Volim Borac je napisao:
jedan prijedlog:otvorite topik kafana FK Borac pa da ekipa udara veselje na brigu, ova tema je postala totalna nepregledna.
Mi smo stvarno cudni ljudi, nista nama ne valja, valjda treba sve otjerati i dovesti samo igrace koji slucajno nisu stariji preko 20 i po mogucnosti da imaju dobar video na jutubu.
Osudili ste trenera, covjek koji je svojim dosadanjim radom, autoritetom i nastupima pokazao u najmanju ruku da je zasluzio toliko da ga se ne popljuju dok ne krene sezona i vidimo nastupe velikana u premijer ligi.
Najbolje da zalimo sto je Stevo otisao, svaka njemu cast, ali realno ne treba nam takav tip napadaca, za Lea procjena trenera, ima pravo na to, za to je i doveden...
Sto se tice pojacanja, naravno da kritika mora uvijek biti, moze se uvijek bolje ali moze se i gore. Moje misljenje je da to brazilsko trziste ili uopste juznoamericko uopste vise nije jeftino, to sto je prije bila Juzna Amerika sada su Azija i Afrika. Cveto je sa druge strane tamo skautirao i vjerovatno ima veze, tako da je logicno da dovuce neke igrace od tamo.
Pa jebeš forum,ne treba to baš preozbiljno shvatati,on i služi da svako iznese svoje mišljenje. Moje se inače poklapa sa tvojim,sve što si ti napisao pisao sam i ja,ali ne treba sprečavati ni ove da pišu što su protiv trenera i sl....Neka piše ko šta hoće.
Imamo mi i dosta većih problema o kojima nećemo da pišemo na javnom dijelu da ne hranimo maštu dušmana,kao što je aktuelni sa još jednim "borčevcem do zadnje marke" sa inicijalima J.P.Ali,sve će se to riješiti,kao što se uvijek dosad riješavalo,mada nas dosta guši u aktuelnom trenutku.
A razmišljanja su nešto sasvim normalno,ne bi ni valjalo kad bi svi mislili isto.