БуС je napisao:
Нова Варош je napisao:
Не дај Боже да ми њих поведемо
Неке ће инфаркт стрефити

Стари треба покушати остати што реалнији, ја сам поставио нека очекивања тако да пораз од 3 гола разлике и све мање од тога сматрам добрим резултатом. Више од тога је брате много и за егзотичније земље и клубове.
Што кажеш ако би заваљали и који гол и остварили нешто више, нико срећнији, ал покушавам бити реалан да се у случају ... не разочарам превише.
Не знам, баш је тешко прогнозирати, што каже Цвеле бићемо много паметнији након прве утакмице

Добри тебра, ја сам оптимистичан, немам разлога да не будем, што би рекао Винстон Черчил,покој му души
Не знам како остали форумаши гледају на то,свако има свој став,али ако би прошли онако ко сељо прошли године,разочаро би се толико да не би могао доћи себи 5-6 дана.
Реалније говорећи, тешко да можемо проћи,али неки пораз од 2-0 би био пристојан и у БЛ, исчупати реми и сив би били задовољни.Да се не лажемо пући од 5-0 од Макабија била би срамота,бар ја тако мислим,ја те израелце не сматрам неким магом да сад морамо стријепити колико ћемо голова примити.
Ја сам оптимиста да МОЖЕМО ПРОЋИ уз доста спортске срећеи да ето Маакби нема неки Бог зна какав дан.
Колико сам успио похватати,доста су тим измјењали можда и то треба искорисити,то њихову неуиграност.
Сад је само питање колико их је Билбија добро скенирао, а вјерујем да јесте, ваљда Цвеле ће поставити добру тактику у Хаифи.
Пораз од 1-0 би отоврио широм врата у реваншу.
Јебати га оде ја из крајности у крајност,али људски се надати и бити оптимистичан