Volim Borac je napisao:
d.a. je napisao:
нормално да нам смета све што не ваља!
јел треба да нам се дешавају ствари које се дешавају. да се појављују информације да нам тренер нема лиценцу, а да нико не реагује из клуба?
кад мисле да нам дају објашњење.
не треба све проблеме износити, и многи овдје не износе све што знају. али некада се једноставно мора одреаговати.
све ће се знати много више послије скупштине у петак!
Trener ima licencu, covjek je radio kao trener vec i morao imati neku licencu. Vjerovatno nema od uefe licencu. Ali ne razumijem, je li to sada uopste bitno, covjek je citav zivot u fudbalu, mislim da nakon pocetnog upoznavanja u njegovu strucnost ne treba sumljati.
A stvari su se mnogo gore desavale pa smo prezivjeli i evo igramo ligu sampiona, a sve ove price rekla kazala...kada otvoreno neko od njih stane pred kameru i kaze taj i taj me minira ili taj i taj je kriv, onda mozemo pricati...
када неко отворено стане и каже...?
о чему ти причаш уопште. да ли си икада, игдје, видио то?!
умјесто да се издигнемо овим играњем квалификација ЛШ, ми опет крећемо низбрдо.
то нама свима овдје смета.
пишемо да би спрјечили да опет испаднемо, играмо по селендрама.
нама је циљ да Борац чврсто стане на ноге. а иако је освојио титулу, то се у многим сегментима не види.
свако од нас је добронамјеран, опрезан, јер нас је Борац "научио свему". желимо да се више искристалише ситуација, да се не мјеша свако у рад клуба, нити да може 5-6 људи да се пита о свему.
значи и даље се не зна ко шта ради, него се свако пита за све. то се зове аматеризам!