banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 00:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 368  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Feb 2012, 23:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:
steta sto je bosna otisla u q...c......nedostaje mi onaj adrenalin iz proslih sezona

36-14

Ma i meni je krivo sa te strane nedostajace taj naboj i rivalitet,al u drugu ruku mi je drago puno su se oni qrcili,kupovali su igrace na veresiju,davali su astronomske plate u to vrijeme,otimali sve sto valja iz Borca,Sloge,itd.
Eh kad je doslo vrijeme za naplatu onda im igraju drvosjece i sarajevski djilkosi,ma ko ih jebe,treba ih dobiti 50 razlike da se zna ko je gigant.

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2012, 23:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Ma sta se mi imamo sa njima nosati... Ceka nas Liga sampiona, jos jaca SEHA. Bice izazova na pretek...

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2012, 23:30 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Bosna je baš loša. Znači ko da su skupljali ljude po ulici. Šteta što nema više onih dramatičnih utakmica sa njima, ali opet fino je kad nekog odereš 20 razlike.

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2012, 23:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Ali Terza(3) je najjaci,to morate priznati. :lol: :lol: :lol:
Covjeku je bukvalno IQ velicine broja na dresu kao sto neko rece...inace,nije mi jasno kako su uspjeli davati po 18-19 golova u LS,jer ovo vcrs je bilo tragicno. 3 gola za 27. minuta - taj podatak sve govori. :D

Jedva cekam kad ce opet doci da gledam Terzu. :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2012, 23:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Bosna bi se mogla spopandrljati u drugu ligu.

5. Nexe 17 10 3 4 499 : 450 33
6. Borac 17 8 2 7 478 : 445 26
7. Lovćen 15 7 0 8 392 : 423 21

Mi smo se baš zacementirali na 6. mjestu

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 29 Feb 2012, 23:43, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2012, 23:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ja mislim da bosna ne moze ispasti iz bh lige...da moze,ispala bi sigurno...

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2012, 23:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Učinilo mi se da Lovćen ima lagan raspored tek sad vidim ima tu i neku zaostalu sa ZG, pa Metaloplastika u gostima, pa Metalurg.

Bićemo sigurno 6. tako je nešto Marka i najavio na početku sezone i obistinilo se, zlatna sredina.

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2012, 23:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
ja mislim da bosna ne moze ispasti iz bh lige...da moze,ispala bi sigurno...

Ne moze,ne moze...

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 00:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
А зашто не може испасти?

Јест да ми је драго што смо некога побједили 22 разлике, али некадашња дерби утакмица нема више ту чар...
Иначе, данас су наши омладинци имали шансу да се покажу, али нису баш нешто заблистали...

Јбт колико Босна ниско паде, надам се да се нама неће десити нешто слично, ако се заврне славина. Али добро ми не би никад могли пасти баш овако ниско. Дугове смо поприлично добро санирали, играче узимамо само у оквиру тренутног буџета, а и да Додо заврне пипу, опет остаје оно од града.

За сада једини озбиљан конкурент за титулу нам је Извиђач. Ако све буде како треба, наредне године ЛШ у Борику 8)

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 00:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
sloga je bolja od izvidjaca...doveli su neke igrace iz one,prave bosne....bosna ne moze ispasti zato sto ce igrati ligu za prvaka bih,a oni klenovi koji su sada na dnu ce ispasti,,,nemam pojma koji su...

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 00:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
знао сам да је Слога довела нека појачања, али нисам знао да су баш јачи од Извиђача. У сваком случају, не видим ни њих ни Извиђач као екипе које нам могу узети титулу ове године, сам оако озбиљно приступимо свему.

Хоће ли бити ишта од реновирања дворане за ЛШ? Па неће ваљда Барселона или Кил долазити да играју док им голубови лете изнад главе?

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 01:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
Шајин je napisao:
знао сам да је Слога довела нека појачања, али нисам знао да су баш јачи од Извиђача. У сваком случају, не видим ни њих ни Извиђач као екипе које нам могу узети титулу ове године, сам оако озбиљно приступимо свему.

Хоће ли бити ишта од реновирања дворане за ЛШ? Па неће ваљда Барселона или Кил долазити да играју док им голубови лете изнад главе?

требало би да је реновирају...о томе се већ причало али не за ЛШ већ за ЕП за младе сљедеће године...вјероватно ће ЛШ убрзати сав тај процес...

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 06:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ColTrane je napisao:
требало би да је реновирају...о томе се већ причало али не за ЛШ већ за ЕП за младе сљедеће године...вјероватно ће ЛШ убрзати сав тај процес...

Za Svjetsko prvenstvo za mlade...vidjecemo kad misle poceti renovirati dvoranu.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 09:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Igrace se kod Mile u Laktasima, nije dzaba "ulagao" u RK Borac, sada mora iskoristiti svoju dvoranu da jos malo zaradi, sumnjam da ce Borac igrati u BL

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 09:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Spoiler:
Slika

Spoiler:
Slika

Spoiler:
Slika

Spoiler:
Slika

Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 09:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 12:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Недавно је у Блицу био чланак са насловом нешто као "Борик не испуњава услове за ЛШ", везано за то био је неки краћи интервју са Ђогом. Основни недостаци који су набројани су то што у Борику нема ВИП ложе, затим треба набавити рукометну подлогу, ЛЕД дисплеје, треба просторија за кетеринг и још неке просторије, мислим да сам прочитао и да свлачионице не задовољавају услове. Ђого је рекао да је град издвојио неких 3.500.000 за реновирање и да би то требало да буде ускоро.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 12:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
Hertzog je napisao:
Igrace se kod Mile u Laktasima, nije dzaba "ulagao" u RK Borac, sada mora iskoristiti svoju dvoranu da jos malo zaradi, sumnjam da ce Borac igrati u BL

аууу ал је теби добро!
код Миле у Лакташима велиш. на специјалној подлози коју ће Лемилица да купи, само за РК Борац.
ју ју ју, грдно и наопако :roll:

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 12:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa u svakom slucaju je ne bi kupio iz svog dzepa nego na racun RK Borac, zivi bili pa videli... Maksel kaze da je grad izdvojio 3.500.000 za renoviranje, a nedavno je bila prica u medijima kako je grad nekome isplatio neke silne pare i kako je kasa prazna, odakle im onda 3,5 miliona za Borik... Ne znam u kom si fazonu, ali nemoj misliti da se ja radujem ideji da se igra u Laktasima, cak naprotiv, ali ukoliko se ne ispune uslovi to je jedino realno resenje (ili da Borac igra u sarajevu :confused3: )... Klub sam od sebe nema te pare, grad, po prici nema u kasi ni za klikere, jedino da ih Vlada pogura, ali sumnjam u tu mogucnost...

Lakse je obezbediti podlogu za Laktase nego semafor, VIP lozu, klimatizaciju, parking svlacionice i sl. za Borik... Em nema para, em nema vremena da se sve to zavrsi (poznavajuci nas mentalitet)... A ako cemo realno, da Vozd od Laktasa vidi mogucnost profita igranjem Borca u njegovoj dvorani, verujem da bi bez problema "obezbedio" pare za podlogu.

Za FK Borac se u 5 do 12 obezbedise uslovi za igranje kvalifikacija LS, a gledaj koliko se pravi tribina... Sve to kod nas sporo ide

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 13:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slušao sam jedan intervju sa Markom gdje praktično priča samo da nam se dokopati LŠ tamo su pare od TV prenosa, ulaznica, ovoga onoga, kaže samo da nam je jedu sezonu odigrati stali bi na noge.

E sad ja ne vidim da je to baš tako, u fudbalu O.K. igrali su Dinamo i Partizan a danas su za njih svi ostali u njihovim ligama smiješni. Međutim u rukometu igrali su Partizan i Bosna i iz te LŠ izašli su gori nego što su ušli rasprodali igrače, a da ne pričam da se posjeta skrojz raspala. Treba biti oprezan i realan sa procjenama dometa u LŠ da se ne bismo previše zaletjeli pa nakon toga veliko razočarenje.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 368  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]