banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 12:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120114 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1140, 1141, 1142, 1143, 1144, 1145, 1146 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 08 Jul 2011, 09:15 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Нова Варош je napisao:
Кад је тренинг данас?

17 h po najvecem zvizganu

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2011, 09:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
нека се привикавају на звизган, исто их очекује доле.

мали Дујаковић има опасну праћку, надам се да ће који пут у предстојећој сезони разгалити Градски стадион!

бункерица него шта, а онда преко Малете и Микаре пробати направити дар мар, па шта буде

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2011, 10:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Не дај Боже да ми њих поведемо 8)

Неке ће инфаркт стрефити :D

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2011, 10:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2010, 11:03
Nevjerovatno mi je da dovodimo Brazilce na defanzivnim pozicijama, takvih igraca ima u ligama ex-yu koliko hoces.
Nama je trebao napadac, kreativac... Igraci su stigli iz provincijske lige, neki info vise ???

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2011, 11:46 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Apr 2011, 21:39
d.a. je napisao:
па можда је требао причати о широком?!

или ниси прочитао шта је Бус написао или се опет правиш наиван.
а вјероватно ниси ни гледао утакмицу али си се јавио да заштитиш витални балијски интерес.

Imam možda godina kao ti X 2, a kad je Marjan Miajlović radio na Sportclubu, zar nisu bile njegove utakmice najgledanije ( a on od tetke do strica zna sve ). Tako da više volim gledati utakmicu u kojoj komentator priča, nego neku u kojoj ponavlja samo imena igrača kad imaju kontakt sa loptom. Ne znam koji ili čiji interes branim?

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2011, 11:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
obicno se ne mijesam u rasprave ali ti, milokliz ili si nesto pomijesao ili mi se cini da ne znas o cemu pricas. ljudi su ti fino rekli da je komentator trebao da prica o Sirokom, a ne o, kako ti navodis jelen s.l. ili nhl ili babama, tetkama i cemu jos...procitaj svoja dva zadnja posta i vidjeces da nemaju bas neke veze bliske.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2011, 12:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

о деда нисам те препознао.
нек си се ти јавио нама. чисто мало да нам објасниш.

БОРАЦ БАЊАЛУКА РЕПУБЛИКА СРПСКА :wink:

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2011, 12:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
d.a. je napisao:
о деда нисам те препознао.
нек си се ти јавио нама. чисто мало да нам објасниш.

БОРАЦ БАЊАЛУКА РЕПУБЛИКА СРПСКА :wink:

nemoj tako, deka malo senilan. :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2011, 12:22 
Stara kuka
Stara kuka

milokliz je napisao:
d.a. je napisao:
па можда је требао причати о широком?!

или ниси прочитао шта је Бус написао или се опет правиш наиван.
а вјероватно ниси ни гледао утакмицу али си се јавио да заштитиш витални балијски интерес.

Imam možda godina kao ti X 2, a kad je Marjan Miajlović radio na Sportclubu, zar nisu bile njegove utakmice najgledanije ( a on od tetke do strica zna sve ). Tako da više volim gledati utakmicu u kojoj komentator priča, nego neku u kojoj ponavlja samo imena igrača kad imaju kontakt sa loptom. Ne znam koji ili čiji interes branim?

Slazem se da komentator treba da prica ali o onima i onom sto se dogadja na terenu, igrali su olimpija-siroki koga zaboli za, Osimom, zeljom ,sarenom lazom za novi stadion, sdp ,sarajevom itd. Uostalom taj lik je ogranicen jos se sjecam onog njegovog cuvenog` evo bacaju bombe na nase navijace`,sreca pa nece raditi Borca inace bi volume isao na 0,pa lagano radio rs i Dafincev :( :D

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2011, 12:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Нова Варош je napisao:

:D

Стари треба покушати остати што реалнији, ја сам поставио нека очекивања тако да пораз од 3 гола разлике и све мање од тога сматрам добрим резултатом. Више од тога је брате много и за егзотичније фудбалске земље и клубове.

Што кажеш ако би заваљали и који гол и остварили нешто више, нико срећнији, ал покушавам бити реалан да се у случају ... не разочарам превише.

Не знам, баш је тешко прогнозирати, што каже Цвеле бићемо много паметнији након прве утакмице :wink:

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2011, 12:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

БуС je napisao:
Нова Варош je napisao:

:D

Стари треба покушати остати што реалнији, ја сам поставио нека очекивања тако да пораз од 3 гола разлике и све мање од тога сматрам добрим резултатом. Више од тога је брате много и за егзотичније земље и клубове.

Што кажеш ако би заваљали и који гол и остварили нешто више, нико срећнији, ал покушавам бити реалан да се у случају ... не разочарам превише.

Не знам, баш је тешко прогнозирати, што каже Цвеле бићемо много паметнији након прве утакмице :wink:

Добри тебра, ја сам оптимистичан, немам разлога да не будем, што би рекао Винстон Черчил,покој му души :geek:
Не знам како остали форумаши гледају на то,свако има свој став,али ако би прошли онако ко сељо прошли године,разочаро би се толико да не би могао доћи себи 5-6 дана.

Реалније говорећи, тешко да можемо проћи,али неки пораз од 2-0 би био пристојан и у БЛ, исчупати реми и сив би били задовољни.Да се не лажемо пући од 5-0 од Макабија била би срамота,бар ја тако мислим,ја те израелце не сматрам неким магом да сад морамо стријепити колико ћемо голова примити.
Ја сам оптимиста да МОЖЕМО ПРОЋИ уз доста спортске срећеи да ето Маакби нема неки Бог зна какав дан.
Колико сам успио похватати,доста су тим измјењали можда и то треба искорисити,то њихову неуиграност.
Сад је само питање колико их је Билбија добро скенирао, а вјерујем да јесте, ваљда Цвеле ће поставити добру тактику у Хаифи.
Пораз од 1-0 би отоврио широм врата у реваншу.

Јебати га оде ја из крајности у крајност,али људски се надати и бити оптимистичан :wink:

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2011, 12:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Пардон "М. Библија" :lol: немој да ти се више такви гафови дешавају :D

И ја се исто питам шта да је неко из лига петице шта би тек онда, јбти га само храбро, ал не у изјавама за медије него на терену.

Њихово је да нађу најбољи модул и да буду јаки у глави и да вјерују у пролаз, помало се прибојавам раног гола и црних рупа у игри. Али ипак вјерујем у овај тим није нас до сад разочарао, штавише, вјерујем да ће то бити неки прихватљив резултат

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2011, 13:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

БуС je napisao:

, помало се прибојавам раног гола и црних рупа у игри. ,

То је то,кратко и јасно,не примити го у првих 45 минута,равно финалу лиге шампиона!

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2011, 13:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Samo da dodam,da je velika sramota, sto bar dva pojacanja nismo doveli za dvomec.Eventualnu bruku protiv makabija,necu prepisivati cveletu i igracima.Predsednik i clanovi upravnog odbora su jedini odgovorni.Mislim da je vreme da opozicija sa foruma preuzme vlast 8)

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2011, 13:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Al sam se sinoć razočarao u P.M....Odem na vikendicu oko 14h (još nisam uveo internet),ovdje na forumu ludilo,pozivi da se dođe na trening,trebaju stići oni dobri brazilci iz Osijeka,nazove me još kolega (prepoznaće se) i kaže da juče potpisuje Saša Kajkut.A to su vijesti koje mene najviše mogu obradovati,jer više volim kad dođe jedan dobar naš igrač,Banjalučanin,nego 3 ova legionara...A njega još posebno gotivim,dovoljno je samo sjetiti se kako je sa lošom,Dzimijevom,ekipom terorisao golmane,a pogotovo je Šehiću na Grbavici bio noćna mora i bio naš najbolji strijelac u ligi i Kupu....
Vratim se kući naveče oko 23h,dođem na forum,vidim 8,stranica ispisano,rekoh super! Sigurno su osim Saleta i ovih extra Brazilaca došli i Pavićević i ko zna još ko....Kad ono sve neke pizdarije na engleskom,zajebancija sa Izraelcima i vijest da ni od Pavićevića ni od Kajkuta nema ništa,a da su umjesto onih brazilaca došli neki defanzivci iz provincijskih liga u Brazilu!

Koliko god sam bio ushićen ujutro,toliko sam se sinoć vratio u realnost u kojoj para nema :( :( :(

Otriježnjenje je bilo prilično bolno,i po ko zna koji put potvrda da nema kod našeg ljubimca ništa glatko,već sve na mišiće!

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2011, 13:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

мени нема шта се не дешава у глави ових дана.
буквално од еуфорије до потонућа свих бродова.
из минуте у минут расположење се мјења, час их пролазимо, час нас накантавају.

могу мислити шта ће бити на дан утакмице :D

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2011, 13:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Da je uprava vratila Dzimija Marica ne bih sigurno doslo do ovih problema on bi nasao adekvatna pojacanja cak vise razbili bi Makabija :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2011, 13:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Мени је у глави гостовање у Градишци, јер дај Боже да ту утакмицу побједимо и од почетка засједнемо на врх и ту и останемо...
Овај двомеч са Макбијем је бонус за наш напоран и добар рад, протекле сезоне, и ми ту немамо шта да изгубимо...

Само ћемо добити огромно европско искуство, које ће нам помоћи да тероришемо ову шабан лигу!

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2011, 13:50 
Stara kuka
Stara kuka

Schlager je napisao:
Al sam se sinoć razočarao u P.M....Odem na vikendicu oko 14h (još nisam uveo internet),ovdje na forumu ludilo,pozivi da se dođe na trening,trebaju stići oni dobri brazilci iz Osijeka,nazove me još kolega (prepoznaće se) i kaže da juče potpisuje Saša Kajkut.A to su vijesti koje mene najviše mogu obradovati,jer više volim kad dođe jedan dobar naš igrač,Banjalučanin,nego 3 ova legionara...A njega još posebno gotivim,dovoljno je samo sjetiti se kako je sa lošom,Dzimijevom,ekipom terorisao golmane,a pogotovo je Šehiću na Grbavici bio noćna mora i bio naš najbolji strijelac u ligi i Kupu....
Vratim se kući naveče oko 23h,dođem na forum,vidim 8,stranica ispisano,rekoh super! Sigurno su osim Saleta i ovih extra Brazilaca došli i Pavićević i ko zna još ko....Kad ono sve neke pizdarije na engleskom,zajebancija sa Izraelcima i vijest da ni od Pavićevića ni od Kajkuta nema ništa,a da su umjesto onih brazilaca došli neki defanzivci iz provincijskih liga u Brazilu!

Koliko god sam bio ushićen ujutro,toliko sam se sinoć vratio u realnost u kojoj para nema :( :( :(

Otriježnjenje je bilo prilično bolno,i po ko zna koji put potvrda da nema kod našeg ljubimca ništa glatko,već sve na mišiće!

hajd da te bar malo razvedrim nisu defanzivci po mojim info jedan je lijevi vanjski a drugi centralni vezni mada neznam jos 100 posto los mi portugalski :D. nisu nista potpisali jer se uprava boji macka u vreci, te ce biti malo na promatranju sto bi rekao nas novi SSS.Meni izgledaju ok ali cemo tek vidjeti sta znaju. Juce ih nisu odmah ubacili u trenazni proces jer su putovali 35h imali su 4 presjedanja, pa ih je sss dodijelio Bikiju a ovaj ih lagano rastrcavao jedno 4-5 km, jbg Biki nezna lagano i malo

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2011, 13:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
e to je već malo bolje,jebo defanzivce iz brazila....još ako budu dobri,možda moje razočaranje i splasne....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120114 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1140, 1141, 1142, 1143, 1144, 1145, 1146 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]