vlakanje je napisao:
само бих поставио 2 питања:
1. мислите ли да можемо проћи Макаби из Хаифе,тј,колико је то реално,у процентима????
2. ако мислите да не можемо,тј,ако не прођемо,колико ће разочарење настати???
по мени су нам шансе мале,чак и да смо довели 2-3 играча "на вријеме"(шта год то значило), и даље те утакмице видим као шансу за промоцију клуба и стицање искуства,а приоритет је првенство.
1. Tesko mozemo proci iz vise razloga. Maccabi ima veci budzet skoro 10 puta od nas, samim tim za pretpostaviti je da su i kupovali bolje i kvalitetnije igrace. Dalje imaju vise iskustva u euro kupovima od nas.U procentima ja bih rekao da je omjer 75-25 u njihovu korist. To naravno neznaci da se trebamo predati unaprijed jer smo se nebrojeno puta uvjerili da je fudbal cudna igra i da nepobjedjuje uvijek favorit na papiru i onaj ko ima vise para.
2. Mislim da niko nece biti razocaran ako neprodjemo dalje jer smo dobili mozda i najtezeg protivnika u grupi.Naravno ocekujem hrabru i musku igru i srce na terenu od strane nasih momaka.
3. Jos samo nesto bih dodao, mislim da se netrebamo bojati nekog debakla dole iako nam je jos svima pred ocima slika onog ponizavanja zeljeznicara od izraelaca prosle godine. Mi smo puno kvalitetniji tim od njih, bili smo to i prosle godine, svi dobro znamo kako su `uzeli` titulu u prosloj sezoni te metode im neprolaze u evropi zato se desilo ponizavanje. Znaci samo hrabro pa sta bude