banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 21:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120103 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1158, 1159, 1160, 1161, 1162, 1163, 1164 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 11 Jul 2011, 22:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
subzero81 je napisao:
- Ne plašim se provokacija, niti će me čuvati dva igrača. Možda s neke zgrade budem na nišanu dvojice snajperista. Baš zato imam želju da postignemo gol, ili neko drugi, svejedno, piše se Borcu - poručio je Raspudić.

Бока лав!!!

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2011, 22:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Vjerovatni sastav

Borac će nastupiti u sljedećem sastavu: Asmir Avdukić, Boris Raspudić, Dragoslav Stakić, Bojan Marković, Draško Žarić, Duško Sakan, Borislav Mikić, Saša Kovačević, Milan Stupar, Duško Stajić, Branisalav Krunić.

Независне

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2011, 22:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
LJudi pozdrav iz Budimpeste ekipa je ovdje doputovala sve je ok, momci su optimisti, nazalost slike i video matrijal ne mogu postaviti iz glupih razloga ali se nadam da ce ih biti u toku dana. Svi su optimisti da mogu napraviti dobar rez u Haifi..Sutra ujutro putujemo za Tel Aviv u devet i ja licno ocekujem da cemo oko 16 biti u haifi po nasem odnosno 17 po njihvom vremenu. Do tad se nadam da cu postaviti matrijale iz Budimpeste i Haife..

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2011, 23:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Откуд ти тамо :D Пријатно изненађење богме

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2011, 23:03 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Brigate BL je napisao:
LJudi pozdrav iz Budimpeste ekipa je ovdje doputovala sve je ok, momci su optimisti, nazalost slike i video matrijal ne mogu postaviti iz glupih razloga ali se nadam da ce ih biti u toku dana. Svi su optimisti da mogu napraviti dobar rez u Haifi..Sutra ujutro putujemo za Tel Aviv u devet i ja licno ocekujem da cemo oko 16 biti u haifi po nasem odnosno 17 po njihvom vremenu. Do tad se nadam da cu postaviti matrijale iz Budimpeste i Haife..

Predstavnik foruma...

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2011, 23:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Не знам ни шта би те питао, оно најважније слиједи кад се дође у Израел, извјести нас о времену и тако... важно да оптимизам није спласнуо

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2011, 23:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Vjerujem da je predsjednik ogorcen i veoma ljubomoran sto se njegova zicagu u ovom trenutku ne nalazi u hotelu gdje su nasi igraci :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2011, 23:12 
Bič božji
Bič božji

Cosa Nostra je napisao:
Vjerujem da je predsjednik ogorcen i veoma ljubomoran sto se njegova zicagu u ovom trenutku ne nalazi u hotelu gdje su nasi igraci :lol:

Kao i da jesam sa njima :wink:

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2011, 23:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
brigate prenesi nasima da samo hrabro odigraju i mi smo zadovoljni

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2011, 23:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MMG4IR07U6Y[/youtube]

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2011, 23:14 
Bič božji
Bič božji

Naravno želim i našim momcima koji sutra kreću put Bliskog Istoka svu sreću i da nam i tamo daleko od Banjaluke osvjetlaju obraz i svijetu pokažu koji klub ima najbolje navijače na svijetu...

Momci sretno vam...

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2011, 23:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

То брате таман сам помисио да неће бити клип.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2011, 23:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
БуС je napisao:
То брате таман сам помисио да неће бити клип.

Данас нас је нет нешто зез'о, али је мисија успјешно обављена :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2011, 23:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Čađo je napisao:
Javite mi na pp ko sve hoce da gleda tekmu, dobio sam ovlastenja od predsjednika licno... :D :D :D pa da se izorganizujemo...

Стави мене на тај списак 8)
Само јави гдје и када преко пп жив био.

Ораганизуј неку жесту и лав пиво,и ја сам поклоник истог 8)

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2011, 23:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Нова Варош je napisao:
Čađo je napisao:
Javite mi na pp ko sve hoce da gleda tekmu, dobio sam ovlastenja od predsjednika licno... :D :D :D pa da se izorganizujemo...

Стави мене на тај списак 8)
Само јави гдје и када преко пп жив био.

Ораганизуј неку жесту и лав пиво,и ја сам поклоник истог 8)

Sve ce vam se javiti preko pp, ali molim vas bez posebnih zahtjeva. Radi se o prirodnom stanistu za mnoge, kafani :D tako da je sve u opticaju. Plati pa klati :D

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 06:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
БAЊAЛУКA - Ово поднебље даје само ратнике и храбре мушкарце који се ничега не плаше, тако ни пута у Израел и двобоја против тамошњег шампиона Макабија у Хаифи.

Ово је истакао тренер Борца Звездан Цветковић на конференцији за новинаре прије пута за "свету земљу". Он је још додао:
- Најважније је да моји играчи немају страха, путују у Израел да играју фудбал и остваре добар резултат. Aко будемо добро играли, остварићемо и добар резултат. A добар резултат - то је сваки резултат осим пораза.
Стручни штаб Бањалучана храбри чињеница да током припремног периода није било повријеђених фудбалера, сви су здрави и орни за надигравање са најбољим тимом са Блиског истока.
- Имали смо 25 радних дана, остварили оно што смо замислили и са великим оптимизмом путујемо у Хаифу. Добро смо радили тако да нема повријеђених, али има и ствари које су нас пореметиле - казао је Цветковић, а потом наставио мисао:
- Одлазак Дарка Малетића. Много нам недостаје, он је репрезентативац БиХ, квалитетан играч... A можете мислити колико вам недостаје заиста квалитетан играч.
О Макабију ка противнику Цветковић је рекао:
- Снимили смо добро игру Израелаца. Највећа пријетња су нам Јанив Катан и Бразилац Боколи. Ради се о заиста одличним играчима који много трче и раде на терену, пробијају. Ми не идемо у Хаифу да се бранимо, од тога нема ништа. Aко се од старта затворимо у наш шеснаестерац осуђени смо на пораз. Покушаћемо да затворенијом варијантом стигнемо до позитивног резултата. Играћемо у формацији 4-2-3-1.
Стратег Бањалучана је истакао да у глави има стартну једанаесторицу.
- Имам још једну или двије дилеме које ћемо ријешити на посљедња два тренинга у Израелу. Тамо ћемо радити дан прије у вријеме утакмице. Надам се да ћемо одиграти добру утакмицу и да ћемо у реваншу напунити стадион у Бањалуци и нашим навијачима приредити истински спектакл - казао је Цветковић.
Шампиона БиХ у "светој земљи" очекују високе температуре и велика влажност, што би могло да буде велики противник поред играча Макабија.
- Претходних дана смо тренирали у 17 часова како бисмо играчима приближили услове у Израелу. Врућине су овдје, врућине су тамо, тако да с те стране не би требало да имамо проблема - јасан је и оптимистичан Цветковић.
Бањалучка експедиција је јуче у 16 часова кренула авионом из Маховљана за Будимпешту, гдје је преноћила, а данас у раним јутарњим часовима наставиће пут за Тел Aвив, одакле ће аутобусом стићи у Хаифу на поприште битке с Макабијем.
- Радићемо релаксациони тренинг у главном граду Мађарске, а на стадиону "Кирјат Елаизар" тренираћемо дан прије утакмице у истом термину, што имамо право као гости у европској утакмици. Тада ће пасти дефинитивна одлука којих 11 фудбалера ће истрчати на мегдан шампиону Израела - казао је Цветковић.
О неуспјелом ангажману бразилског тандема Габријел Маркос Корсато и Луиз Aндре Несаименто тренер Цветковић је рекао:
- Искључиви кривац сам ја јер сам вјеровао једном Бразилцу који има камп у Јужној Aмерици и који је Динамо предлагао Самира, Етоа и још неке играче. То што је послао нама не задовољава наше критеријуме и понављам: "Кривац сам ја јер сам испао наиван" – казао је Цветковић.
Прва утакмица другог кола квалификација за Лигу шампиона у Хаифи између Макабија и бањалучког Борца почиње у 19 часова по средњоевропском времену (20 сати по локалном). Главни арбитар је Паоло Валери из Италије. Реванш је у Бањалуци 20. јула у 20.45 часова.
Играчки кадар

У авиону за Будимпешту, а потом и Израел, налази се 19 фудбалера, и то: Aсмир Aвдукић, Синиша Марчетић, Бојан Петрић, Милан Ступар, Саша Ковачевић, Срђан Граховац, Борис Распудић, Немања Видаковић, Душко Сакан, Немања Дамјановић, Борислав Микић, Драшко Жарић, Драгослав Стакић, Душко Стајић, Бранислав Крунић, Вукашин Беновић, Синиша и Стефан Дујаковић и Бојан Марковић.
Стручни штаб сачињавају: шеф струке Звездан Цветковић, помоћници Слободан Старчевић, Радован Гајић, секретар Миле Јовичић, доктор Мирко Раковић и физиотерапеути Синиша Ћебић и Драшко Жижић.
Стартна постава

Према посљедњим тренинзима на Градском стадиону очекује се да тренер Цветковић на дуел против Макабија изведе сљедећи састав: Aвдукић, Распудић, Стакић, Марковић, Жарић, Ступар, Сакан, Микић, Ковачевић, Крунић, Стајић.

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 08:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 09:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
jutros je krenulo 20 lešinara iz bl put azije

ako je neko ovo napisao, nek se post obriše, i izvinjavam se

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 09:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Свака част момцима! Много ће значити фудбалерима да имају подршку тамо.

АЈ БОРАЦ

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 10:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Sto rece Boka dovoljno je vidjeti samo trans i odma imas motiv vise za igru .

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120103 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1158, 1159, 1160, 1161, 1162, 1163, 1164 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]