banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 19:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120159 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1065, 1066, 1067, 1068, 1069, 1070, 1071 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 23 Jun 2011, 00:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Mozda smo se malo i previse natovarili na covjeka,jedini je u Upravi koji ima ikakve veze sa Borcem,uz sve to nema bobingera za razliku od ostalih postenjacina,milionera,tajkuna,heroja privatizacija i namjestenih tendera.

Ja sam se jasno deklarisao da on treba otici,ne vidim nikakav njegov doprinos u bilo kom segmentu kluba,ali nekako ne volim ovo sprdanje sa clanom idealne jedanestorice Borca svih vremena,bez obzira sto je i Musliman i sve ostalo.Mozda sam ja malo staromodan,ali yebiga,nekako mi je bilo malo i supacki sa moje strane kad sam se danas ukljucio u ovu sprdnju sa "kontas" a nekad sam ga gledao kao Boga,i to kad sam kao klinac tek pocinjao pratiti fudbal,a to je vrijeme kad se i pobjede i porazi prozivljavaju mnogo dramaticnije nego sada.On je meni van terena uvijek djelovao da ne zna dvije nacrtane ovce sacuvati,i nisam siguran da on zna ni ukrasti neku lovu,za razliku od npr Ringa(koji je prirodno talentovan :D ). Vjerujem jedino u ovu pricu da voli spletkariti iza ledja i sibicariti za neku mizeriju,to mi i lici na njega.

O Sipovcu ne znam nista,prvi put sam cuo za njega prosle godine kad je dosao u klub,ne znam ni da li ima love ili nema ni cim se bavio i zasad mi je simpatican,ali ovi ostali iz Uprave mi ne ulivaju povjerenje nikako.Naravno da Klibera ne stavljam u ravan sa ostalima,i zasad mu zaista skidam kapu za borbu sa vjetrenjacama.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 00:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Фишер као играч је једно. Деда ми је причао њему, јер стари није пратио ФК. Чак и комшо, велика Србенда, га готиви. Њега и Кнеза Тому.

Али Фишер као члан управе је друго. Сам је себи крив што је спао на овако ниске гране, након одличне фудбалске каријере. Био је наша легенда, али ...

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 00:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma ne kazem ja nista za vas mladje,samo se vi zajebavajte,vi se njega ni ne sjecate,ja sam za sebe rekao da sam se osjecao kao govno sprdajuci se sa covjekom zbog koga sam plakao i veselio se godinama,drzao njegov poster iz Tempa na zidu u sobi,a cuteci o ovim novopecenim bizMismenima.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 00:38 
Veteran
Veteran

Стакић: Макаби није непобедив!

Мркоњић Град – Прву фазу припрема за нову сезону коју ће почети гостовањем у Хаифи код Макабија у оквиру другог кола квалификација за Лигу шампиона фудбалери Борца завршили су уторак у Мркоњић Граду.

После преподневног тренинга на стадиону „Луке” црвено-плава експедиција је кренула за Бањалуку где ће бити до недеље, када је планиран полазак за Златибор. На овој планини ће бити обављен главни део посла у периоду од десет дана.
Припремама у Мркоњић Граду задовољан је штопер Драгослав Стакић, који је рекао да се на тренизима које води тренер Цветковић ради крајње професионално и паклено.
- Овај део припрема, базични, је веома важан и сви фудбалери су крајње одговорни и свесни те чињенице. У новој сезони су пред нама велики изазови, како на међународној, тако и домаћој сцени. Сезону отварамо против Макабија у Израелу, биће то најтежа утакмица, али имамо одговорност и одређене жеље тако да нам нико не може да ускрати оптимизам и наду. Макаби није непобедив, а биће веома тешко – оптимиста ја Стакић

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 00:39 
Veteran
Veteran

Љубојевић: Бразилци под упитником

Иако је било најављено да ће на тренингу Борца бити и два бразилска интернационалца, Андре Луиз Кардозо и Давид Жуниор Лопез од тога, бар за сада, неће бити ништа. Потребно је да се заврше одређени папири везано за ову двојицу фудбалера из Јужне Америке.
– Имамо малих техничких потешкоћа око ангажмана бразилских фудаблера, али верујемо да ћемо до поласка на припреме на Златибор у недељу успети да се играчки ојачамо. У квалификацијама за Лигу шампиона чека нас изузетно озбиљан и опасан ривал, тако да спремни и играчки ојачани морамо да уђемо у нову сезону јер на домаћој сцени желимо да наставимо са освајањем трофеја – истакао је спортски директор Борца Дарко Љубојевић.
За сада Борац је ангажовао два појачања током летњег прелазног рока, Сашу Ковачевића (Рудар Приједор) и Бориса Савића (Олимпик).
– Имамо још неколико разговора које водимо са потенцијалним појачањима, а још увек тражимо заједнички језик и са Дарком Малетићем који тражи ангажман у иностранству. Надамо се да ћемо успети да дођемо до договора на обострано задовољство. Нажалост, Борац није у могућности да се трка са европским клубовима и у потпуности разумемо став Малетића. Ипак, надамо се да би могао да остане, било би то велико појачање за нас – рекао је Љубојевић.
СТАЈИЋ: Најважније уигравање тима
Фудбалери Борца до поласка за Србију радиће у свом граду. Тренер Звездан Цветковић завео је оштар курс, али се нико у црвено-плавом табору не жали на паклени рад.
– Иза нас је више него успешна уводна базична фазаодрађена у Мркоњић Граду. На Златибору ће бити оно најважније, уигравање тима и склапање прве екипе. Сви играчи на тренинзима дају максимум. Без обзира на велике напоре задовољни смо и срећни и сви полако размишљамо у утакмици 12. јула у Хаифи против Макабија. Против Израелаца почињемо нову сезону. Верујем да ће она бити успешна и проткана трофејима – рекао је неуморни везиста бањалучког премијерлигаша Борислав Микић.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 01:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Најголови њихови из прошле сезоне.
Њихов клип је баш фино упаковано, богата земља, добри стадиони, много публике. Највише ме забрињава што су јако вртљиви у шеснаестерцу, брзо лопта иде, голове не дају из корнера, слободњака, главом него све неке акције у 10 метара и најчешће контре, брзо их се створи 5-6 у шеснаестерцу и на сваки одбијанац су спремни. А и на трибинама су некако живљи него навијачи са ових простора, пуни енергије дерњају се ко луди, чиме ли их хране кад су овакви :D Тактика набити што више играча у 16 да се не могу играти ту :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Jve0XZGoDrc[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 08:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
U Borcu je alfa i omega samo Zeljo Kopanja, on je presjednik, podpresjednik, upravni odbor i skupstina, i naravno na ce sutra skupstina jednoglasno prihvatiti novi UO.
Sto se tice Fisera, njega je naravno Zeljo uveo u ovo sve, i dok je god Kopanja tu njemu nece moci niko nista, njii dvojica su nerazdvojni.
Eh sada istina je da je Fiser uvijek bio pogubljen, vijerovatno je upravo iz tih razloga i zijanio sve u zivotu. Da je bio neki lopov, nebi zivio u jednosbobnom stanu, koji cak nije ni njegov nego od zene itd, a imao je mnogo toga u ovom gradu, za razliku od Ringa(hapa lapa, Brane i ostale ekipe), koji su milioneri, slavu (milione) su stekli na jako kulturan nacin u jako kratkom periodu.

Mojoj generaciji je Fiser bio jedan od idola, a u ta vremena je grad zivio za Borac, a igraci su imali status zvijezda :D , kasnije smo mi sa Mejdana visili kod njega u kaficu, tada je to bio jedan najelitnih kafica u gradu, i milion puta nas je izgotivio, a da nespominjem koliko nam je puta oprstao dug na pokeru :D :D
Naravno da nekima smeta njegovo ime i prezime, i jos toga, ali sta se moze idemo dalje.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 08:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2011, 09:06
Banjalucki_Behar je napisao:
Naravno da nekima smeta njegovo ime i prezime, i jos toga, ali sta se moze idemo dalje.

Sve možeš da kažeš, ali ime i prezime ne spominji :evil: . To, apsolutno, nema nikakve veze. Od stare slave se ne živi. Ako je bio legenda kluba, to ne znači da danas može da radi šta god hoće. A Fišer je bezbroj puta dokazao da ovaj posao nije za njega!!!

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 08:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Banjalucki_Behar je napisao:
U Borcu je alfa i omega samo Zeljo Kopanja, on je presjednik, podpresjednik, upravni odbor i skupstina, i naravno na ce sutra skupstina jednoglasno prihvatiti novi UO.
Sto se tice Fisera, njega je naravno Zeljo uveo u ovo sve, i dok je god Kopanja tu njemu nece moci niko nista, njii dvojica su nerazdvojni.
Eh sada istina je da je Fiser uvijek bio pogubljen, vijerovatno je upravo iz tih razloga i zijanio sve u zivotu. Da je bio neki lopov, nebi zivio u jednosbobnom stanu, koji cak nije ni njegov nego od zene itd, a imao je mnogo toga u ovom gradu, za razliku od Ringa(hapa lapa, Brane i ostale ekipe), koji su milioneri, slavu (milione) su stekli na jako kulturan nacin u jako kratkom periodu.

Mojoj generaciji je Fiser bio jedan od idola, a u ta vremena je grad zivio za Borac, a igraci su imali status zvijezda :D , kasnije smo mi sa Mejdana visili kod njega u kaficu, tada je to bio jedan najelitnih kafica u gradu, i milion puta nas je izgotivio, a da nespominjem koliko nam je puta oprstao dug na pokeru :D :D

немој да кењаш,не прави од ових људи овдје нешто што нису!!! иако би ти то можда и волио,али обрати пажњу, на ова 2 имена и презимена : Асмир Авдукић и Станоје Штрбац!!! паметном доста.....

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 08:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Postovanje kao velikom igracu ali za podpredsednika on nije i slazem se sa JONE nije bitno ime i prezime vazno je sta je on dao za ovaj klub i grad :wink:

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 09:06 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Apr 2011, 21:39
Nemojte Behara, jbga pisalo se par puta "jest da je musliman , ali ema veze". Ako je musliman , jel ima rogove ili nešto drugo.
Druga stvar je što je nesposoban, i što se gura (a čini mi se da ga drugi guraju , jer tako imaju kontrolu iz sjene) a nesposoban je za tog posla

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 09:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ajde nadji taj post. da vidimo ko je prozvao fisera zato sto je musliman, ko je uopste spomenuo njegovu nacionalnost. od samog pocetka ove teme sam ovde i ja se takvog posta ne sjecam

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 09:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2011, 16:34
Na ovakve gluposti se ne treba ni obazirati...

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 09:27 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Apr 2011, 21:39
Schlager je napisao:
bez obzira sto je i Musliman

Evo ti Schlager na vrhu

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 09:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2011, 16:34
milokliz je napisao:
Schlager je napisao:
bez obzira sto je i Musliman

Evo ti Schlager na vrhu

Pa ovako ni novinari ne vade iz konteksta! Citiraj citav post a ne ovako da totalno mijenjas kontekst

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 09:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
бехар мало мало па упадне са неком националном провокацијом. тако да на тог идиота не треба ни обазирати пажњу.

милоклиз немој да вадиш из контекста. не смета нама што је он муслиман. био он и еским, смета нам ако је неспособан, и сам или на наговор других прави раздоре и проблеме у клубу.
пљували смо милион Срба до сада овдје, некима смо и леђа видјели. некима се надамо да ћемо видјети леђа.
тако да нема потребе да правите жртвеног јарца од Фишера, јер он то није.

може он бити легенда клуба али он једноставно није човјек за овај посао. као што ни Пеле ни Марадона нису за било какав озбиљнији посао.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 09:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma nema problema,navikao sam ja vec da sam za jedne prevelik Cetnik (cujem da me i dan danas nekad pominju na ss.ba iako nisam godinu dana pisao tamo),a za druge nedovoljno velik Srbin jer sam apelovao da ne koristimo uvrijedljive izraze za druge nacije.
Prozivali su me i ovdje i tamo,tamo vi i javno a ovdje na pp.
Tako mi je pao grah.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 09:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
ма на дебиле не треба обраћати.
сам бехар напише прво да није био способан водити ни властиту кафану, да је погубљен, па онда напише да га се тјера да јер некоме смета име и презиме?!

е моји мултиетнићари, не знате ни дал сте дошли ни дал сте пошли!

САМО БОРАЦ 8)

Poslednji put menjao d.a. dana 23 Jun 2011, 09:49, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 09:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Schlager pusti budale nego jesi bio na treningu i imali kakvih novih vijesti ? (daj nesto dobro)

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 09:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
@schlager - ma ti si pravi covjek za stranku, ni tamo ni ovamo, vec kako te voda odnese :D :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120159 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1065, 1066, 1067, 1068, 1069, 1070, 1071 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]