banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 14:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120139 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1116, 1117, 1118, 1119, 1120, 1121, 1122 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 05 Jul 2011, 10:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Gazimestanac87 je napisao:
Rangarok je napisao:
Ми који нисмо у могућности да одемо, има да се ори пјесма и у Бања Луци 8)

На турниру 8)

Замисли сцене поведе Борац... :D

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 10:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Rangarok je napisao:
Gazimestanac87 je napisao:
Rangarok je napisao:
Ми који нисмо у могућности да одемо, има да се ори пјесма и у Бања Луци 8)

На турниру 8)

Замисли сцене поведе Борац... :D

Уф :D

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 10:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Zna li neko kako se ove godine planira prodaja karata za utakmicu protiv Makabija, znam da sam prosle godine pogino dok sam nabavio kartu za Lozanu, inace sam svaku utakmicu na graskom, i znam da ove godine za tu utakmicu neces moci nabaviti kartu od guzonja koji ce doci da budu vdjeni a siguran sam da ih pola ne zna ni tri igraca koji igraju u Borcu....

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 10:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
U 14 casova izvlacenje parova za predstojecu sezonu.

Trebinje away :D

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 10:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Cosa Nostra je napisao:
U 14 casova izvlacenje parova za predstojecu sezonu.

Trebinje away :D

Има ли игдје неки пренос или нешто ?!

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 10:42 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Žrijeb je poludirigovan, mislim da ćemo mi imati neku želju u žrijebanju, jer u krugu og 100 kilometra igraju tri premijer ligaša, mislim da će tu doći do nekog razdvajanja...

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 10:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Извјештај из непријатељских редова џувса :D
At your request, a summary of the 2-0 victory over champions Maccabi Haifa Czech Republic, Victoria Plzeň, training camp in Austria. Tomorrow at 15:00 the group will return to Israel, and will continue preparations for a game against Boratz' on Wednesday -13/07

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6y7dDJpXhSA[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 10:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
djuro mutavi je napisao:
d.a. je napisao:
пс. од прашка, превоза, горива за косилицу, смјештаја, и сто других чуда.

а сад ти мени реци ко је на том мјесту боље и компактније обављао посао. и шта му јо rш замјераш поред ово двоје?

joj oko koga se vi svadjate, najobicnije pijanice i lazova. on je nebitan totalno. bitna je ekipa i inasa igra. jeb.. sipija ludog, on je i onako samo maskota koja voli rakiju vise od sebe

Ovo je vec elementarno nepoznavanje materije. Zar ti mislis da ekipa moze postizati dobre rezultate ako nema dobre logistike?. Ko obezbjedjuje putovanja, pripreme , terene, opremu, karantine, nego taj pijanac i lazov kako ga ti nazva?. Ok mozda on to i jeste, zaboli me, ali dok dobro radi svoj posao ima moju podrsku jer nema jake ekipe ako nema sve ovo nabrojano.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 10:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 22:47
veteran 1987 je napisao:
djuro mutavi je napisao:
d.a. je napisao:
пс. од прашка, превоза, горива за косилицу, смјештаја, и сто других чуда.

а сад ти мени реци ко је на том мјесту боље и компактније обављао посао. и шта му јо rш замјераш поред ово двоје?

joj oko koga se vi svadjate, najobicnije pijanice i lazova. on je nebitan totalno. bitna je ekipa i inasa igra. jeb.. sipija ludog, on je i onako samo maskota koja voli rakiju vise od sebe

Ovo je vec elementarno nepoznavanje materije. Zar ti mislis da ekipa moze postizati dobre rezultate ako nema dobre logistike?. Ko obezbjedjuje putovanja, pripreme , terene, opremu, karantine, nego taj pijanac i lazov kako ga ti nazva?. Ok mozda on to i jeste, zaboli me, ali dok dobro radi svoj posao ima moju podrsku jer nema jake ekipe ako nema sve ovo nabrojano.

I ja se slazem sa tobom kolega. Covek radi svoj posao kako treba(bar po meni).. A vidim da dosta ljudi ovde deli moje misljenje.. A kao sto sam jednom napisao. Djuro mutavi je Suput.. Koji se izgleda nesto zamerio siletu, kliberu i ostaloj kompaniji.. Mozda smatra da je on zasluzan za uspehe Borca, a dobro zna koliko je sta radio.. Samo kad se trebalo diciti onda je dolazio.. Sto ga nije bilo kad su problemi u Borcu?? :)

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 11:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
бранка све позорно прати 8) и назива нас квази навијачима :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 11:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Мрквић из твојих уста у Божије уши. Дабогда сутра дошли сви које си побројао, дуго смо чекали потписе, сутра мора бити нешто, нема даље :D

Vrh

Bič božji
Bič božji

Борац БЛ je napisao:
бранка све позорно прати 8) и назива нас квази навијачима :lol:

Hehehehehe, zvaćemo Nemanju Vidića...

Vrh

Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
СПОРТСКИ ПРЕГЛЕД
недјеља, 10.07. у 21:25
Емисија ће трајати нешто дуже него што је уобичајено јер ћемо један већи дио посвети предстојећем европском шампионату у кајаку и кану на дивљим водама за јуниоре и сениоре до 23 године који ће бити одржан од 14. до 17. јула.
Такође, настојаћемо д агости буду и представници ФК Борац пред прву утакмицу другог кола квалификација за Лигу шампиона у Израелу против екипе Макаби Хаифа. Своје мјесто у емисији наћи ће и остали спортски догађаји са домаће и међународне сцене.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 11:10 
Stara kuka
Stara kuka

asdfg je napisao:
Zna li neko kako se ove godine planira prodaja karata za utakmicu protiv Makabija, znam da sam prosle godine pogino dok sam nabavio kartu za Lozanu, inace sam svaku utakmicu na graskom, i znam da ove godine za tu utakmicu neces moci nabaviti kartu od guzonja koji ce doci da budu vdjeni a siguran sam da ih pola ne zna ni tri igraca koji igraju u Borcu....

ovo je tacno jbg to je nasa surova stvarnost, naci ce se vec nacin za kartu

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 11:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Купите чланску код Лешинара(помажете групу и имате бесплатан улаз на исток) и улазница ће вам бити резервисана. :wink:

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 11:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Shadow je napisao:
СПОРТСКИ ПРЕГЛЕД
Емисија ће трајати нешто дуже него што је уобичајено јер ћемо један већи дио посвети предстојећем европском шампионату у кајаку и кану на дивљим водама за јуниоре и сениоре до 23 године који ће бити одржан од 14. до 17. јула.
Такође, настојаћемо д агости буду и представници ФК Борац пред прву утакмицу другог кола квалификација за Лигу шампиона у Израелу против екипе Макаби Хаифа. Своје мјесто у емисији наћи ће и остали спортски догађаји са домаће и међународне сцене.

Ne morate nastojati da opterecujete gledaoce sporednim stvarima kao LS u fudbalu,vazno je u punom kapacitetu predstaviti predstojece juniorsko u kanuu,zato produzite emisiju koliko god treba,i time dajte na znacaju toj manifestaciji da ne bi slucajno neko od gledalaca zapitao zasto se ulazu pare u to.

O zemljo otvori se,najavljuje produzetak trajanja Sportskog Pregleda zbog juniorskog prvenstva u kanuu! Odoh se ubiti.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 11:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Schlager, čekaj i mene. Idemo se zajedno ubiti... :D

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 11:22 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Shadow je napisao:
СПОРТСКИ ПРЕГЛЕД

Ne morate nastojati da opterecujete gledaoce sporednim stvarima kao LS u fudbalu,vazno je u punom kapacitetu predstaviti predstojece juniorsko u kanuu,zato produzite emisiju koliko god treba,i time dajte na znacaju toj manifestaciji da ne bi slucajno neko od gledalaca zapitao zasto se ulazu pare u to.

O zemljo otvori se,najavljuje produzetak trajanja Sportskog Pregleda zbog juniorskog prvenstva u kanuu! Odoh se ubiti.

Jes vidio Steve... Još si ga branio... :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 11:34 
Stara kuka
Stara kuka

kod kuće i na strani je napisao:
Schlager, čekaj i mene. Idemo se zajedno ubiti... :D

+1 :angel9:

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 11:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Jes vidio Steve... Još si ga branio...

Napisao sam sinoc da on po meni uopste nije lose odigrao sezonu,pa najbolji je strijelac sampionske ekipe,jebiga...zato sam rekao kud bas Sile na njega udari od 10-tak drugih totalno promasenih investicija...Svi smo se radovali Stevinim golovima u Zenici,makazicama protiv Sarajeva i golovima u drugim utakmicama.
Moje izlaganje je hendikepirano time sto ne znam sta je covjek potpisao u Borcu na dvije godine,da li su mu htjeli srezati primanja i sl...Nemam dovoljno podataka da bih mogao nesto tvrditi za ili protiv.
Ako je potpisao neke uslove na dve godine a nasi mu ih naprasno htjeli smanjiti,nije ni to bas stvar koju treba podrzati.

Ali ovo me dotuklo,da RTRS pet dana unaprijed najavljuje produzeni sportski pregled zbog juniorskog prvenstva u kanuu,a usput ce nastojati dovesti i nekog iz Borca!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120139 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1116, 1117, 1118, 1119, 1120, 1121, 1122 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]