banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 16:14 Danas je 30 Jun 2026, 16:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121534 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1051, 1052, 1053, 1054, 1055, 1056, 1057 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 21 Jun 2011, 12:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Brazilci mogu da dođu, ali ne pod ovim uslovima...

којим условима,дај шта нас држите у незивјесности :angry4:

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 12:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
У данашњем броју Блица тамо негдје око средине гдје сваки дан питају грађане Бањалуке шта им се допада, а шта не допада, данас изашао коментар једног нашег форумаша. Мало је споменуо и Борац хехе :)

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 12:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ja sam vecinom optimista.Ali zalosno je ovo moji ljudi,bas zalosno.Tako smo lijepu pricu zapoceli,ma toliko nestvarnu,da je pomalo podsjecala na bajku.Borac,sampion,oborio razne rekorde u PLBiH,igra kvalifikacije za LS,dobija enormnu kolicinu novca,dobija sjever i jug.I onda nam se opet desavaju pacerska sranja,amaterska,odlaze igraci bez ugovora,zaposljava se neprovjeren trener,dok ostali,ajmo reci "provjereni",zaobilaze nas klub u sirokom luku,i biraju Kozaru iz Gradiske,Zvijezdu iz Gradacca,sve velikan do velikana.Biraju borbu za opstanak,umjesto Evropskih utakmica.

Pa moramo se zapitati,zasto je to tako?Da li je to nas srpski mentalitet,pa nemamo s kim,pa ajmo se medjusobno.Aludiram na te dvije "frakcije" u upravi.Umjesto da svi stisnu zube,i da krenemo siriti slavu Borca,Banjaluke,Republike Srpske sirom Evrope,da napravimo strasan kolektiv,da budemo slozni,i svi zajedno protiv i Sarajeva,i Sirokog,i Zeljeznicara,i Celika,i Zrinjskog,ma jednostavno,sami protiv svih!Ali slozni.A ne ovako...

I sve bih ja razumio da Borac muku muci sa opstankom,ali u najboljem periodu kluba u istoriji,najgora atmosfera.Tacno eto ne znam sta bi mi bez Klibera i Sipovca.Odmah pisi propalo.

Evo neka meni neko na pp odgovori zasto se Maletic nije mogao zadrzati?!

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 13:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
То ти говориш као љубитељ и искрен навијач Борца...

А има у Борцу људи који искрено навијају за свој џеп, па тек онда за Борац...

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 13:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Борац стално напредује али мрављим корацима и то само због неких људи који не би требали бити у Борцу. Наравно да је сваке године стање све боље и боље, али можемо ми напредовати пуно брже само кад би дошли прави људи...

Док не буде приватизације, или док у управу не дођу неки од форумаша нема нама већег напретка :D

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 13:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ma tatamata,i ovako kako jeste,sa par pojačanja,neće biti loše za Ligu...Sami smo krivi što smo previše počeli sanjati jer očito još nije vrijeme za veći iskorak,zato što bi kasnije potencijalni kupac ili vlasnik mnogo teže i sa više para mogao ući u Borac ako bi sada Borac bio pretjerano uspješan. To je moje mišljenje,i zato je jako bitno da se što prije donese Zakon o sportu,odredi titular i vlasnik,pa da krenemo u neku ozbiljniju,evropsku priču.

Sreća je što smo mi naučili na sve i svašta pa nam taj period neće biti teško sačekati :D

PS Igrači su se vratili,sad sam vidio Gaju i Avduku u Dionisu.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 13:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa ima li onda od tog Mandarica ista,jebo svoju mater burzujsku

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 13:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

tatamata je napisao:
Pa ima li onda od tog Mandarica ista,jebo svoju mater burzujsku

треба прво закон о приватизацији

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 13:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma znam,al bila je neka prica da se nesto pokusa i bez toga.Trebao je biti u petak prosli na sastanku s nasima.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 13:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
tatamata je napisao:
Ma znam,al bila je neka prica da se nesto pokusa i bez toga.Trebao je biti u petak prosli na sastanku s nasima.

обећање лудом радовање.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 13:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Ако су ове приче око Малетића, бразилаца, Крамарића? тачне... Нешто не разумијем, зашто су се ти руководиоци клуба затворили у сопствене љуштуре, зашто не поразговарају са највећим финансијерима клуба а зна се ко су, представе шта желе од играча довести и шта се тиме постиже, колико би трошкови за њихова примања износила на годишњем нивоу укалкулишу ту и добит од једног кола у Европи и одраде тај посао како треба...

Ако су тако и урадили ја им се извињавам на посту, али ако је Малетић као играч од кога многоооо зависимо одустао од клуба због хиљаду двије па и 3 евра на мјесечном нивоу или ако бразилци не дођу због 500 или 1000 евра онда је то тотално потонуће и руководства и финансијера односно Града и Владе.

Што Шлагер каже нећемо ми проћи коло па и да све њих доведемо, али с обзиром на та мегаломанска давања за КК који је играо регионалну ако нема минимума разумјевања за ФК који игра ЛШ то треба изнијети у јавност и рећи нисмо могли запело је код 5000 евра и ако примимо 6 комада то није кривица управе него оних виших који нису хтјели разумјети наше аргументе и аргументе свих оних који воле клуб.

Poslednji put menjao БуС dana 21 Jun 2011, 13:56, izmenjena 3 puta

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 13:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
Некако је прошло незапажено, а и разумљиво је, пратили смо дешавања око извлачења противника. Са Видаком је продужен уговор на још годину и по дана. Пошто ти Бразилци нису нападачи, контам ко ће играти у нападу? Стаја јесте нападач, али стално лик игра лијево крило, мијења се са Микићем. Нек' ми доводимо штопере, а против Макабија ставити их свих 5 заједно са Авдукићем на гол линију па нек' нас људи напуцавају. :roll: Ладно имамо 4 лијева бека, Жара, Беновић, Савић, Бразилац. Толико ни Барса нема лијевих бекова.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 13:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
http://www.youtube.com/watch?v=Jve0XZGoDrc&feature=player_embedded

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 14:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2011, 09:06
savke-bl je napisao:
Ладно имамо 4 лијева бека, Жара, Беновић, Савић, Бразилац. Толико ни Барса нема лијевих бекова.

Još malo pa možemo zapjevati: "A da me vidi Vlado, sedam bekova, sedam stopera..."

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 14:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

:D :D :D

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 14:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

То нема нигдје на земаљској кугли, доводити и појачавати толико одбрану. Као да смо канта за набијање па нам треба. Кад је стадион био пун (за вријеме Баје) људи су долазили због атрактивног и нападачког фудбала, једино ми луђаци и заљубљеници (нас 2 000) долазимо и на Сарајево и на Међеђу Раван, и кад је нападачки и кад је пичкасти фудбал. Дај да играмо нападачки, мислим да не постоји човјек који не воли такав фудбал.

Poslednji put menjao savke-bl dana 21 Jun 2011, 14:09, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 14:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Evo nekih mojih želja za sledeći period tj sezonu pred nama.

Znači,časno se oprostiti od Evrope,dovesti par pristojnih igrača za igru prema naprijed,gajiti izuzetno ofanzivnu igru na gol više koja je magnet za publiku,osvojiti otprilike 3.mjesto i sledeći žrijeb za Ligu Evrope dočekati kao nosilac s obzirom na naš novi koeficijent koji ćemo zaraditi samim nastupom u kvalifikacijama za LŠ,a čak možda budemo nosioci i u trećem pretkolu!
ako se ovo ispuni,ja ću biti srećan čovjek,uopšte neću da se opterećujem eliminacijom Maccabija ili odbranom titule pod svaku cijenu.A ako bi se uz sve to,još afirmisao koji mlad igrač iz naše škole ili regije,mojo sreći ne bi bilo kraja.

Ja mislim da su ovo prilično skromne i ostvarljive želje.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 14:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
ja sam polako poceo spremanje za LS i cijeli dan pokusavam da naucim zvizditi. moram priznati nije lako ni malo, cesto hiperventiliram :confused2: al zato ne odustajem :D . primjetio sam da se kod nas na stadionu bas onako malo zvizdi na protivnicke igrace pa moram biti spreman bar za Makabi :lol:

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 14:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Европа је приоритет сваке године, афирмација младих играча из наше школе, као и завршетак стадиона, требаће нам кад фенсери дођу на европску утакмицу. Ваља свакоме од њих узети по ценера за карту, клуб ће узети неки кеш.
Тај маркетинг толико пута спомињани, дићи га на виши ниво, отворити шоп да себи могу купити реквизит какав ја пожелим.
Милион је неких ствари... Управо, дај одрадити у наредну годину бар пола ових ствари, ја ћу бити презадовољан. Да нема оног Клибера, не знам гдје би био овај наш Борац, вјероватно тамо на табели близу Леотара.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 14:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
savke-bl je napisao:
Некако је прошло незапажено, а и разумљиво је, пратили смо дешавања око извлачења противника. Са Видаком је продужен уговор на још годину и по дана. Пошто ти Бразилци нису нападачи, контам ко ће играти у нападу? Стаја јесте нападач, али стално лик игра лијево крило, мијења се са Микићем. Нек' ми доводимо штопере, а против Макабија ставити их свих 5 заједно са Авдукићем на гол линију па нек' нас људи напуцавају. :roll: Ладно имамо 4 лијева бека, Жара, Беновић, Савић, Бразилац. Толико ни Барса нема лијевих бекова.

Brazilac pokriva celu aut liniju,ako dodje bice verovatno koristen na krilu.Savic je stoper,Zara je tu da odsmeta protivnickim igracima.Znaci ostaje jedino benajun koji zna odigrati solidno.

Vrh

[ 121534 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1051, 1052, 1053, 1054, 1055, 1056, 1057 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]