижељкујем да их Динамо наканта - напротив, само ми мало иду на живце око ове утакмице. Лако је глумити велике заштитнике српства против тамо неких фудбалских бједника и аматера.

И да замолим неког ако има инфо. да ми на пп или како већ прослиједи, ове екипе из региона кад играју утакмице и шта ће бити од преноса или нек ставе овдје вјерујем да и друге занимају неки од тих мечева

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 13:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Bez ljutnje, ali ne znam koga ovdje zanima Partizan a pogotovo neki šiptarski klub?!

Što se tiče Milana i njegove igre na novoj poziciiji, ja ne sumnjam da će Milan dati sve od sebe. Da se svi igrači zalažu kao Stupar, gdje bi nam bio kraj?! Mislim da će ipak Petrić dobiti predost u zadnjoj liniji u odnosu na Markovića, mada nisam baš nešto siguran koliko je i Petrić spreman na jedan ovakav izazov. Kad sam napisao da se Stupar posebno zalaže, nisam mislio da se drugi ne trude, naprotiv.
Želja, hrabrost i malo sportske sreće, tri stvari koje će biti presudne u obje utakmice.

Poslednji put menjao kod kuće i na strani dana 12 Jul 2011, 13:42, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 13:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
kod kuće i na strani je napisao:
Bez ljutnje, ali ne znam koga ovdje zanima Partizan a pogotovo neki šiptarski klub?!

Što se tiče Milana i njegove igre na novoj poziciiji, ja ne sumnjam da će Milan dati sve od sebe. Da se svi igrači zalažu kao Stupar, gdje bi nam bio kraj?! Mislim da će ipak Petrić dobiti predost u zadnjoj liniji u odnosu na Markovića, mada nisam baš nešto siguran koliko je i Petrić spreman na jedan ovakav izazov. Kad sam rekao da se Stupar posebno zalaže, nisam mislio da se drugi ne trude, naprotiv.
Želja, hrabrost i malo sportske sreće, tri stvari koje će biti presudne u obje utakmice.

Чини ми се да је против Лозане тамо био један од лошијих. :-?

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 13:46 
Bič božji
Bič božji

Tim koji će da istrči je sigurno ekipa koja je igrala zajedno na zadnjoj trening utakmici, dva puta po 15 minuta, znači zaigraće sa dva zadnja vezna, Kovačević-Sakan, sa Krunom ispred njih, Mikac lijevo, Milanče desno i naprijed Staja...

Zadnja linija će igrati skoro je to sigurno u sastavu Boka-Staka-Marković-Žare, sa tim da će Milanče u pojedinim momentima ulaziti na poziciju desnog beka i na taj način gurati Boku u sredinu, to je taj sistem sa tzv petim bekom... Treba sačekati, ali uglavnom prema informacijama sa lica mjesta ekipa se osjeća odlično, pozitvni su nevjerovatno, puni su samopouzdanja... Avduku ne treba da ljute na granicama, jer nisu ni svjesni da ako se on naljuti, nema im gola ni iz penala... Aco poludi... :D :D

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 13:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
koliko god me hrabre stavovi nasih momaka, nekako me sjebe cinjenica da se nasa uprava predala prije nego sto je utakmica i pocela. Prelazni rok nije odredjen kako treba, igraci se dovode poslije utakmica u ligi sampiona, sve mi djeluje kao da zele da ispadnemo.

nadam se da grijesim, ali sa rezultatom 2-0 ja bi bio zadovoljan, al pod uslovom da smo odigrali muski i hrabro

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 13:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Možda čuvamo pojačanja za treće pretkolo, jeli tako Predsjedniče :D ?

Poslednji put menjao kod kuće i na strani dana 12 Jul 2011, 13:50, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120103 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1160, 1161, 1162, 1163, 1164, 1165, 1166 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]