ssssjjjjssssjjjj je napisao:
Amaterizam žestoki , igrača se ne može procjeniti na osnovu jednog ili par treninga isto kao što ne može pomoću video klipa , tu se vjerovatno krije neki sukob sa nekim menadžerima ili slično , sve što se u Borcu radi je amaterski i ako ovako nastave da rade nikad neće dići klub na veći nivo
вјеруј ми да овакве "играче" можеш процјенити након пар додавања
mich je napisao:
Svi ovi strucnjaci iz uprave,svojim ponasanjem u ovom periodu pokazuju da im nije stalo do ove sezone i evro takmicenja.Pocev od trenera , pa preko takozvanih pojacanja.I vise nemogu da citam komentare tipa "rano je sa kritikama ,nek se pokaze na terenu i ostale gluposti.MI NEPOKAZUJEMO AMBICIJE I NEMA OZBILJNE PRICE O FUDBALU ,TRENER KRETEN NEMA LICENCE I KOGA TO ON DOVODI.U normalnoim klubovima morao bi odgovara za ovu dvojicu i zar je moguce da BORAC na ovom j.... balkanu nemoze da nađefudbalera koji bi dosao u jedan ambiciozan i ozbiljan klug ako to jesmo.Pa oni najavljujuju pricu o pojacanjjima poslije kvalifikacija,pa koliki idiot moras biti da shvatis kakve su ambicije.
амбиције су свима јасне.
првенство и играње европе и сљедеће године.
европу смо већ схватили као бонус и да нам је она можда у овом тренутку превелик залогај.
доживио је Жељо бламажу, доживљавали су и Звезда и Партизан разноразне петарде, Динамо, Хајдук.
ја се надам да ћемо ми да одиграмо јуначки. да се нећемо избламирати.
све остало би био прави подвиг. наравно да сви ми потајно то прижељкујемо.
мислим да имамо тим за врх табеле, ако се посложе коцкице можемо и напасти један од два трофеја.
срамота јесте да дође до овога да нас тренира тренер без лиценце за европу.
али ако си био на тренинзима, и ако си икако причао са играчима, знаћеш да их овај гази ал на фињака.
постоје игре и игрице, кланови, али то је нормално на нашем поднебљу. рјешиће се и то ускоро.
издигли смо се, издижемо се и даље.